Η Μαίρη Σοφού έκλεισε τα 10:Το παρόμοιο look μαμάς - κόρης και η λεπτομέρεια στην ευχή της Τσιμτσιλή

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Μαίρη Σοφού έγινε 10 χρονών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ευχήθηκε δημόσια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει και 3 παιδιά, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη - Εφραίμ (όπως είναι ολόκληρο όνομά του).

Κάποιες από αυτές τις πληροφορίες ίσως τις γνώριζες. Αυτό που όμως δεν ήξερες είναι πως τα τρία παιδιά τους έχουν πολύ κοντά το ένα με το άλλο γενέθλια. Στην ουσία πρόκειται για 3 συνεχόμενους μήνες που το σπιτικό της παρουσιάστριας του Happy day βρίσκεται σε γιορτινή διάθεση.

Ο 6χρονος Γιάννης γεννήθηκε Απρίλιο, η 11χρονη Νάγια Μάιο και η 10χρονη σήμερα Μαίρη Ιούνιο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ κι υπάρχει λόγος

Η ευχή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κόρη της και η αποκάλυψη για τον χαρακτήρα της

Η Μαίρη Σοφού λοιπόν, σήμερα 11 Ιουνίου έχει τα 10α γενέθλιά της και η μαμά της της ευχήθηκε και δημόσια στο προφίλ της στο Instagram αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες τους που φορούν παρόμοιο ρούχο σε ροζ - φούξια απόχρωση. Η μεν Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε φόρεμα, ενώ η Μαίρη Σοφού ολόσωμη φόρμα.

«Σήμερα η Μαιρούλα μας γίνεται 10 χρονών! Πάντα να είσαι αυτό το γλυκομίλητο και υπέροχο πλάσμα με τη μεγάλη καρδιά» έγραψε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως η κόρη της είναι ένα πολύ γλυκό και καλό πλάσμα.

Και ποια μαμά βέβαια, δεν είναι περήφανη για το παιδί της. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται με τους followers της τέτοιου είδους πληροφορίες για το πώς είναι για παράδειγμα τα παιδιά της όσον αφορά τον χαρακτήρα τους.

Στα γενέθλια της Νάγιας τον Μάιο η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας on air τις ευχές της σε εκείνη είχε αποκαλύψει διάφορες λεπτομέρειες για την σχεδόν πρόωρη γέννησή της, ενώ είχε αναφερθεί στον δυναμικό χαρακτήρα της μεγάλης της κόρης.

«Κάπως έτσι ήρθε η βιαστική, η ταυρολιονταρίνα μου στη ζωή. Ήρθε στις 36 εβδομάδες, στο όριο σχεδόν της προωρότητας. Τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούταν οριακά πρόωρη. Κατάλαβα όμως γνωρίζοντας τη Νάγια μου, ότι είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τη ζωή της και τις κορυφές της. Εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου αυτό το όμορφο παιδί, πάντα να είναι ευτυχισμένη, δυνατή και δυναμική και να μας κάνει πολύ περήφανους. Γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί, πάνω απ’ όλα!» είχε πει η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

Οι followers της πάντως, και σε αυτή τη γιορτινή μέρα για την ίδια δεν παρέλειψαν και πάλι να στείλουν τις ευχές τους για τη Μαίρη Σοφού.

Η μητρότητα και οι στιγμές της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα 3 παιδιά της

Ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η ίδια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε, λέγοντας πως ήταν μια περίοδος που ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη, όπως είναι και για κάθε γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

Η Happy Day από το πρωί φαίνεται:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε 42 και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς

Μιλώντας στην εκπομπή Μαμά-δες η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά:

Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι, εκεί θέλω να σου πω ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου. Εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο, κάποιο πρόβλημα έχω, κάτι που δεν έχουμε βρει και δεν μου το λένε. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες του να συμβεί back to back κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλες. Οπότε εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις.

«Η μητρότητα μου απέδειξε ότι μπορεί να αναπνέω μέσα από ένα άλλο πλάσμα και αυτό από μόνο του είναι κάτι μαγικό. Με έκανε να ανακαλύψω καινούργια όρια αγάπης, δάμασε το «εγώ» μου και την ανυπομονησία που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και φυσικά με έκανε να επαναπροσδιορίσω ένα σωρό πράγματα που θεωρούσα δεδομένα» είχε πει επίσης η ίδια σε συνέντευξή της το 2013.

Η ίδια ωστόσο, απολαμβάνει πια τις όμορφες στιγμές με τα παιδιά της και παρότι προτιμά να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα μαζί τους.

Ο έρωτάς της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

Η γνωστή παρουσιάστρια πολλές φορές αναφέρεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον σύζυγό της και την σεβασμό και την αγάπη που έχει ο ένας στον άλλο.

Το «προξενιό» έκανε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα που της είχαν μιλήσει για την ύπαρξη του Θέμη Σοφού. Παρότι, η συνάντησή τους άργησε 2 χρόνια, οι δυο τους κατάλαβαν αμέσως πως είναι γραφτό να είναι μαζί. Γι' αυτό και παντρεύτηκαν μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, ενώ είχαν ήδη συγκατοικήσει στους 6 μήνες.

«Υπήρξε φλερτ με την πρώτη ματιά. Μετά συναντηθήκαμε τυχαία ακόμα μία φορά και ακολούθησε το πρώτο μας ραντεβού. Όταν βγήκαμε, μου άρεσε πάρα πολύ, διότι βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέροντα όλα όσα συζητήσαμε. Μάλιστα, θυμάμαι πως είχαμε βγει από τις 9.00 το βράδυ και είχε πάει 2.00 μετά τα μεσάνυχτα χωρίς καν να το καταλάβω. Δεν σταματήσαμε να μιλάμε» είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της.

Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης