Ψηλόμεση φούστα + top: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το set που θα βάλουμε στις βραδινές εξόδους μας

Ψηλόμεση φούστα + top: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το set που θα βάλουμε στις βραδινές εξόδους μας

Φούστα- μπλούζα, το combo του καλοκαιριού!

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά... Πριν φύγουμε για ακρογιαλιές όμως έχουμε να περάσουμε ένα πολύ μεγάλο και ωραίο διάστημα στην πόλη που θα βγούμε, θα βρεθούμε με φίλους και θα απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή της πόλης είτε μιλάμε για φεστιβάλ και συναυλίες, είτε για τα αγαπημένα στέκια που θα επιλέξουμε παρέα με φίλους. Για να γίνουν, όμως, αυτές οι έξοδοι άψογοι όπως τις θέλουμε, πρέπει να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας το απαραίτητο styling, το οποίο σαφώς και θέλουμε να είναι άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό.

Welcome summer! 10 street style looks που φωνάζουν καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C7Luu3gMkJ-/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται ότι έχει μπει σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό μπορείς να το καταλάβεις όχι μόνο από τις υπέροχες πόζες της μπροστά σε παραλίες και καλοκαιρινά τοπία, αλλά και από τα summer looks της για την καθημερινή της εκπομπή στον Alpha, αλλά και για τις προσωπικές της εμφανίσεις.

stamatina_tsimtsili-(1).jpg

Αυτή τη φορά η Σταματίνα έχει μία τελείως διαφορετική πρόταση να μας κάνει για τις βραδινές μας εμφανίσεις στην πόλη. Ένα outfit που θα φοράς στο repeat.

Ψηλόμεση φούστα + crop top: Είναι το σύνολο για τα καλοκαιρινά σου βράδια.

Οι φούστες έχουν την τιμητική τους στο στυλ του καλοκαιριού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το καλύτερο παράδειγμα για να πάρεις έμπνευση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha είναι φανατική της φούστας, αλλά τώρα τελευταία έχει αλλάξει τα minis της με maxi και midi επιλογές, φρεσκάροντας την εικόνα της.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα υπέροχο σύνολο από ένα ελληνικό brand που αγαπάμε πολύ, το Mallory The Label. Μιλάμε για μία ψηλόμεση, pencil φούστα που φθάνει λίγο πιο πάω από τους αστραγάλους. Η συγκεκριμένη φούστα είναι κατασκευασμένη από μία ιδιαίτερη δαντέλα στο χρωματικό combo λευκό, navy blue.

https://www.instagram.com/p/C7i1DPPM2Cv/

Από πάνω φόρεσε ένα matching crop top με χοντρές τιράντες σε navy blue επίσης απόχρωση. Η Σταματίνα συνδύασε το outfit με τα αγαπημένα της minimal, ψηλοτάκουνα σανδάλια, που ταιριάζουν με όλα.

Η Βίκυ Καγιά βρήκε το πιο stylish καθημερινό φόρεμα του καλοκαιριού

Shop the look: