Bruno Cerella: Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Bruno Cerella: Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει έρθει κοντά με τον μπασκετμπολίστα Bruno Cerella, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Το τελευταίο διάστημα η δημοφιλής ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει αρκετές ολιγοήμερες αποδράσεις καθώς έχει ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και σήμερα το Πρωινό του ΑΝΤ1 θέλει την Αθηνά σε νέα σχέση.

Αθηνά Οικονομάκου: To πάρτι για τα 3α γενέθλια της Σιέννα και η σπάνια φωτογραφία με την ανιψιά της

H Αθηνά Οικονομάκου και το ρεπορτάζ για την προσωπική της ζωή

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και λίγο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας της Blu Basket 1971, Bruno Cerella.

Η Αθηνά, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Πρωινού, είναι ερωτευμένη και ο μπασκετμπολίστας μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Ο Bruno έχει ύψος 1,94 και στο βίντεο από το Πρωινό βλέπουμε την Αθηνά να δίνει φιλιά με τον νέο αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/C8CyPKNti_9/

Το φινάλε του Πρώτος από Εμάς ήταν τελικά ένα όνειρο: Οι αντιδράσεις και η συγκίνηση της Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε βρεθεί πριν από λίγες εβδομάδες στην Ιταλία και είχε μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στο Instagram. Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Μιλάνο που είχε βρεθεί, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε:

«Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».

Η Αθηνά παρευρέθηκε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίδιο έκανε και ο 37χρονος.

Η Αθηνά έχει κάνει Like στο τελευταίο ποστ του 37χρονου και εκείνος ακολουθεί και τη φίρμα ρούχων της Οικονομάκου.

athina.jpg

Kαι ο Bruno «ακολουθεί» την Αθηνά στο Instagram.

bruno.jpg

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας γνωρίζαν ότι θα προβληθεί το ρεπορτάζ.

https://www.instagram.com/p/C8EneYkNNGH/

Αξιοσημείωτο είναι πως η ηθοποιός έχει κάνει like σε αρκετές αναρτήσεις του Cerella και οι δυο τους επισκέπτονται το ίδιο fitness studio.

Screenshot-2024-06-12-104603.png

Τόσο η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και ο μπασκετμπολίστας έχουν μοιραστεί αρκετά Instagram-stories από τα μαθήματα pilates.

https://www.instagram.com/p/C5JXcmiNPvY/

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε έμμεσα στο γιατί ποζάρει τόσο ακομπέξάριστα με μαγιό

Όσον αφορά τον χωρισμό της Αθηνάς, η co founder της φίρμας ρούχων Project Soma είχε τονίσει για την Οικονομάκου:

«Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κρύβεται, είναι μια χαρά, είναι σε πολύ καλή φάση. Δεν κάνουμε πολλή παρέα εκτός επαγγελματικού πλαισίου».

Η 38χρονη είχε περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Άνδρο με τους κολλητούς της φίλους ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψε στη Μύκονο όπου ο πρώην σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

https://www.instagram.com/p/C66vWoRtJMc/

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει χτίσει μια ειλικρινή σχέση με το κοινό της και τους τροφοδοτεί διαρκώς με όμορφες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/C6olDkatoGx/

Πηγή κεντρικής: athina1konomakou