Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε έμμεσα στο γιατί ποζάρει τόσο ακομπέξάριστα με μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε έμμεσα στο γιατί ποζάρει τόσο ακομπέξάριστα με μαγιό

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης... καλά κρατιέμαι για τα 38 μου χρόνια», εξομολογήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου και έχει μια συμβουλή για όλες μας.

Στη νέα της single φάση, η Αθηνά Οικονομάκου έχει επενδύσει στην αυτοφροντίδα της και ειδικά στην φροντίδα του σώματος και του πνεύματός της.

Όταν δεν είναι με τα δύο της παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, η Αθηνά ταξιδεύει, γυμνάζεται και ποζάρει με μαγιό.

Μιλώντας στο ΟΚ για την αυτοπεποίθηση που αποπνέουν οι πόζες της, η ίδια η ηθοποιός μιλά με ειλικρίνεια:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Με ό,τι καταπιάνομαι προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Η αλήθεια είναι πως νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω εξοικειωθεί με την εικόνα μου, την έχω αποδεχτεί. Φροντίζω τον εαυτό μου όσο περισσότερο μπορώ, εντάξει, καλά κρατιέμαι για τα 38 μου χρόνια».

Η ίδια η Αθηνά είχε άλλωστε σε Q+A της παραδεχτεί πως μπορεί να μην κάνει διατροφή αλλά δεν σταματά να γυμνάζεται μένοντας στα 53- 54 κιλά.

«Κορμάρα δεν είμαι, αλλά σε ευχαριστώ. Δεν κάνω διατροφή και από γυμναστική κάνω ό,τι με διατάξει η γυμνάστριά μου.

https://www.instagram.com/p/C7redUINc0t/

Στην ίδια συνέντευξη η Αθηνά είχε μιλήσει και για τις συνθήκες σταθερότητας στη ζωή της και είχε πει:

«Στη ζωή μου δημιουργώ σταθερές σχέσεις και συνθήκες. Έχω τους φίλους μου χρόνια, δημιουργώ ισχυρούς δεσμούς, μου αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εμπιστεύομαι και αγαπώ. Είμαι σταθερή και στους ανθρώπους και στη διάθεση και στις επιλογές μου. Σκέψου ότι φοράω το ίδιο άρωμα 15 χρόνια».

https://www.instagram.com/p/C7t7BN1Ni7y/

Πάντως, μιλώντας στο queen, η Αθηνά είχε εξηγήσει το πώς, παρά την κούραση και το τρέξιμο, πάντα στις αναρτήσεις της, φαίνεται σχεδόν αψεγάδιαστη.

«Όταν λέω στους φίλους μου «Είμαι πτώμα από την κούραση», οι περισσότεροι μου λένε ότι δεν μου φαίνεται. Η ψυχούλα μου το ξέρει όμως. Ίσως η κούραση αυτή να μη διαγράφεται στο πρόσωπό μου γιατί αισθάνομαι χαρούμενη με όλα αυτά που κάνω. Δεν βαρυγκομάω.

Δεν πάω για παράδειγμα στο γύρισμα, σιχτιρίζοντας, έχοντας την έννοια να τελειώνω γρήγορα για να φύγω. Αντίθετα, το απολαμβάνω, γελάω, περνάω πάρα πολύ ωραία και είμαι περήφανη», είχε πει χαρακτηριστικά η Οικονομάκου.

Όσο για το μυστικό ομορφιάς της και το πώς διατηρείται για πάντα νέα, η Αθηνά είχε πει στο Λοιπόν:

«Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά πραγματικά δεν κάνω τίποτα! Δεν ακολουθώ κάτι συγκεκριμένο. Το αντίθετο θα έλεγα. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες, ούτε κάνω μάσκες ή πάω σε αισθητικούς. Τα ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου».

Στην ερώτηση για το αν θα έλεγε πως έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση όπως κάνουν οι συνάδελφοί της, η Οικονομάκου είχε τονίσει:

«Πολύ καλά κάνουν και το παραδέχονται οι συνάδελφοι. Δεν το βρίσκω κακό να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και να βελτιώνεις την εικόνα σου. Όπως νιώθει ο καθένας. Εγώ το χειροκροτώ που το λένε δημόσια. Πρέπει να κάνουμε πράγματα στη ζωή μας για να νιώθουμε άνετα με την εικόνα μας. Χωρίς βέβαια υπερβολές και ακρότητες».

Στο ΟΚ, η Αθηνά μίλησε και για το διαζύγιό της και τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο παιδιά της μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο όπου και τόνισε:

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

1649518257516-597553557-oikonomakou-mixopoylos-giorti.jpg

Όσον αφορά το πώς είναι εδώ κι ένα μήνα η ζωή της ως single μαμά, η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως δεν μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά, αλλά με τον πρώην σύζυγό της κι αυτό δεν είναι κάτι που άλλαξε ή θα αλλάξει λόγω του χωρισμού τους. Είναι μια δεμένη οικογένεια κι έτσι θα παραμείνουν παρότι το συντροφικό κομμάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο Μιχόπουλο δεν ισχύει πια.

Πάντα θα έχουν τον 6χρονο Μάξιμο και την 2,5 ετών Σιέννα να τους ενώνουν.

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει.