Bruno Cerella: Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει έρθει κοντά με τον μπασκετμπολίστα Bruno Cerella, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Το τελευταίο διάστημα η δημοφιλής ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει αρκετές ολιγοήμερες αποδράσεις καθώς έχει ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και σήμερα το Πρωινό του ΑΝΤ1 θέλει την Αθηνά σε νέα σχέση.

Αθηνά Οικονομάκου: To πάρτι για τα 3α γενέθλια της Σιέννα και η σπάνια φωτογραφία με την ανιψιά της

H Αθηνά Οικονομάκου και το ρεπορτάζ για την προσωπική της ζωή

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και λίγο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας της Blu Basket 1971, Bruno Cerella.

Η Αθηνά, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Πρωινού, είναι ερωτευμένη και ο μπασκετμπολίστας μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Ο Bruno έχει ύψος 1,94 και στο βίντεο από το Πρωινό βλέπουμε την Αθηνά να δίνει φιλιά με τον νέο αγαπημένο της.

Το φινάλε του Πρώτος από Εμάς ήταν τελικά ένα όνειρο: Οι αντιδράσεις και η συγκίνηση της Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε βρεθεί πριν από λίγες εβδομάδες στην Ιταλία και είχε μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στο Instagram. Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Μιλάνο που είχε βρεθεί, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε:

«Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».

Η Αθηνά παρευρέθηκε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίδιο έκανε και ο 37χρονος.

Η Αθηνά έχει κάνει Like στο τελευταίο ποστ του 37χρονου και εκείνος ακολουθεί και τη φίρμα ρούχων της Οικονομάκου.

Kαι ο Bruno «ακολουθεί» την Αθηνά στο Instagram.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας γνωρίζαν ότι θα προβληθεί το ρεπορτάζ.

Αξιοσημείωτο είναι πως η ηθοποιός έχει κάνει like σε αρκετές αναρτήσεις του Cerella και οι δυο τους επισκέπτονται το ίδιο fitness studio.

Τόσο η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και ο μπασκετμπολίστας έχουν μοιραστεί αρκετά Instagram-stories από τα μαθήματα pilates.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε έμμεσα στο γιατί ποζάρει τόσο ακομπέξάριστα με μαγιό

Όσον αφορά τον χωρισμό της Αθηνάς, η co founder της φίρμας ρούχων Project Soma είχε τονίσει για την Οικονομάκου:

«Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κρύβεται, είναι μια χαρά, είναι σε πολύ καλή φάση. Δεν κάνουμε πολλή παρέα εκτός επαγγελματικού πλαισίου».

Η 38χρονη είχε περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Άνδρο με τους κολλητούς της φίλους ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψε στη Μύκονο όπου ο πρώην σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει χτίσει μια ειλικρινή σχέση με το κοινό της και τους τροφοδοτεί διαρκώς με όμορφες εικόνες.

Πηγή κεντρικής: athina1konomakou

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης