Η αντίδραση του Brad Pitt στην απόφαση της Shiloh για την αλλαγή του επωνύμου της λέει πολλά

Πατούλια Κατερίνα
Η αντίδραση του Brad Pitt στην απόφαση της Shiloh για την αλλαγή του επωνύμου της λέει πολλά
AP

Τα παιδιά του πέταξαν το ένα μετά το άλλο το επώνυμό του. Πώς αντιδρά ο Brad Pitt στην εξέλιξη αυτή;

Η φετινή χρονιά που σηματοδότησε μια νέα δεκαετία στη ζωή του Brad Pitt, εκείνη των 60, δεν έχει μπει με το δεξί για τον χολιγουντιανό γόη.

O Pitt δεν θέλει να παρατήσει τα παιδιά του

Μετά και την πιο πρόσφατη απόφαση της Shiloh, της 18χρονη κόρης των Pitt- Jollie, να πετάξει το επώνυμο Pitt από το όνομά της, πηγή από το Us Weekly κοντά στον Brad εξηγεί τον τρόπο που εκείνος αντέδρασε στην είδηση αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Brad θεωρεί πως η κίνηση αυτή της ενήλικης πια κόρης του είναι πολλά παραπάνω από ένα επώνυμο:

«Ο Brad βλέπει την κίνηση αυτή ως μια βαθιά προσπάθεια αποστασιοποίησης που σιγοβράζει εδώ και χρόνια. Ο Pitt δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί αυτό που συνέβη».

Ο μόνος που αυτή τη στιγμή δεν έχει κινηθεί νομικά ή δεν προσδιορίζεται ως μόνο Jolie είναι ο 15χρονος Knox ενώ από το πλήρες όνομά τους έχουν πετάξει το επώνυμο Pitt, τόσο ο Maddox, όσο και η 20χρονη Zahara αλλά και η 15χρονη Vivienne.

Η Page Six υποστηρίζει πάντως πως παρά την εξέλιξη που έχει να κάνει με το όνομα, ο Pitt δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει με τα παιδιά του όσο τυπικές κι αν είναι οι σχέσεις τους.

Angelina Jolie: Στα 49α γενέθλιά της, τα παιδιά της δείχνουν πιο έντονα από ποτέ τη στήριξή τους

Η Jolie χρησιμοποίησε τα παιδιά, «λέει» ο Pitt

Άλλη πηγή από το περιβάλλον του Pitt υποστήριξε πως ο 60χρονος θεωρεί πως η Jolie ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε τα παιδιά τους ως όπλο εναντίον του και φέρει ευθύνη για τη δικαστική διαμάχη η οποία ακόμα συνεχίζεται για την κηδεμονία των παιδιών.

Την ημέρα που η Shiloh έγινε 18 και πέταξε το Pitt από την ταυτότητά της, πηγή του People υποστήριξε πως ο Brad ξέρει ότι έχει χάσει τα παιδιά του, του λείπουν αλλά συνεχίζει να τα αγαπά.

Ακόμα μια είδηση από την πηγή από το περιβάλλον του Pitt, έχει να κάνει με τη Shiloh και πάλι, την οποία σύμφωνα με το Us Weekly, ο Pitt ουδέποτε ήθελε να γίνει μάρτυρας κατάθεσης στο δικαστήριο των γονιών της. Το 2021, όταν η Shiloh ήταν μόνο 14 ετών, ζήτησε να υπάρξει ακρόασή της στο δικαστήριο, κάτι που ο Pitt ήθελε. Τα νέα για τη Shiloh έρχονται μετά από μια περίοδο στην οποία βρέθηκε κοντά στον πατέρα της, όμως η σχέση τους τα τελευταία χρόνια άλλαξε.

Ακόμα ένα παιδί των Brad Pitt - Angelina Jolie απαρνείται τον πατέρα του και αλλάζει επώνυμο

Ο Brad Pitt είχε μιλήσει δημόσια για την Shiloh και την αγάπη της για τον χορό στην πρεμιέρα της ταινίας του «Bullet Train».

H 18χρονη Shiloh είναι ίδια η Angelina στην εφηβεία! Η εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι και ροζ μαλλιά

Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το viral video της 17χρονης και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι πολύ όμορφη».

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης παραδέχθηκε ότι δεν έχει ιδέα από που κληρονόμησε η 17χρονη αυτό το ταλέντο, αφού ο ίδιος δεν είναι τόσο καλός χορευτής.

Πρόσφατα, η έτερη κόρη του ζευγαριού, Vivienne, αναγραφόταν απλώς ως «Vivienne Jolie» στην καρτέλα του έργου «The Outsiders» - παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια ήταν «Vivienne Jolie-Pitt».Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η 15χρονη, η οποία βοήθησε τη μητέρα της στην παραγωγή του θεατρικού έργου στο Broadway, έχει αλλάξει νομικά το όνομά της όπως η μεγαλύτερη αδελφή της.

Μαζί με τη Vivienna και τη Shiloh, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Zahara, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από έξι μήνες όταν συστήθηκε μόνο με το επώνυμο της μητέρας της. Κατά την ένταξή της στην Alpha Kappa Alpha Sorority, Inc. στο Spelman College στην Ατλάντα, η 20χρονη αναφερόταν στον εαυτό της ως «Zahara Marley Jolie».Εν τω μεταξύ, το Us Weekly ανέφερε το 2021 ότι ο γιος των Pitt-Jolie, Maddox, 22 ετών, «δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμο σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ' αυτού χρησιμοποιεί το Jolie».