Η Καίτη Κωνσταντίνου εξηγεί γιατί δεν θέλει άλλο το δράμα στην TV και συστήνεται ως Αλέξις Βροντάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Καίτη Κωνσταντίνου εξηγεί γιατί δεν θέλει άλλο το δράμα στην TV και συστήνεται ως Αλέξις Βροντάκη

Η παρωδία για τον Αρδίτη από τις Ψυχοκόρες και νέος ρόλος της Καίτης Κωνσταντίνου, στην κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». 

Με ένα μεγάλο πάρτι, δύο μήνες πριν την επίσημη προβολή της σειράς, οι συντελεστές της κωμωδίας «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που αναμένεται από τον Σεπτέμβριο στον Alpha, γιόρτασαν το επίσημο τέλος των γυρισμάτων. Και επιτέλους ανάμεσα στις δεκάδες φετινές δραματικές σειρές θα έχουμε από τη νέα σεζόν μία εβδομαδιαία κωμωδία αλά παλαιά.

Ο Τούρκος Αρδίτης και η Αλέξις Βροντάκη

Περισσότεροι από 50 ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτή την πρωτότυπη κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου, που μας ξαναγυρνά στις παλιές καλές εποχές της τηλεοπτικής κωμωδίας με πιο σατιρική διάθεση. Μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο νέους, που διαπερνά όλη την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων χρόνων και τις σειρές που άφησαν εποχή. Το συγγραφικό και σκηνοθετικό δίδυμο των μεγάλων τηλεοπτικών και θεατρικών επιτυχιών σατιρίζει τα κακώς και τα καλώς κείμενα της ελληνικής TV. Ήδη σου είχα δώσει μία αποκλειστική πρόγευση των γυρισμάτων με ξεναγό μας τον Μιχάλη Ρέππα.

Όλη η TV σε μία κωμωδία: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της σειράς «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»

Στη σειρά συμμετέχουν μεταξύ των άλλων οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης.

Η Καίτη Κωνσταντίνου στον δικό της ρόλο μεταμορφώνεται ως Αλέξις Βροντάκη, σε μία παρωδία του Σασμού έχοντας βεντέτα με τη Χρύσα Ρώπα. Και καταλαβαίνουμε όλοι που θα οδηγήσει αυτή η απίθανη συνεργασία μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Η πάντα αγαπημένη μας και κλασσική Σωσώ στα Εγκλήματα και η Ευανθία από την «Τούρτα της μαμάς» μεταμορφώνεται σε Αλέξις Βροντάκη (σ.σ με σαφείς επιρροές από τη Δυναστεία) και μας μίλησε στο Queen.gr για τον ρόλο της αλλά και για τη χαρά της που νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί του θεάτρου ασχολούνται πια με την τηλεόραση.

«Κάνω την Αλέξις Βροντάκη, μία κρητικιά με πολλά νεύρα, μέρος μίας βεντέτας με την οικογένεια της Χρύσας Ρώπα, της Χρυσής Φουρτουνάκη. Δεν άργησα να κάνω τηλεόραση μετά την «Τούρτα της μαμάς», μου αρέσει πολύ η κωμωδία, μακάρι να κάνω μόνο κωμωδία. Όταν ήρθε η τόσο δελεαστική πρόταση από τον Θανάση και τον Μιχάλη με τους οποίους έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρω ότι είναι εγγύηση, γέλασα πολύ με το σενάριο. Μου το έστειλαν πριν από αρκετό καιρό, αλλά επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη, τους είπα ότι θα το διάβαζα τις επόμενες ημέρες για να τους απαντήσω. Αλλά τελικά μου άρεσε τόσο πολύ και κάθισα και το τελείωσα μέσα σε ένα βράδυ. Δεν είμαι αφοριστική με την τηλεόραση, είναι μέρος της δουλειάς μου και χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα φέτος ότι αρκετοί ηθοποιοί του θεάτρου έκαναν τηλεόραση και δεν τη θεωρούν πια ως κάτι το παρακατιανό. Η αλήθεια είναι ότι φέτος είδα πολύ λίγο κάποιες από τις σειρές, αλλά διαπίστωσα, ότι υπήρχε πολύ δράμα. Είναι τόσο δραματική η ζωή μας γενικότερα και δεν μας χρειάζεται και άλλο δράμα».

Από τις εκπλήξεις αυτής της σειράς είναι και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος προερχόμενος από έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κουραμπιέδες από χιόνι» αλλά και τον εμβληματικό του ρόλο ως Βαγγέλης Αρδίτης στις Ψυχοκόρες.

https://www.instagram.com/reel/C71Imb7Ikia/

Σε αυτή την κωμωδία θα υποδυθεί έναν διαφορετικό άνθρωπο εξουσίας, έναν τουρκικής καταγωγής επιχειρηματία. Και όπως μας είπε: «Καμία σχέση δεν έχει αυτός ο ρόλος με όσα έκανα φέτος, είναι το εντελώς αντίθετο. Είναι ο Αρδίτης σε παρωδία γιατί όλη η σειρά είναι σατιρική. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο σε αυτή την κωμωδία, είναι το σενάριο της. Το κείμενο είναι η αρχή του παντός. Νομίζω όμως ότι μου πηγαίνουν τόσο οι κωμικοί όσο και οι δραματικοί ρόλοι και φέτος είχαν την ευκαρία να κάνω και τα δύο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

https://www.instagram.com/reel/C2uhKQXMv9E/