Η Μαρία Καβογιάννη «έπαθε» Κορίνα 24 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα» και πρέπει να δεις το αποτέλεσμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Καβογιάννη «έπαθε» Κορίνα 24 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα» και πρέπει να δεις το αποτέλεσμα

Η Μαρία Καβογιάννη πραγματοποίησε μια επική μεταμόρφωση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Για δύο ολόκληρες χρονιάς (1998-2000) η Μαρία Καβογιάννη υποδύθηκε την «Κορίνα Μητροπούλου» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα», με τις ατάκες της να μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των τηλεθεατών μέχρι και σήμερα.

Η σειρά είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

«Όλα τα είδωλά μας σε μια φωτογραφία» έγραψαν στο post της Καρύδη με τη γνωστή παρέα του Πηλίου

H Μαρία Καβογιάννη μεταμορφώθηκε σε «Κορίνα»-Το απολαυστικό video και η συγκίνηση της ηθοποιού

Πριν από λίγα 24ωρα η Μαρία Καβογιάννη συμμετείχε σε διαφημιστικό γύρισμα και δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη από τους συνεργάτες της. Το συνεργείο της έφερε μια μπλε περούκα, πουπουλένια γιρλάντα και γάντια, καλώντας την να μεταμορφωθεί σε «Κορίνα».

«Θα τρελαθώ… Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται», είπε on camera η Μαρία Καβογιάννη και λίγο αργότερα φόρεσε τα αξεσουάρ και μας χάρισε ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο.

Δες την απολαυστική μεταμόρφωση της ηθοποιού στο video που ακολουθεί.

«Καλό είναι να κάνεις διαφορετικά πράγµατα, να µην τυποποιείσαι. Μετά την Κορίνα στα «Εγκλήµατα», ξέρετε πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνο µου και είπα όχι; Για δύο χρόνια σχεδόν δεν είχα δουλειά και ήταν συνειδητή επιλογή», έχει δηλώσει παλαιότερα στο περιοδικό OlaFaq η Μαρία Καβογιάννη.

Screenshot-2024-06-11-111729.png

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν είναι απλά ταλαντούχες αλλά και απρόβλεπτες ως φίλες

Αναφερόμενη σε πιθανό remake της σειράς «Εγκλήματα» η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί στη Ναταλία Γερμανού: «Είναι πολύ δύσκολο βέβαια πια αλλά εξαρτάται πως θα ήταν. Δηλαδή να ξαναγίνουν τα Εγκλήματα αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Μεγαλωμένοι πια εμείς. Με τους ίδιους ρόλους αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν πια περισσότερο ώριμοι όλοι αυτοί οι ήρωες. Με δουλειές οι οποίες θα είχαν αναπτυχθεί στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Τα Εγκλήματα είναι λίγο πιο εύκολο να επιστρέψουν».

Η Μαρία Καβογιάννη απόλαυσε τον καφέ της στην Αθήνα και η Βίκυ Σταυροπούλου είχε μια εύλογη απορία

Η Μαρία Καβογιάννη γίνεται «Ζωή»

Σε νέο ρόλο έκπληξη θα απολαύσουμε σύντομα την Μαρία Καβογιάννη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η «Ζωή» είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στον ANT1+ και την Τετάρτη (12/06) έρχεται στην τηλεόραση του σταθμού για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητας.

https://www.instagram.com/reel/C8B8JYkIVKs/

Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Πηγή κεντρικής: NDP