Ο «Άγιος Έρωτας» με Τσορτέκη, Παππά - Παπουτσάκη και Παπανικολάου θα γίνει το νέο τηλεοπτικό trend;

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «Άγιος Έρωτας» με Τσορτέκη, Παππά - Παπουτσάκη και Παπανικολάου θα γίνει το νέο τηλεοπτικό trend;

Αποκλειστικό: Οι ηθοποιοί που ήδη συμφώνησαν με τον Alpha για να πρωταγωνιστήσουν στην νέα σειρά του prime time που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. 

Τα νέα τηλεοπτικά project της σεζόν που ξεκινά και επίσημα τον Σεπτέμβριο, έχουν αρκετές διαφορές, τουλάχιστον στον τομέα της μυθοπλασίας, με όσα είδαμε τη φετινή χρονιά. Από την υπερβολική παραγωγή, μπαίνουμε πλέον σε μία νέα εποχή με την επιστροφή εβδομαδιαίων σειρών και εκείνων με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων.

Η μάχη ωστόσο του prime time κυρίως για το slot 21.00 με 22.00 θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και δυνατούς αντιπάλους. Στον Alpha ο «Άγιος Έρωτας» θα διαδεχτεί τον Σασμό και σου έχουμε αποκλειστικές πληφορίες για το καστ.

https://www.instagram.com/p/C8MIQO3sPx0/

Pendona Nuestros Pecados ή αλλιώς «Ο Άγιος Έρωτας»

Ο Σασμός όπως όλοι ξέρουμε ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και μετά από 3 σεζόν ήρθε η ώρα να δώσει τη σκυτάλη σε μία νέα σειρά στον Alpha. Για να ανταγωνιστεί δύο επίσης σημαντικές σειρές στο 21.00 με 22.00. Τη «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» (σ.σ αν δεν έχουμε αλλαγή ώρας από τον ΑΝΤ1 την τελευταία στιγμή) και τη Γη της ελιάς στο Mega, που έχει ένα σταθερό κοινό τα τελευταία χρόνια. Είναι όμως, ουσιαστικά ανόμοιες σε ύφος σειρές, που απλά βρίσκονται «απέναντι».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γίνεται μαμά στον Σασμό λίγο πριν το τραγικό της τέλος με τον Δημήτρη Λάλο

Από τον Σεπτέμβριο όμως ο Alpha επιστρέφει σε αυτή τη ζώνη δυναμικά με την σειρά « Άγιος Έρωτας», μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές του καναλιού για την επόμενη χρονιά και με πολυάριθμο καστ.

https://www.instagram.com/p/C22Iyg7oXXW/

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι πρώτοι που ήδη έχουν συμφωνήσει τη συμμετοχή τους είναι η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη (αυτές οι δύο θα βρεθούν και αντιμέτωπες βάσει σεναρίου) ο πάντα αγαπημένος μας Γιάννης Τσορτέκης αλλά και ο σπουδαίος ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρης Παπανικολάου, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε και το υπόλοιπο καστ. Η σειρά βασίζεται στη χιλιανή τηλενουβέλα με τίτλο «Perdona Nuestros Pecados», (σε ελεύθερη μετάφραση «Ας μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας»), η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην μεξικάνικη εκδοχή της. Δεν μοιάζει όμως με τις αντίστοιχες μεξικάνικες και viral σειρές του παρελθόντος.

Η ιστορία της κρυφής αγάπης της σειράς θα σου θυμίσει τη θρυλική τηλεοπτική επιτυχία των '90s με τον Σταύρο Ζαλμά και τη Θεοφανία Παπαθωμά, «Άγγιγμα ψυχής» γιατί ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός ιερέας (σ.σ δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί) αλλά τίποτε άλλο δεν υπάρχει κοινό μεταξύ των δύο σειρών.

https://www.instagram.com/p/CtAEun9vQ-t/

Υπάρχουν όμως κοινωνικές συγκρούσεις, δολοπλοκίες, βεντέτες, ένας ισχυρός γαιοκτήμονας που κρύβει πολλά μυστικά και παίζει επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας, δολοφονίες, εκδίκηση και φυσικά ένας μεγάλος έρωτας. Δες και το τρέιλερ της μεξικάνικης version για να κατανοήσεις και το ύφος της κινηματογράφησης.