Ο Νίκος Βερλέκης ξέρει από βεντέτες και ο Σασμός απέκτησε τον δικό του (ήδη αγαπημένο) Δρακολευτέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Βερλέκης ξέρει από βεντέτες και ο Σασμός απέκτησε τον δικό του (ήδη αγαπημένο) Δρακολευτέρη

Τον θυμάσαι τον Δρακολευτέρη Λεβεντογιάννη; Το κοινό ήδη ενθουσιάστηκε με την είσοδο του Νίκου Βερλέκη στον Σασμό και θυμήθηκε τις παλιές του τηλεοπτικές δόξες, στο θρυλικό «Άγγιγμα ψυχής» και το «Μπρούσκο». 

Ρούσσο Σταματάκη ακούγαμε από την Καλλιόπη και Ρούσσο δεν βλέπαμε. Παρά τις πληφοροφίες που ήθελαν τον Θανάση Παπαγεωργίου να κάνει τον ρόλο αυτόν στον Σασμό, τελικά από σήμερα και μέχρι το τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τον Νίκο Βερλέκη. Έναν εξίσου σπουδαίο ηθοποιό σε ένα επίσης σπουδαίο ρόλο. Οι φανς της σειράς ήδη έδειξαν τον ενθουσιασμό τους. Πώς θα συμβάλει στο φινάλε της σειράς μέσω του ρόλου του;

Ο Ρούσσος ζητά απαντήσεις και εξηγήσεις από την Καλλιόπη

Σε πολεμικό κλίμα βρισκόμαστε στον Σασμό και ο κίνδυνος παραμονεύει στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Οι Μουντάκηδες έχουν ορκιστεί εκδίκηση και το πρώτο θύμα ήταν ο Αστέρης. Ο οποίος ως εκ θαύματος γλίτωσε τη ζωή του μετά τη φωτιά στο αλουμινάδικο και την απόπειρα να τον δηλητηριάσουν ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο.

Η Ευγενία Σαμαρά μόλις παντρεύτηκε στον Σασμό: Τα πλάνα με τον γαμπρό Δαδακαρίδη και το chic νυφικό

Δύο όμως είναι τα πρόσωπα που κυνηγούν περισσότερο οι Μουντάκηδες και αυτά είναι ο Μαθιός και η Βασιλική. Άλλωστε όπως υποστηρίζουν και τα τελευταία spoilers, ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα είναι τα τραγικά πρόσωπα του επίλογου της σειράς με τη δολοφονία τους. Μπορεί αυτό το τέλος να μην αρέσει σε μία μεγάλη μερίδα του κοινού που το πληροφορήθηκε, αλλά σε αυτό το θέμα δεν πρέπει να αναμένουμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Μέχρι όμως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα ασχοληθούμε αρκετά με τον Ρούσσο Σταματάκη ο οποίος κάνει είσοδο στη σειρά. Είναι ο ξάδελφος του Βασίλη Σταματάκη και συζύγου της Καλλιόπης, που έζησε έναν φλογερό έρωτα με την Μαρία Βρουλάκη. Λόγω της βεντέτας των οικογενειών τους, ακολούθησαν διαφορετικές ζωές αλλά απέκτησαν μαζί ένα παιδί που ήταν το μεγάλο μυστικό και των δύο οικογενειών.

Αυτός είναι ο Ανδρέας Βρουλάκης τον οποίο υποδυόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης και θα τον δούμε να εμφανίζεται ξανά προς το τέλος της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C7zEvNHt-68/

Ο Ρούσσος Σταματάκης έφυγε από την Κρήτη μετά τον χωρισμό για να μην δεχθεί την εκδίκηση των Βρουλάκηδων, δημιούργησε τη δική του οικογένεια στη Σουηδία και τώρα μετά τον θάνατο της γυναίκας του επιστρέφει στην Κρήτη. Όλα αυτά τα χρόνια όμως διατηρούσε συχνή επικοινωνία με την Καλλιόπη. Εκείνη απορημένη ανοίγει την πόρτα της και η Μαρία Τζομπανάκη, αντικρύζει τον Νίκο Βερλέκη που θα υποδυθεί τον Ρούσσο.

Ο ηθοποιός ξέρει από κρητικές βεντέτες. Κανείς δεν τον έχει ξεχάσει από την εποχή του εμβληματικού του ρόλου, ως ο Δρακολευτέρης στο «Της αγάπης μαχαιριά» το 2006 ή από τον μετέπειτα ρόλο του στο «Μπρούσκο» του Αντρέα Γεωργίου ως Παύλος Γιαννακάκης.

Ο Ρούσσος έρχεται αναζητώντας εξηγήσεις από την Καλλιόπη. Δεν έρχεται για να δικάσει αλλά για να ενώσει τις δύο οικογένειες. Μα κυρίως το πρώτο του μέλημα είναι να μάθει τι απέγινε με τον εξαφανισμένο γιο του. Έχει σοφία ως προσωπικότητα και τη διάθεση να αφήσει πίσω το παρελθόν και να ενωθούν οι δύο οικογένειες. Η ιστορία αγάπης του Αστέρη με την Αργυρώ τον έχει συγκινήσει και είναι σα να ζει εκείνος αυτά που δεν έζησε με τον έρωτα της ζωής του.

Ωστόσο οι Μουντάκηδες δεν αστειεύονται και δεν θα δουν με καλή διάθεση την εμφάνιση του Ρούσσου. Δες και την πρώτη συγκινητική συνάντηση Βερλέκη - Τζομπανάκη.