Mad Αwards 2024: Η Δέσποινα Βανδή είπε όσα θέλαμε να ακούσουμε για τη βία κατά των γυναικών

Γεωργία Βλαχοπούλου
Mad Αwards 2024: Η Δέσποινα Βανδή είπε όσα θέλαμε να ακούσουμε για τη βία κατά των γυναικών

Κερδίζοντας το βραβείο για τον καλύτερο «ποπ/λαϊκό» καλλιτέχνη η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη βία κατά των γυναικών και ανακοίνωσε 2 νέες συναυλίες της με τον Αντώνη Ρέμο.

Το βράδυ της Τετάρτης (19/6) πραγματοποιήθηκαν τα μουσικά βραβεία Mad Awards για 21η χρονιά. Ανάμεσα σε όσους βραβεύτηκαν ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία μάλιστα φέτος κλείνει και 30 χρόνια καριέρας στο τραγούδι.

To βραβείο και το φιλί της Δέσποινας Βανδή στην Μελίνα

Ακούγοντας λοιπόν, το όνομά της στην κατηγορία για τον Καλύτερο «Ποπ/ λαϊκό» καλλιτέχνη η Δέσποινα Βανδή έδωσε ένα μεγάλο φιλί στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία παρακολουθούσε μαζί της τα μουσικά βραβεία και αμέσως ανέβηκε στη σκηνή συγκινημένη για να παραλάβει από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη το βραβείο της.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

«Καμία ανοχή στη βία» είπε η Δέσποινα Βανδή

Αφού παρέλαβε το βραβείο της η Δέσποινα Βανδή, αρχικά τόνισε πόσο χαρούμενη και ευγνώμων είναι που ακόμα και τόσα χρόνια μετά βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές των βραβείων MAD με τα τραγούδια της.

«30 χρόνια και είναι πολύ συγκινητικό το ότι ακόμα και τώρα μπορούμε και συνδεόμαστε με τη μουσική. Τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο στη ζωή, γι' αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε και με αφορμή τη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μιλήσει για τα φαινόμενα βίας, αποκαλύπτοντας και μια νέα συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο.

«Kαι θέλω μιας και είμαι εδώ πάνω και είμαστε όλοι μαζί παρέα να σας πω ότι έτσι να 'ναι η ζωή μας παιδιά, γεμάτη αγάπη και χαρά. Συμβαίνουν τόσα δυσάρεστα καθημερινά τα οποία μας συγκλονίζουν - και εμένα προσωπικά. Η βία είναι ανεξέλεγκτη, το μίσος - τουλάχιστον τα γεγονότα που μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό και βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Γι' αυτό λοιπόν, κι εμείς με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο αποφασίσαμε να κάνουμε 2 μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη που υπάρχουν δομές που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο.

Η Δέσποινα Βανδή τα τελευταία χρόνια τοποθετείται πιο ανοιχτά για διάφορα κοινωνικά φαινόμενα. Στα φετινά βραβεία Mad αναφέρθηκε στη βία κατά των γυναικών, ενώ τον Νοέμβριο του 2023 παραλαμβάνοντας το βραβείο της για την SUPER Adult– Γυναίκα, στα ECOMMBX Super Music Awards 2023 στην Κύπρο, είχε αφιερώσει το βραβείο της στις γυναίκες που κυνηγούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους κι αν είναι. Η ίδια άλλωστε, γνωρίζει καλά - δυστυχώς - το πώς είναι να σε επικρίνουν για την ευτυχία σου, αφού έχει βιώσει αρκετές φορές τα τοξικά σχόλια στα social media τόσο για τη σχέση της με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη όσο και για τα looks στις εμφανίσεις της.

Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους σε όποια φάση της ζωής τους, σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους «θέλω» κι όχι με βάση τα «θέλω» των άλλων. Σας αγαπώ κι είμαι δίπλα σας.

https://www.instagram.com/reel/CzZtMriIMST/