Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

H Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δυο χρόνια σχέσης. Oι solo εμφανίσεις που πυροδότησαν τις φήμες χωρισμού και η σχέση του πρώην ζευγαριού σήμερα.

Single φέρεται να είναι εδώ και λίγες εβδομάδες η Μελίνα Νικολαΐδη καθώς χώρισε από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση του πριν από ένα μήνα ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικά καλές. Τον τελευταίο χρόνο η Μελίνα Νικολαΐδη μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου όπου σπουδάζει υποκριτική.

Από τη συναυλία των Coldplay κρατάμε την τρυφερή πόζα Ντέμη και Μελίνας Νικολαΐδη

Νικολαΐδη και Πολυχρονιάδης μόλις χώρισαν

Η 20χρονη βρισκόταν στην Ελλάδα τις περασμένες εβδομάδες όμως τον τελευταίο καιρό εμφανιζόταν διαρκώς solo, χωρίς τον γνωστό γυμναστή, πυροδοτώντας τις φήμες χωρισμού. Πριν από μερικούς μήνες η Μελίνα είχε σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο έδινε σχεδόν καθημερινά το παρών στο γυμναστήριο του συντρόφου της.

Στις 9 Ιουνίου η νεαρή κοπέλα έδωσε το παρών στη συναυλία των Coldplay με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ενώ αργότερα διασκέδασε μαζί με φίλες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου.

1718805434606-571445699-melina20.jpg

Η Μελίνα Νικολαΐδη απέδειξε ξανά πως είναι Vandicted με φορέματα της Δέσποινας - Η φούξια δημιουργία

Η επιβεβαίωση του χωρισμού

Τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού επιβεβαίωσε και η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από τον αέρα του «Happy Day».

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος η οποία κάνει προπονήσεις στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στην Γλυφάδα ο ίδιος της επιβεβαίωσε ότι έχει χωρίσει εδώ και δέκα ημέρες.

«Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν άλλες προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού;

Τον Οκτώβριο και πιο συγκεκριμένα την 27 Οκτωβρίου η Μελίνα εμφανίστηκε solo στην πρεμιέρα της μαμάς της με τον Γιώργο Σαμπάνη, προκαλώντας ερωτηματικά. Όλοι τότε θεώρησαν πως το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους όμως εκείνοι έβαλαν οριστικό τέλος στις φήμες πραγματοποιώντας κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του γυμναστή.

1718805595712-494263986-melina11.jpg

Αίσθηση είχε προκαλέσει τον Φεβρουάριο η απουσία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη από τα γενέθλια της Μελίνας καθώς δεν κατάφερε να βρεθεί κοντά της στο Λονδίνο.

1707468761025-343807437-Screenshot-2024-02-09-105130.png

Ο γνωστός γυμναστής προσπάθησε τότε να «σβήσει» την απόσταση με ένα τρυφερό post ωστόσο όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η κίνηση που «δείχνει» ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις

Αξιοσημείωτο είναι πως το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να κάνει follow ο ένας τον άλλον στο Instagram, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικά καλές.

Screenshot-2024-06-19-164007.png

Πριν από λίγα 24ωρα η Μελίνα είχε βρεθεί στο γυμναστήριο του πρώην αγαπημένου της όπου κάνει προπονήσεις όσο βρίσκεται στην Αθήνα. Μαζί της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει επιλέξει να γυμνάζεται στον ίδιο χώρο στα νότια προάστια, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του 35χρονου αθλητή. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και πριν από μερικές ώρες αποφάσισαν να κάνουν ταυτόχρονη προπόνηση, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται αργότερα το στιγμιότυπο στο TikTok.

Screenshot-2024-06-19-164043.png

Η πολύ καλή σχέση της Δέσποινας Βανδή με την αδερφή του Μπισμπίκη φάνηκε στο νέο της τραγούδι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ndp