Η Φουρέιρα ανυπομονεί για τις διακοπές με τον Ερμή & 3 στιγμές από τα Mad VMAs 2024 που σου διέφυγαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Φουρέιρα ανυπομονεί για τις διακοπές με τον Ερμή & 3 στιγμές από τα Mad VMAs 2024 που σου διέφυγαν

Το όνομα ποιας τραγουδίστριας φώναζε περισσότερο το κοινό και πώς ο Θάνος Κιούσης ξεσήκωσε εύκολα όσους βρέθηκαν στα Mad VMAs;

Το καθιεωμένο ραντεβού του καλοκαιριού για την ελληνική μουσική ή αλλιώς τα βραβεία Μad VMA, πραγματοποιήθηκαν και γι' αυτήν τη χρονιά επιτυχώς. Το βράδυ της Τετάρτης 19/6, λοιπόν στο γήπεδο του Tae Kwon Do το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες - πέρα από το να βραβεύονται - να παρουσιάζουν αναπάντεχες συνεργασίες, να συγκινούνται αλλά και να στέλνουν σημαντικά μηνύματα.

Πολλά από αυτά ίσως τα έχεις δει ήδη κάνοντας ένα scroll στο Internet, άλλα πάλι θα τα δεις και στην προβολή των βραβείων που θα κάνει το MEGA την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Το Queen.gr ωστόσο, που βρέθηκε στο μεγαλύτερο μουσικό event της χώρας έχει να σου μεταφέρει, πέρα από τα highlights και όσα δεν θα δεις.

Ελένη Φουρέιρα: Οι διακοπές με τον Ερμή και η αγκαλιά με τον Αργυρό

Η Ελένη Φουρέιρα και η Αναστασία πήραν από δύο βραβεία, ενώ είχαν η κάθε μία από 7 συμμετοχές στα φετινά βραβεία.

Η Ελένη Φουρέιρα δε, αφότου παρέλαβε το βραβείο με τίτλο Best Performer, αγκαλιάστηκε με τον συνάδελφο και φίλο της, Κωνσταντίνο Αργυρό αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως οι σχέσεις τους δεν χάλασαν ποτέ για το χατίρι ενός «διαμαντένιου» άλμπουμ (θυμίσου τι έλεγαν οι φήμες που ήθελαν τους δυο τους να έχουν κόντρα εδώ).

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίσαμε αρχικά ήταν το ότι η γνωστή pop τραγουδίστρια περιμένει πως και πώς, όπως είπε να πάει διακοπές με τον γιο της, τον Ερμή.

«Θα κάνω συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και λίγο ξεκούραση με τον μπέμπη. Τώρα τις απολαμβάνουμε λίγο παραπάνω αυτές τις στιγμές» είπε η ίδια στον Θέμη Γεωργαντά μιλώντας για τα καλοκαιρινά της πλάνα, ενώ θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στα βραβεία το 2010.

«Τότε ήταν που είδαμε για πρώτη φορά την Ελένη Φουρέιρα και είπαμε "Ουάου"» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Ελένη Φουρέιρα να απαντά «Κι εγώ με βλέπω και λέω "Ω ουάου, τι μαλλί ήταν αυτό;"».

O Kιούσης - και όχι ο Τόνι Σφήνος - ξεσήκωσε για πρώτη φορά το κοινό με ένα παραδοσιακό τραγούδι

Ο Θάνος Κιούσης βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των Mad VMA's και ήταν πολύ χαρούμενος που «εκείνος» θα έδινε εκεί βραβείο για το Καλύτερο Video Clip Dance και όχι ο Τόνι Σφήνος (η μουσική περσόνα που έχει δημιουγήσει).

Γι' αυτό και το «γιόρτασε» βάζοντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί του το παραδοσιακό τραγούδι «Μήλο μου κόκκινο». Kαι όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο όλοι ακολούθησαν τον ρυθμό του Θάνου Κιούση και τραγούδησαν μαζί του το συγκεκριμένο και κάπως αναπάντεχο για τα Mad Awards, τραγούδι.

Το στάδιο φώναξε και μια και δυο και τρεις φορές ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ

Η Μαρίνα Σάττι δεν πήρε μόνο το βραβείο για την Καλύτερη Ποπ Καλλιτέχνιδα, έκανε μετά τη Eurovision την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα με μια μείξη από τα νέα της τραγούδια από τον δίσκο Π.Ο.Π.

Η 37χρονη τραγουδίστρια που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision έχει αποκτήσει ακόμα πιο φανατικό κοινό, το οποίο πολλές φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς φώναζε ρυθμικά το όνομά της περιμένοντας να βγει στη σκηνή των βραβείων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βράβευσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με πολλή χαρά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε το βραβείο για τον καλύτερο Λαϊκό Καλλιτέχνη στον Κωνσταντίνο Αργυρό και πειστήκαμε πια πως μόνο εμείς θυμόμαστε πως οι δύο αυτοί ήταν κάποτε ζευγάρι.

Μπορεί να μην το είχαν παραδεχτεί ποτέ δημόσια, οι φήμες τους ήθελαν όμως, να έχουν σχέση για 7 χρόνια και μέχρι το 2019. Πλέον, όπως φαίνεται οι δύο πρώην δεν έχουν κανένα θέμα να βρίσκονται στον ίδιο χώρο, αφού και οι δύο έχουν προχωρήσει την προσωπική τους ζωή.

https://www.instagram.com/reel/C8ajAFPogP9/