Το νέο ποστ της Χριστίνας Χριστοφή με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το MasterChef και το μήνυμά της

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο ποστ της Χριστίνας Χριστοφή με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το MasterChef και το μήνυμά της

«Για το τέλος μια εποχής», μίλησε η Χριστίνα Χριστοφή η φιναλίστ του MasterChef από την Κύπρο, Χριστίνα Χριστοφή στο νέο της ποστ στο Instagram.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το τέλος του MasterChef και τη δεύτερη θέση την οποία κατέλαβε, η Χριστίνα Χριστοφή μίλησε για το μαγικό ταξίδι που έκανε στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR,δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από τον διαγνωνισμό.

«End of an era: Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από αυτό το μαγικό ταξίδι και ήδη το πεθύμησα! Κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές! Έρχονται πολλά πράγματα σύντομα!

*Ευχαριστώ για όλα τα θετικά μηνύματα & την αγάπη σας», έγραψε η Κύπρια χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C8ZMOsyt7w_/

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε πάσα για το επόμενο MasterChef: Πού βρίσκονται οι 7 νικητές σήμερα

Στο πρώτο της μήνυμα η Χριστίνα είχε πει τα «ευχαριστώ» της από καρδιά σε όσους πίστεψαν σε εκείνη.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλο τον κόσμο που πίστεψε σε μένα και με στήριξε καθόλη μου την πορεία στον διαγωνισμό! Ευχαριστώ τα δικά μου άτομα και την οικογένεια μου για την αγάπη τους! Ευχαριστώ άπειρα όλα τα παιδιά που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες, τους αγαπημένους @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos @scontizas και φυσικά τους @alexandros_charalabopoulos @nick.d.thomas . Και τις Ελληνίδες μάνες @tzeniazaxariou @m_panagopoulou».

https://www.instagram.com/p/C8O7uN0t1BX/

Οι μέχρι πρότινος αδημοσίευτες φωτογραφίες της Χριστίνας με την οικογένεια, τους κριτές και τους συμπαίκτες της στο MasterChef δεν πέρασαν ασχολίαστες από τους παίκτες που όλοι αγαπήσαμε.

«Κορουα αλήθεια ένα ταλέντο! Χαίρομαι πολύ που σε έχω γνωρίσει και είμαι σίγουρος για το ποσό μακρυά θα φτάσεις !!! Τα καλύτερα έχουν ήδη ξεκινήσει και να είσαι περήφανη για σένα ! Όπως είμαι και εγώ αλλά όπως είναι και όλοι», έγραψε ο τρίτος του φετινού MasterChef, Ηλίας Παναγιώτου.

«Η Φουρέιρα του ΜasterChef», έγραψε η Βιβή και ο Αλέξανδρος τόνισε:

«Έχω πει επανειλλημένα για το φυσικό ταλέντο της Κύπρου Τιμή μου που σε γνώρισα και με στήριξες ! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο Μας έκανες περήφανους και έρχονται τα καλύτερα»

Το έζησα στο φουλ!

«Η αλήθεια είναι πως νόμιζα ότι θα είμαι εγώ η νικήτρια, άξιος νικητής ο Λευτέρης αλλά δεν μπόρεσα να κρύψω τη στεναχώρια μου.

Το έζησα στο φουλ, ξεκίνησα με προβάδισμα, ήρθε η ισοπαλία, πίστευα στα πιάτα μου στην αντιγραφή γι' αυτό στεναχωρήθηκα με το αποτέλεσμα.

Είμαι σίγουρα νικήτρια για την οικογένειά μου, ο Λευτέρης είναι άξιος νικητής του εύχομαι καλή επιτυχία», είχε πει η Χριστίνα αμέσως μετά τον τελικό ενώ μερικές ημέρες μετά, στην εμφάνισή της στο Breakfast @Star, τόνισε:

«Μόλις μπήκα δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουν εξ'αρχής αρχηγός, πέρασα πολλά στο παιχνίδι, έκανα και μια μικροεπέμβαση, με δυσκόλεψε το να επιλέξω παίκτες που δεν γνώριζα στην μπριγάδα μου...

Η βάση μου θα είναι η Κύπρος αλλά η Ελλάδα μου άρεσε πολύ και το αεροπλάνο είναι μόνο μια ώρα. Έχω πολλή όρεξη, είμαι ανοιχτή για τα πάντα, μου άρεσε η κουζίνα, μου άρεσε και η τηλεόραση, στο παιχνίδι έφτιαχνα και ένα βιβλίο με συνταγές και θέλω να δω κι αυτό», είπε στη συνέντευξή της η Κύπρια φιναλίστ του MasterChef.