«Η Άννα μού άλλαξε τη ζωή» λέει ο Διονύσης Τσακνής για την Μονογιού και οι δηλώσεις τους εμπνέουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Η Άννα μού άλλαξε τη ζωή» λέει ο Διονύσης Τσακνής για την Μονογιού και οι δηλώσεις τους εμπνέουν

Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του, Άννα Μονογιού και εκείνη ανταπέδωσε. Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (20/06) ο Διονύσης Τσακνής ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα του στη μουσική, στην περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης, στα παιδιά του, στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και στη σύντροφό του, Άννα Μονογιού.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης «άνοιξε την καρδιά του» στον παρουσιαστή και δεν δίστασε να εκφράσει όλα όσα πιστεύει καθώς και τα συναισθήματά του για τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς του.

Οι «Τρεις Χάριτες» επιστρέφουν στην TV «χωρίς» την Όλγα και την Ειρήνη, 34 χρόνια μετά

Διονύσης Τσακνής: «Η Άννα μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε»

Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση του με την ηθοποιό δηλώνοντας: «Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά κι έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό, είναι πεδίο ελευθερίας, σου δίνει χώρο. Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια και πραγματικά την άλλαξε. Έχουμε βρεθεί από τότε σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενα άτομα. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης».

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και τα 20 χρόνια που τους χωρίζουν δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στον μεγάλο τους έρωτα. Το ζευγάρι αποφεύγει την υπερέκθεση ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί στο θέατρο ή σε κάποιο μουσικό event.

Άννα Μονογιού: «Ο Διονύσης είναι μεγαλείο»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Νίκος Χατζηνικολάου επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τον καλλιτέχνη, προσκαλώντας διαδικτυακά την Άννα Μονογιού να μιλήσει για τον αγαπημένο της.

«Αννούλα πρόσεχε τι θα πεις», είπε ο Διονύσης Τσακνής, με την ηθοποιό να απαντά: «Ό,τι μου είπες Διονύση μου, θα υπηρετήσω πιστά το κείμενο».

tsaknis2.jpg

«Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα είπα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι χαρούμενη και το σημαντικότερο αποκλείεται να πλήξω. Και το λέω με την καλή έννοια. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά. Εκρήγνυνται και μετά του περνάει. Του έχω μεγάλη εκτίμηση, γιατί πέρα από τη δική μας σχέση, είναι ένας υπέροχος σύντροφος... τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, τους φίλους του. Στη δουλειά του είναι υπέροχος, ο τρόπος που συμπεριφέρεται και εκτιμάει και σέβεται τον άλλον είναι αξιοθαύμαστος. Ο Διονύσης δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός», είπε η Άννα Μονογιού.

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια, έχει φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια και γίνονται πάλι φοιτητές και τον βλέπω κυρίως πώς είναι με τα παιδιά του. Είναι παρών σε όλα και στα πάντα. Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει κάποιες στιγμές, υπονομεύει τα τραγούδια του, αλλάζει τους στίχους που δεν μπορώ να πω δημόσια. Αρνητικά δεν μου έγραψε να πω. Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Ολυμπιακός είμαι και εγώ. Όταν παίζει η ομάδα μαζευόμαστε στο σπίτι όχι για να δούμε τον αγώνα, αλλά τις αντιδράσεις του Διονύση».

https://www.instagram.com/p/BhQspGuhA5D/

Το τέλος του Ιάσονα θα σημάνει και το τέλος της Άννας στους Παγιδευμένους λίγο πριν το φινάλε;

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

«Είμαι τόσο περήφανος για τα παιδιά μου»

Ο Διονύσης Τσακνής παραδέχθηκε στο Νίκο Χατζηνικολάου ότι είναι πολύ περήφανος για τον χαρακτήρα των παιδιών του. Όπως αποκάλυψε ο μεγάλος του γιος έχει έφεση στη μουσική και παράλληλα με την αρχιτεκτονική, πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Η απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο 69χρονος μουσικός μίλησε για τον φίλο και κουμπάρο του, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019.

«Ο Λαυρέντης λείπει από τον καθένα και θα σου πω κάτι, Νίκο μου. Όταν έφυγε ο Λαυρέντης, υπήρχε αναφορά στο όνομα του και έπρεπε να απαντήσω, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό. Πολύ σκυθρωπό. Ίσως ήταν ο θυμός που έφυγε, αυτά τα στάδια του πένθους όπως η άρνηση και όλα αυτά», είπε ο Διονύσης Τσακνής.

TSAKNIS20.jpg

Και πρόσθεσε με συγκίνηση: «Τώρα, όταν μιλάω για εκείνον, έχω την αίσθηση ότι το πρόσωπο μου μπορεί και να φωτίζεται κιόλας. Διότι συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι έφυγε και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ. Αυτό που έγινε στο θέατρο του Λυκαβηττού ήταν ένα πράγμα το οποίο, δεν ήταν απλά συγκινητικό, ήταν μια διαρκής υπενθύμιση πόσο παρών είναι. Μιλάμε για παλιότερους και καμιά φορά δίνουμε στα πράγματα μια μυθική διάσταση, επειδή όμως είναι τωρινό το πράγμα του Λαυρέντη, ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο κλασικός θα μείνει ο Λαυρέντης. Πόσο διαχρονικός θα μείνει. Η σχέση μας ήταν και είναι οικογένεια».

«Τρέχοντας έφυγα από την ΕΡΤ. Βγήκα σοφότερος και φτωχότερος. Γνώρισα και υπέροχος ανθρώπους»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή τους ο Διονύσης Τσακνής αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τη διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνοντας: «Τρέχοντας έφυγα από την ΕΡΤ. Ήμουν πρόεδρος και για ένα διάστημα και διευθύνων σύμβουλος. Μπήκα με την αίσθηση ότι μπορεί να είμαι χρήσιμος. Δεν μπήκα ούτε για να κάνω γνωριμίες ούτε για να βρω δουλειά. Δεν είμαι ανεπάγγελτος. Βγήκα σοφότερος και φτωχότερος, τουλάχιστον αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, ότι έφυγα φτωχότερος. Γνώρισα και υπέροχος ανθρώπους. Πλάι στη γραφειοκρατία υπήρχε και επιπλέον αυτή των μνημονιακών νόμων. Προσπαθήσαμε να στήσουμε ένα μαγαζί από την αρχή. Μιλάμε για έναν χώρο με 2500 εργαζόμενους. Είναι μια μικρογραφία του ελληνικού κράτους. Κατάλαβα πώς λειτουργούν οι μηχανισμοί. Και όντως οι μηχανισμοί αυτοί ή ανατρέπονται ή παραμένουν ίδιοι».

Πηγή κεντρικής: ndp