Σε νέο Q&A η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και την επιθυμία να γίνει μαμά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σε νέο Q&A η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και την επιθυμία να γίνει μαμά

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των followers της. Οι αλλαγές στη ζωή της, το κεφάλαιο εγκυμοσύνη και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τις παρεξηγήσεις. 

Την απόλυτη ευτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο βιώνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία πρόσφατα λάνσαρε το τρίτο της brand και παράλληλα ζει τον έρωτά της με τον Χρήστο Μάστορα.

To ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και παρά το γεγονός ότι προστατεύουν τη σχέση τους από τα media δεν διστάζουν να μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάστορας - Καληφώνη: Μετά την παρεξήγηση και τα unfollow, η πασχαλινή τους selfie τα «είπε» όλα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε σε όλα μέσα από ένα Q&A- Η αντίδραση σε μια πιθανή εγκυμοσύνη

Πριν από μερικές ώρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα νέο Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται από τους followers της.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησαν οι fans το νεαρό μοντέλο-επιχειρηματία είναι το πώς αισθάνεται αυτό τον καιρό με την ίδια να τονίζει ότι είναι πολύ καλά εξαιτίας ορισμένων ευχάριστων αλλαγών που έχουν συμβεί στη ζωή της.

kalifoni2.jpg

«Έχεις πει δεν θέλεις ακόμα παιδί. Αν σου τύχαινε τι θα έκανες;», ανέφερε χαρακτηριστικά η ερώτηση με τη Γαρυφαλλιά να απαντά:

kalifoni1.jpg

«Δεν υπάρχει τύχαινε σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Και εγώ το θέμα παιδιού το βλέπω ως κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Φέρνεις έναν άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, πρέπει να είσαι 100% συνειδητοποιημένος ότι θα το μεγαλώσεις όπως του αξίζει και πρέπει, για να σταθεί σε αυτή την κοινωνία, και ότι δεν θα μεγαλώσεις ένα τέρας επειδή εσύ τελικά δεν ήσουν έτοιμος και έτυχε. Οπότε προσέχω, αν ποτέ σας πω ότι είμαι έγκυος, θα είναι επειδή το θέλω όντως και όχι επειδή έτυχε».

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες αρκετά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως το ζευγάρι περνά κρίση στη σχέση του ωστόσο Καληφώνη-Μάστορας παραμένουν μαζί και είναι full in love. Περίτρανη απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το νέο τραγούδι του frontman των «Μελισσών» το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύντροφό του.

«Και δεν με νοιάζει καθόλου»: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μάς δείχνει πώς να αντιδράμε στην κυτταρίτιδα

Λίγο αργότερα η πρώην παίκτρια του GNTM εξήγησε στο κοινό της γιατί προτιμά να λύνει τυχόν παρεξηγήσεις ιδιωτικά, αποφεύγοντας κάθε είδους beef ή τσακωμό.

«Όχι. Να έχω μάθει όμως ότι μπορεί κάποιος που γνωρίζω να έχει πει κάτι για μένα η να έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση, ναι. Αλλά δε μου αρέσει να πετάω μπηχτές δημόσια και τέτοιες βλακείες, τα θεωρώ παιδικά και ότι γίνονται για να βάλεις τον κόσμο σε μία διαδικασία να σκεφτεί α για ποιον λέει; Και εν τέλει μπορεί να πάρει η μπάλα και ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα και δεν εννοούσες ποτέ. Όσες φορές μου έχει συμβεί λοιπόν, έχω επιδιώξει να μιλήσω με τον ίδιο άνθρωπο προσωπικά», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni