Η κόρη της Κλέλιας Ρένεση, Κοραλία ευχήθηκε στον παππού της και τον Manu Chao με τον πιο γλυκό τρόπο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη της Κλέλιας Ρένεση, Κοραλία ευχήθηκε στον παππού της και τον Manu Chao με τον πιο γλυκό τρόπο

Η 5χρονη Κοραλία σε ένα σπάνιο βίντεο με την μαμά της, Κλέλια Ρένεση.

Η Παρασκευή (21/6) ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την ηθοποιό Κλέλια Ρένεση, αφού δύο πολύ αγαπημένα της άτομα είχαν γενέθλια, ενώ ήταν και η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, μια από τις τέχνες που η ίδια υπηρετεί πολύ καλά μαζί με την υποκριτική.

Η Κλέλια Ρένεση τιμά την Καίτη Γκρέυ λίγο πριν την υποδυθεί στη νέα ταινία για τον Καζαντζίδη

Οι ευχές Κλέλιας και Κοραλίας στον παππού Αντρέα και τον Manu Chao

Όπως είδαμε λοιπόν, μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε η Κλέλια Ρένεση στον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με την κόρη της την Κοραλία τα δύο πολύ κοντινά τους άτομα που είχαν γενέθλια ήταν ο μπαμπάς της ηθοποιού, Ανδρέας Ρένεσης, αλλά και ο πολύ καλός της φίλος και γνωστός τραγουδιστής Manu Chao.

Η μικρή Κοραλία τραγούδησε με κέφι και γλύκα το «Ηappy Birthday» και στους δύο, με τη μαμά της να την βοηθάει στα φωνητικά.

Παράλληλα, μέσω ενός από τα fan club που υπάρχουν στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την ηθοποιό, θυμηθήκαμε και μια παλιά φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Κλέλια Ρένεση με τον μπαμπά της απ' όταν ήταν μικρή.

441927212_933975835084366_5221202802477756470_n.jpg

Οι στιγμές της Κλέλιας Ρένεση με την Κοραλία

Η ηθοποιός - που αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας για τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη στον ρόλο της Καίτης Γκέυ - μπορεί να είναι «αυτοκόλλητη» με την κόρη της, ωστόσο στο παραπάνω βίντεο είναι μία από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την Κοραλία στα social media της.

Αυτά τα 5 χρόνια που έχει έρθει στον κόσμο η κόρη της, η Κλέλια Ρένεση προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μάλιστα, όλες τις στιγμές που έχει δημοσιεύσει η ίδια στο προφίλ της με εκείνη.

Ένας από τους λόγους που η ηθοποιός έχει επιλέξει να προστατεύει με αυτόν τον τρόπο την κόρη της είναι και τα κακοπροαίρετα σχόλια όσων «αγωνιούν» για το ποιος είναι ο μπαμπάς της.

Στην εκπομπή Μαμά - δες η Κλέλια Ρένεση είχε αναφερθεί σε αυτά τα σχόλια αλλά και σε όσα είχαν ακουστεί για την σχέση της με τον Manu Chao.

«Όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Και καλά οι άνθρωποι στα καφενεία και στον δρόμο, αλλά οι δημοσιογράφοι; Το πρώτο εξάμηνο, και στην εγκυμοσύνη μου φήμες έλεγαν ότι είμαι με τον Manu και ότι κάνουμε παιδί. Δεν αντιδρούσα, μέχρι ένα σημείο που κατάλαβα ότι το παιδί μου θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει αυτά» είχε πει αρχικά η ηθοποιός για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αν οι άνθρωποι έχουν τέτοια πρεμούρα να μάθουν τα πατρικά στελέχη της Κοραλίας, δεν είμαι εγώ αυτή που θα τους απαντήσω».

Παράλληλα, για τον Manu Chao είχε πει στην Τζένη Θεωνά: «Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου πνευματική, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε, όλα καλά».