Οι Ψυχοκόρες έκαναν αποκαλύψεις για τα γυρίσματα: Οι δύσκολες σκηνές, τα σχόλια και ο «Γιατρός»

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Ψυχοκόρες έκαναν αποκαλύψεις για τα γυρίσματα: Οι δύσκολες σκηνές, τα σχόλια και ο «Γιατρός»
6458420

Οι πρωταγωνίστριες από τις Ψυχοκόρες, βρέθηκαν ως καλεσμένες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησαν για τη φετινή μεγάλη τους επιτυχία. 

Οι 3 από τις 4 Ψυχοκόρες, η Μαριάννα Κιμούλη που υποδύεται τη Μαρίκα, η Άννα Λουϊζίδη που υποδύεται τη Φρόσω και η τηλεοπτική Βασιλική, Μαργαρίτα Αλεξιάδη βρέθηκαν καλεσμένες της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» για να μιλήσουν για τη σειρά - φαινόμενο του ΑΝΤ1. Και να μοιραστούν εμπειρίες από τα γυρίσματα αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου στις ερμηνείες τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δήλωσε πως η σημερινή παρουσία των κοριτσιών στην εκπομπή της, λειτούργησε ως ένα δώρο για τα γενέθλιά της και ευχαρίστησε τον Alpha που της το επέτρεψε. Η αλήθεια είναι πως η Ναταλία έχει στηρίξει φέτος, αρκετές σειρές μυθοπλασίας, εντός και εκτός του καναλιού της.

Το επίκαιρο σενάριο και η αποκάλυψη για τη Μαριάννα Κιμούλη

Η μόνη που έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την τηλεοπτική παρέα, ήταν η Ασημένια Βουλιώτη, η τηλεοπτική Δεσποινιώ από τις Ψυχοκόρες. Οι υπόλοιπες τρεις από τις ηθοποιούς του πρωταγωνιστικού team της σειράς, μίλησαν για τη σειρά εποχής που πραγματεύεται όπως είπαν ένα επίκαιρο θέμα, όπως αυτό της γυναικείας κακοποίησης και δήλωσαν εξαρχής ενθουσιασμένες από την ανταπόκριση και την αγάπη του κοινού. Η οποία μεταβάλλεται μερικές φορές ανάλογα με τις εξελίξεις.

Η ζωή Δαδακαρίδη - Ματσούκα στις Ψυχοκόρες διαλύεται μετά το τέλος της Άννας και τη φυγή του Σώτου

Όπως είπε η Άννα Λουϊζίδη: «Στην αρχή με έβλεπε ο κόσμος και μου έλεγε: «Τι τραβάς κορίτσι μου» μετά μου έλεγαν για τον Μέλιο και τώρα πια μου λένε: «Τελικά είσαι γλυκιά ή σκύλα;». Η ηθοποιός εξήγησε πως η Φρόσω αναγκάστηκε από θύμα στην οικογένεια των Νάτσηδων να σκληρύνει και να γίνει τελικά η θύτης.

Δες και στο βίντεο που ακολουθεί το καλωσόρισμα της Ναταλίας μιλώντας για το «δώρο» της.

Με την Μαργαρίτα Αλεξιάδη να συμπληρώνει για τα γυρίσματα που τη δυσκόλεψαν περισσότερο. Μερικά είναι από αυτά που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες: «Με την Άννα (σ.σ Λουϊζίδη) συζητούσαμε συχνά το πόσο σε αγαπά και το πόσο δε σε συμπαθεί ο κόσμος, ανάλογα με την κάθε σκηνή. Εκείνη που με δυσκόλεψε ήταν η σκηνή που με χτυπά ο Παύλος αλλά και όλες οι εξωτερικές σκηνές της εξορίας, οι οποίες ευτυχώς γυρίστηκαν το φθινόπωρο και όχι το καλοκαίρι».

Η Μαριάννα Κιμούλη στη συνέχεια επιβεβαίωσε την πληροφορία της Ναταλίας Γερμανού, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα τη δούμε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο Γιατρός» στον Alpha λέγοντας μάλιστα πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.

Μιλώντας δε για το κλίμα συνεργασίας της πρώτης τηλεοπτικής της δουλειάς, δήλωσε ενθουσιασμένη: «Είναι ό,τι καλύτερο έχω ζήσει σε συνεργασία. Ήταν δώρο αυτό που μας συνέβη, γιατί και όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από σπουδαίοι ηθοποιοί ήταν και πολύ καλοί ως άνθρωποι». Μετά από ερώτηση της Ναταλίας η ηθοποιός μίλησε και για τον πατέρα της Γιώργο Κιμούλη και τη συμφωνία που έχουν κάνει να μην επεμβαίνει στη δουλειά της. Λέγοντας ωστόσο ότι είναι στη δική της κρίση αν χρειαστεί τη συμβουλή του, να τη ζητήσει από μόνη της: «Ο πατέρας μου, μου κάνει κριτική, μόνο αν του το ζητήσω».

Οι 3 ηθοποιοί μπορεί να μην έδωσαν spoiler για τη συνέχεια, αλλά αυτό που εγώ έχω να σου πω, είναι πως θα περάσουν αρκετές ακόμη δυσκολίες, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα συναντηθούν ξανά. Γιατί αυτή τη χαρά θα τη ζήσουν οι τηλεθεατές. Δεν θα είναι οι ίδιες όταν θα ενωθούν. Όλες θα νιώθουν ντροπή για όσα πέρασαν - και χωρίς να φταίνε οι ίδιες - αλλά βάζουν σκοπό στη συνέχεια, να ανακαλύψουν που βρίσκεται η Βικτώρια που όρισε τη μοίρα τους με τον πιο τραγικό τρόπο.

Υπάρχει μάλιστα ένα πλάνο από τη σκηνή όταν οι 4 αδελφές Πολύζου βρεθούν ξανά αφού έχουν ολοκληρωθεί οι τραγωδίες που έζησαν. Και είναι αυτό που υπάρχει στο επίσημο προφίλ της σειράς στο Instagram. Αν και χρησιμοποιήθηκε για το promo της σειράς, είναι από το συγκεκριμένο γύρισμα.

https://www.instagram.com/reel/C56k3EMLXas/

Αυτή η έρευνα πάντως για τη Βικτωρία θα είναι και ένα μέρος από το φινάλε της σειράς. Που είναι μεν δραματικό αλλά και αρκετά ευχάριστο.