Η Selma Blair γίνεται 51 ετών-Το ταξίδι στο Παρίσι, το νέο look και τα νεότερα της υγείας της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Selma Blair γίνεται 51 ετών-Το ταξίδι στο Παρίσι, το νέο look και τα νεότερα της υγείας της

H Selma Blair ταξίδεψε στο Παρίσι και εντυπωσίασε με την ανανεωμένη εικόνα της. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της ηθοποιού και τα νεότερα της υγείας της.

Η Selma Blair έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας από τη συμμετοχή της στην ταινία «Legally Blonde» όπου υποδύθηκε την Vivian Kensington ωστόσο διαθέτει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό.

Η διάσημη ηθοποιός θα γιορτάσει σήμερα τα 52α γενέθλιά της στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα εν μέσω του Paris Fashion Week 2024.

Η Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της μετά από άγρια επίθεση

Το ταξίδι της ηθοποιού στο Παρίσι και το νέο look

Τα τελευταία έξι χρόνια η σταρ της μεγάλης οθόνης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πραγματοποιεί σπάνιες εμφανίσεις λόγω της μάχης που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας, όμως πρόσφατα έκανε μια εξαίρεση για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

blair1.jpg

Η Blair αποδέχθηκε την πρόσκληση του Οίκου «Ami» και έδωσε το παρών στο front row της επίδειξης, κάνοντας μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Για την περίσταση η 52χρονη επέλεξε ένα καφέ blazer dress το οποίο συνδύασε με μαύρε γόβες και ασορτί τσάντα.

https://www.instagram.com/reel/C8e_ZADO-RZ/

«Ήμουν για τελευταία φορά εδώ όταν δούλεψα με τη Chanel. Ήμουν φίλη με τον Karl Lagerfeld και έκανα τις καμπάνιες τους για μερικά χρόνια», είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να παρευρεθεί στο show του διάσημου Οίκου.

Και συμπλήρωσε: «Είναι πραγματικά χαρά να βλέπεις πόσο μακριά έχεις φτάσει. Η πρόοδός σας εμπνέει και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εσάς. Να έχετε μια φανταστική μέρα και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή!».

Πόσα φάουλ του Justin Timperlake ακόμα μπορεί να συγχωρέσει η Jessica Biel;

Νωρίτερα η ηθοποιός μοιράστηκε ένα fun βίντεο στο οποίο μας δείχνει πώς περνά μια Αμερικανίδα στην Πόλη του Φωτός.

https://www.instagram.com/reel/C8bubHsNTLa/

Η μάχη της Selma Blair με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Selma Blair έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας και τις αλλαγές στη ζωή της, θέλοντας να εμψυχώσει όλους όσους νοσούν με το αυτοάνοσο.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2018 η ηθοποιός έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram όπου ανακοίνωσε στους θαυμαστές τη διάγνωσή της και εξήγησε πως το μπαστούνι αποτελεί πλέον αναπόσπαστο item της καθημερινότητάς της.

https://www.instagram.com/reel/C8ZnPvbt5I4/

«Η πρόγνωσή μου είναι πολύ καλή. Τα βλαστοκύτταρα έφεραν την ασθένεια σε ύφεση. Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να υποχωρήσουν οι φλεγμονές και οι βλάβες», είχε δηλώσει η Blair.

Και εξήγησε: «Έκλαψα. Δεν ήταν δάκρυα πανικού, ήταν δάκρυα γνώσης ότι έπρεπε να παραδοθώ σε ένα σώμα που είχε χάσει τον έλεγχό του. Και υπήρχε και κάποια ανακούφιση σε αυτό. Γιατί από όταν γεννήθηκε ο γιος μου η ασθένειά μου ήταν σε έξαρση και εγώ δεν το ήξερα. Και προσπαθούσα με όλο μου το είναι να φαίνομαι φυσιολογική».

«Πέφτω μερικές φορές. Ρίχνω τα πράγματα. Η μνήμη μου είναι εξασθενισμένη. Και γελάω και δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Από την ημέρα της διάγνωσής μου το βράδυ της 16ης Αυγούστου, έχω αγάπη και υποστήριξη από τους φίλους μου».

Η Blair έχει υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων (HSCT), η οποία περιλαμβάνει τη λήψη βλαστοκυττάρων από το μυελό των οστών ή το αίμα.

O Affleck εξήγησε πώς βιώνει τη δημοσιότητα δίπλα στη Lopez- Οι δυσκολίες της καθημερινότητάς τους

Η Selma Blair είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο «Introducing, Selma Blair», σε σκηνοθεσία Rachel Fleit. Το ντοκιμαντέρ δείχνει τη ζωή της μετά τη διάγνωση, τις μεταπτώσεις της, τη σχέση με τον 12χρονο γιο της, Arthur και την απώλεια της μητέρας της λόγω covid-19.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: selmablair