O Affleck εξήγησε πώς βιώνει τη δημοσιότητα δίπλα στη Lopez- Οι δυσκολίες της καθημερινότητάς τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Affleck εξήγησε πώς βιώνει τη δημοσιότητα δίπλα στη Lopez- Οι δυσκολίες της καθημερινότητάς τους
Invision

O Ben Affleck μίλησε για την καθημερινότητα στο πλευρό της Jennifer Lopez και αποκάλυψε γιατί δείχνει μουτρωμένος στις περισσότερες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μια από τις δυσκολότερες φάσεις της σχέσης τους βιώνουν εδώ και λίγο καιρό η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου βρίσκονται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Η σοβαρή κρίση στον γάμο τους επιβεβαιώθηκε με την ακύρωση της περιοδείας της Λατίνας σταρ η οποία εξήγησε πως άμεσή της προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά της.

Ακολούθησαν solo εμφανίσεις των Bennifer αλλά και ένα τρυφερό post της Lopez το οποίο φανέρωσε ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τον γάμο της.

Κανένας χωρισμός; Το story της JLo για τον ήρωα Affleck μάς μπέρδεψε ακόμα περισσότερο

H εξομολόγηση του Ben Affleck για τη δημοσιότητα και η ζωή δίπλα στην J.Lo.

Πριν λίγα 24ωρα ο Ben Affleck ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Hart to Heart» και μίλησε στον Kevin Hart για τη ζωή του στο προσκήνιο, τονίζοντας πως οι αντιδράσεις των ανθρώπων διαφέρουν όταν βλέπουν εκείνον και αργότερα τη σύζυγό του, Jennifer Lopez.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον ηθοποιό αν προτιμά να δουλεύει πίσω ή μπροστά από την κάμερα με τον ίδιο να δηλώνει πως προτιμά τον ρόλο του σκηνοθέτη καθώς είναι λίγο ντροπαλός.

https://www.instagram.com/reel/C8XAeZFuV48/

Lopez και Affleck ζουν χωριστές ζωές πια και το σπίτι τους στο Beverly Hills πωλείται όπως είναι

«Επίσης, δεν μου αρέσει να τραβώ την προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι με βλέπουν και σκέφτονται πως αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιος έχει την κάμερά του και την κολλάει στο πρόσωπό μου», εξομολογήθηκε ο Affleck.

Και πρόσθεσε: «Δεν με πειράζει να με βγάλεις φωτογραφία σε ένα club, μια πρεμιέρα, οτιδήποτε. Η γυναίκα μου, δεν δίνω δεκάρα… Πήγαινε. Κάνε ό,τι θες. Δεν με ενοχλεί να με φωτογραφίσεις. Όσον αφορά τα παιδιά μου όμως είναι διαφορετικό πράγμα».

Jennifer Lopez και Ben Affleck έσμιξαν μπροστά στον φακό αλλά ένα σημάδι πρόδωσε την κρίση

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός εξήγησε πως κάθε φορά που πραγματοποιεί δημόσια έξοδο με την Jennifer Lopez κατακλύζονται από θαυμαστές οι οποίοι εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους αρκετά έντονα, φέρνοντάς τον συχνά σε αμηχανία.

«Πήγαμε κάπου με την Jennifer, δεν μπορώ να θυμηθώ που και οι θαυμαστές τρελάθηκαν. Είναι τόσο διάσημη και δημιουργεί αυτό τον χαμό, ο κόσμος την αγαπάει. Και αντιπροσωπεύει πραγματικά κάτι σημαντικό για τους ανθρώπους. Για μένα, οι άνθρωποι λένε: Ε, μου αρέσει η ταινία σου. Και μετά λένε: Aχχ JLo!!!! Είναι καταπληκτικό, καταλαβαίνετε τι εννοώ;», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Αffleck δεν δίστασε να διηγηθεί on camera ένα άβολο περιστατικό με θαυμάστρια η οποία είχε υπερβολικά έντονη αντίδραση όταν αντίκρισε τον ηθοποιό και τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια εξόδου τους.

Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση σε αγώνα μπάσκετ όπου απαθανατίστηκαν να χαιρετούν ο ένας τον άλλον με ένα φιλί στο μάγουλο.

«Παραμένουν θερμοί ο ένας με τον άλλον και βλέπονται κάθε λίγες ημέρες. Είναι καλό σημάδι ότι ήταν μαζί στον αγώνα», είχε δηλώσει πηγή στο People.

Πηγή κεντρικής: apimages.com