Η Ασημίνα λίγο πριν το τέλος του Survivor μίλησε για «εμμονές» και άλλαξε άποψη για τον νικητή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ασημίνα λίγο πριν το τέλος του Survivor μίλησε για «εμμονές» και άλλαξε άποψη για τον νικητή

Λίγες μέρες πριν τελειώσει το Survivor 2024, η Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε στο αν ήταν «τουρίστρια» και δήλωσε πως η  Δαλάκα θα είναι η νικήτρια, άσχετα που πριν από λίγο καιρό δεν την «έβλεπε» στον τελικό.

Mετρώντας αντίστροφα τις ώρες για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor που θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Ιουνίου αντίστοιχα στην Αθήνα, πολλοί παλιοί παίκτες έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να δουν ξανά τους συμπαίκτες τους, είτε αυτό τους χαροποιεί είτε και όχι.

Η Δώρα αποχώρησε από το Survivor αλλά η αντίδραση της Δαλάκα ήταν αυτή που σχολιάστηκε από το κοινό

Ταυτόχρονα, έχουν αρχίσει ήδη οι μαντεψιές για το ποιος θα είναι ο νικητής του Survivor 2024, με τις απαντήσεις να μην συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού ήταν αμιγώς αγωνιστικός, χωρίς ψηφοφορίες και ο νικητής θα βγει και πάλι μέσω μονομαχίας.

Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκας είναι οι 4 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό αλλά και το έπαθλο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου τώρα θέλει την Δαλάκα νικήτρια

Μιλώντας για «μαντεψιές» η Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγο πριν συναντήσει και πάλι τους συμπαίκτες της, μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και ανέφερε πως νικήτρια «βλέπει» την Κατερίνα Δαλάκα, αφού όπως είπε αυτό ήταν που έλεγε και βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Βέβαια, η ίδια όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου είχε πει πως σίγουρα πιστεύει ότι ο Φάνης αξίζει να είναι στον τελικό, αφού βάσει των στατιστικών είναι ο καλύτερος παίκτης του ριάλιτι, ενώ για την δεύτερη θέση του τελικού δεν μπορούσε να αποφασίσει και ήταν ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Παρά τις αντιπαραθέσεις μας το αξίζει να φτάσει στη δυάδα ο Φάνης. Είναι παικταράς. Είδα τα στατιστικά τώρα με τους Τούρκους και είναι 2ος και είναι πάρα πολύ καλός παίκτης αδιαμφισβήτητα. (...) Θεωρώ ότι και η Κατερίνα μπορεί να φτάσει στη δυάδα, την πίστευα σαν παίκτρια και ακόμα την πιστεύω, απλά και ο Γκιουλέκας είναι πολύ καλός παίκτης και είναι και "μάγος" πολλές φορές και μπορεί να κάνει τα "μαγικά" του.

Άραγε πήρε «πίσω» την αρχική της εκτίμηση ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα δυσκολευτεί για να φτάσει στον τελικό και ίσως να μην φτάσει ή απλά θέλει να δείξει υποστηρικτική στη φίλη της, τώρα που εκείνη θα επιστρέψει και θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, ακόμα κι αν δεν πιστεύει ότι αυτή θα είναι η νικήτρια;

Αλήθεια θα είναι αυτή η τελευταία φορά που συμμετέχει η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor;

Η απάντηση της Ασημίνας στο «τουρίστρια»

Πέρα από την πρόβλεψή της για το ότι η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να είναι και αυτή την φορά νικήτρια του παιχνιδιού, η Ασημίνα μίλησε και για τα σχόλια που είδε να έχουν κάνει για εκείνη στα social media, όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Χαρακτηρισμοί όπως το «τουρίστρια» υπήρχαν σχεδόν μετά από κάθε επεισόδιο που εκείνη παρέμενε και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως για πρώτη φορά στα χρονικά του ριάλιτι παίκτης με τόσο σοβαρό τραυματισμό, όπως είχε εκείνη (κάταγμα στο χέρι) παρέμεινε στο παιχνίδι χωρίς όμως να αγωνίζεται για περίπου 2 μήνες. Και αυτό ήταν και το πιο αγωνιστικό Survivor που έχει γίνει ποτέ.

Η Ασημίνα πάντως είπε: «Όταν βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα θα υπάρχουν και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια. Ειπώθηκαν σχόλια όπως το «τουρίστρια» και από παλιούς παίκτες που έχουν περάσει από αυτό το παιχνίδι, που έχουν βιώσει τραυματισμό, που έχουν βιώσει την κακουχία μέσα σε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν εμμονικές συμπεριφορές από παλιούς παίκτες του Survivor. Αν τους δω εκείνη την ώρα και μου τη "βαρέσει" θα τους ρωτήσω "Ρε φίλε τι σας έχω κάνει;". Το ονόμασαν χιούμορ αλλά δεν είναι χιούμορ».