Η Μελίνα Νικολαΐδη με αγαπημένο φόρεμα της Sarah Jessica Parker και της μαμάς της Δέσποινας Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη με αγαπημένο φόρεμα της Sarah Jessica Parker και της μαμάς της Δέσποινας Βανδή

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη άνοιξε ξανά την ντουλάπα της μαμάς της. Αυτή τη φορά η Μελίνα Νικολαΐδη ανακάλυψε νέο ενδυματολογικό θησαυρό. 

Η Μελίνα Νικολαΐδη η οποία τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο, έχει επιστρέψει εδώ και μερικές μέρες ξανά στην Αθήνα και στις solo εμφανίσεις της μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, επέλεξε ένα ιδιαίτερο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της μαμάς της Δέσποινας Βανδή. Η οποία δεν είχε κρύψει και στο παρελθόν το πόσο έχει επηρεαστεί και στιλιστικά από την τηλεοπτική ηρωΐδα Carrie Brqadshow που υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker.

https://www.instagram.com/p/CzjQJJPIzay/

Το epic φόρεμα του Galliano για τον οίκο Dior

Η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, στο πλευρό των διάσημων γονιών της, δείχνοντας και την αδυναμία που έχει και στους δύο. Με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη πήγε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ χαρίζοντάς μας μία σπάνια στιγμή τους.

melinantemis.jpg

Και πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο πλευρό της μαμάς της Δέσποινας Βανδή στην απονομή των MAD VMA. Εκεί που η τραγουδίστρια έδωσε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα κατά της κακοποίησης.

Mad Αwards 2024: Η Δέσποινα Βανδή είπε όσα θέλαμε να ακούσουμε για τη βία κατά των γυναικών

Μετά τον χωρισμό της με τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, η Μελίνα περνά αρκετό χρόνο και με τους φίλους της στη Αθήνα, εκτός από τους γονείς της. Και σε μία από αυτές τις solo εμφανίσεις της, την είδαμε με ένα ξεχωριστό look που μας θύμισε τη μητέρα της, 14 χρόνια πριν. Φορώντας μία vintage δημιουργία Dior δια χειρός Galliano, ένα πολύ γνωστό φόρεμα που μοιάζει με απόκομμα εφημερίδας.

melinanikolaidi.jpg

Η Δέσποινα το είχε φορέσει σε μία εκδήλωση το 2000 και έκτοτε αυτό το φόρεμα, παρέμεινε φυλαγμένο στη ντουλάπα της, όπως άλλωστε και κάποια άλλα πολύ ιδιαίτερα fashion items, τα οποία πολύ συχνά η Μελίνα δανείζεται και τους ξαναδίνει μία νέα ζωή.

Δες και εδώ μερικά από τα φορέματα της τραγουδίστριας που έμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο και φόρεσε ξανά η κόρη της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη απέδειξε ξανά πως είναι Vandicted με φορέματα της Δέσποινας - Η φούξια δημιουργία

Όμως αυτό είναι και το αγαπημένο φόρεμα μίας άλλης σταρ, της Sarah Jessica Parker. Η πρωταγωνίστρια του Sex and The City το είχε φορέσει μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση. Το φόρεμα όπως καταλαβαίνεις με την πάροδο των χρόνων απέκτησε συλλεκτική αξία.

sarah.jpg

Και όπως βλέπεις αυτή η δημιουργία, κατόρθωσε να ενώσει 3 εντελώς διαφορετικές γυναίκες, σε ηλικία και σε προσωπικότητα.

Πριν από λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε και τον χωρισμό της Μελίνας Νικολαΐδη από τον γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Την είδηση με τον τρόπο της μας την επιβεβαίωσε και η ίδια, αφού έχει σβήσει από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όλες τους τις κοινές φωτογραφίες.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

https://www.instagram.com/p/C46JY08LTiV/