Η Βέρα Μπούφη έγινε 36 ετών και η θεία της, Άννα Βίσση, έδωσε την πιο λιτή αλλά γεμάτη αγάπη ευχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βέρα Μπούφη έγινε 36 ετών και η θεία της, Άννα Βίσση, έδωσε την πιο λιτή αλλά γεμάτη αγάπη ευχή

Η Βέρα Μπούφη γιορτάζει τα γενέθλιά της και δέχεται ευχές από αγαπημένα πρόσωπα. Οι σπάνιες φωτογραφίες με την θεία της, Άννα Βίσση, και η υπέροχη σχέση τους.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Άννας Βίσση καθώς η ανιψιά της και κόρη της Νίκης Βίσση, Βέρα Μπούφη, γιορτάζει τα 36α γενέθλιά της.

Η Ελληνίδα σταρ είναι ιδιαίτερα δεμένη με τις αδερφές της (Νίκη και Λία) καθώς και με τα παιδιά τους, παραδίδοντας μαθήματα γυναικείας αλληλεγγύης. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Σοφία Καρβέλα να διασκεδάζει με τις ξαδέρφες της ή την εορτάζουσα να ποζάρει στο καμαρίνι της θείας της.

Είναι ξανά ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Από το σχόλιο του Βασάλου στις διακοπές στην Πάρο

Oι ευχές της Άννας Βίσση για τα γενέθλια της ανιψιάς της

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Βίσση δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία με την πολυαγαπημένη ανιψιά της, Βέρα στα Instagram stories και της έστειλε εγκάρδιες ευχές.

Screenshot-2024-06-25-104026.png

Ανιψιά και θεία ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές με την τραγουδίστρια να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Γεια σου πανέμορφη, χαρούμενα γενέθλια».

Στο «πόσο ωραίο ζευγάρι» είναι Βασάλος και Παπαγεωργίου, η Καινούργιου έδωσε την πιο σοβαρή απάντηση

Screenshot-2024-06-25-113329.png

Η αδερφή της Βέρας, Ανδριάννα αλλά και το επίσημο fan club της Άννας Βίσση ήταν από τους πρώτους που της ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά» μέσω Instagram, δημοσιεύοντας throwback φωτογραφίες.

Screenshot-2024-06-25-113340.png

Ποια είναι η Βέρα Μπούφη- Η υπέροχη σχέση με τη θεία και την ξαδέλφη της

H Βέρα Μπούφη συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό το 2014 μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» όπου εντάχθηκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Μετά το talent show η νεαρή τραγουδίστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στη δισκογραφία, εμφανίστηκε σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα και στο πλευρό της θείας της, Άννας Βίσση.

«Δεν ήταν ακριβώς όπως την ξέρω. Είναι πολύ καλύτερη. Είχε λίγο τρακ στην πρώτη εμφάνιση. Θα δούμε στην δεύτερη», είχε δηλώσει η Άννα Βίσση για την live εμφάνιση της ανιψιάς της στο «The Voice of Greece».

Η Βέρα, η μητέρα και οι αδερφές της δίνουν πολύ συχνά το παρών στο «Hotel Ερμού» όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και περνούν ανέμελες στιγμές μαζί της στο καμαρίνι, δημοσιεύοντας αργότερα υλικό στα social media.

https://www.instagram.com/p/B6mwSsKgID-/

Η Βέρα Μπούφη είχε αναφέρει παλαιότερα στην Espresso: «Το ότι έχω ζήσει δίπλα της με τιμά παρά πολύ και μου έχει δώσει πολλά εφόδια για να ξεκινήσω σωστά και να μπορώ να τη συμβουλεύομαι για πράγματα που δεν γνωρίζω. Τις περισσότερες φόρες το όνομα λειτουργεί αρνητικά, αλλά αυτό που φροντίζω να κάνω είναι να διαφοροποιούμαι και να δείχνω ποια είμαι μέσα από τη δουλειά και την προσωπικότητά μου. Ήμουν συνειδητοποιημένη από την αρχή ότι θα υπάρχει η σύγκριση, αλλά προσπαθώ ό,τι κάνω να το κάνω μόνη μου και χαίρομαι γιατί έχω καταφέρει μέχρι στιγμής πράγματα».

Kαι τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης, γιατί η Άννα είναι μια φτασμένη καλλιτέχνης και εγώ τώρα ξεκινάω. Βάζω υψηλούς στόχους και προσπαθώ να δείχνω ποια είμαι, για να έχω τη δική μου ταυτότητα στον χώρο».

https://www.instagram.com/p/CXHayhxs2iw/

Τα τελευταία χρόνια η 36χρονη εργάζεται ως manager/art director και ανήκει στους στενούς συνεργάτες της Ελληνίδας σταρ.

https://www.instagram.com/p/CDPQWhJANWL/

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στα τοξικά σχόλια και το παράπονο της Δανάης Μπάρκα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: veraboufi