Μετά από 13 χρόνια γάμου όλα μένουν ίδια για Τσιμτσιλή-Σοφό: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά από 13 χρόνια γάμου όλα μένουν ίδια για Τσιμτσιλή-Σοφό: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός γιορτάζουν την 13η επέτειο του γάμου τους. Οι τρυφερές αναρτήσεις της παρουσιάστριες και οι ωραιότερες κοινές τους φωτογραφίες.

Ο Ιούνιος είναι αναμφίβολα ένας από τους αγαπημένους μήνες της Σταματίνας Τσιμτσιλή καθώς στις 25 Ιουνίου 2011 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και γνωστό ποινικολόγο, Θέμη Σοφό με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά (Μαίρη, Νάγια, Γιάννης).

Σήμερα το ζευγάρι γιορτάζει 13 χρόνια κοινής πορείας και τη δημιουργία μιας πολύ όμορφης οικογένειας, που έχουν καταφέρει να προστατεύσουν από τα media.

Η Happy Day από το πρωί φαίνεται:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε 42 και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς

Η τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα 13 χρόνια γάμου με τον Θέμη Σοφό

Πριν από λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «Happy Day» μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία στα Ιnstagram stories της όπου ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της. Για τη βραδινή του έξοδο το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε total black look, πραγματοποιώντας matchy matchy εμφάνιση.

Screenshot-2024-06-25-142155.png

Με αφορμή την 13η επέτειο του γάμου τους η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια μας πολλά #13yearsanniversary».

Στις 25 Ιουνίου 2022 η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση σημειώνοντας: «Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! ❤️ 25/06/11 #11yearsanniversary».

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX/

Ανήμερα της 10ης επετείου γάμου η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί μια φωτογραφία από την ομορφότερη ημέρα της ζωής της και έγραψε: «Δέκα χρόνια μετά! ❤️ #25/06/2011 - 25/06/2021 #weddinganniversary #tenyearsafter #together #family».

https://www.instagram.com/p/CQiQigZj8p2/

Η Μαίρη Σοφού έκλεισε τα 10:Το παρόμοιο look μαμάς - κόρης και η λεπτομέρεια στην ευχή της Τσιμτσιλή

Ο γάμος Τσιμτσιλή-Σοφού

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2011 στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Το παρών έδωσαν περίπου 300 καλεσμένοι από τον συγγενικό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού. Η νύφη έλαμπε από χαρά μέσα στο υπέροχο δαντελένιο νυφικό της το οποίο συνδύασε με ασορτί πέπλο.

Η παρουσιάστρια μιλάει συχνά δημόσια για τον σύζυγό της με τρυφερά λόγια και σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity είχε δηλώσει:«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διάρκεσε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα «αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ». Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

https://www.instagram.com/p/C8Sb1hEMARq/

Μιλώντας πρόσφατα στην Κατερίνα Καινούργιου η παρουσιάστρια ανέφερε για τον άντρα της ζωής της: «Ο Θέμης είναι ο σύντροφος της ζωής μου, πατέρας των παιδιών μου κι έχουμε κάνει μια οικογένεια που νιώθω ευλογημένη. Είμαι τυχερή που είναι έξω από την showbiz. Θέλει να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του, από τις δικαστικές αίθουσες κι αυτό μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν του αρέσει και δεν θέλει το lifestyle. Είναι σα να έχουμε ένα κομμάτι στη ζωή μας που το ζούμε μόνοι μας, ή και με τους φίλους μας».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε το βραβείο της πιο τρυφερής μαμάς στα Mad VMA

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Τσιμτσιλή-Σοφός αφιερώνουν όλο τον ελεύθερό τους χρόνο στα παιδιά τους, πραγματοποιώντας ολιγοήμερες αποδράσεις ή οικογενειακές βόλτες δίπλα στη θάλασσα.

Screenshot-2024-06-25-154607.png

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili