Κρυσταλλία και Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησαν για τη νέα τους ζωή μετά το διαζύγιο - Τα glam looks

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κρυσταλλία και Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησαν για τη νέα τους ζωή μετά το διαζύγιο - Τα glam looks

«Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Ο χωρισμός ήταν σαν ένας μικρός θάνατος», δήλωσε η Κρυσταλλία. Tα υπέροχα looks και η ζωή τους μετά το διαζύγιο.

Καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (25/06) η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κρυσταλλία.

Η δημοφιλής ηθοποιός και η τραγουδίστρια μίλησαν μεταξύ άλλων για τα παιδιά τους, το διαζύγιο και την καθημερινότητά τους ως εργαζόμενες μητέρες αλλά και τα επαγγελματικά τους βήματα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαθαίνει στους γιους της τα οφέλη της εργασίας με τον πιο fun τρόπο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Αν κάνουν τα παιδιά μου κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω»

Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως έγινε μητέρα σε ηλικία 24 ετών και λίγο αργότερα περιέγραψε τη σχέση με τους γιους της της.

«Όλα γίνονται στη ζωή του κάθε ανθρώπου έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Το ήθελα, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος κράτησε πέντε χρόνια», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω».

https://www.instagram.com/p/C8e4DY7oReh/

Για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί η 44χρονη αποκάλυψε: «Δεν ξαναπαντρεύτηκα, αρχικά δεν μου πρότεινε κανείς να τον παντρευτώ. Δεν θα έλεγα όχι σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα, πιο πολύ θα το έκανα, αν το ήθελε ο σύντροφός μου».

Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε ένα μωβ maxi φόρεμα με cut-out λεπτομέρειες που κολάκευε τις αναλογίες της. Το look ολοκλήρωσαν τα πολύχρωμα, κρεμαστά σκουλαρίκια της και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς μακιγιάζ προκάλεσε το πιο εύστοχο σχόλιο φαν της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Κρυσταλλία: «Όταν πήραμε την απόφαση του χωρισμού, σκεφτόμουν τι πρότυπο θέλω να είμαι για τον γιο μου»

Η Κρυσταλλία Ρήγα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό πριν από μερικά χρόνια ως frontwoman των «OtherView». Μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα η τραγουδίστρια διέγραψε τη δική της πορεία στον χώρο και συνεργάστηκε με αξιόλογους τραγουδιστές όπως ο Νίκος Βέρτης.

Πριν από λίγες ώρες η καλλιτέχνης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Πλατανιά και την ανατροφή του γιου τους αναφέροντας: «Το παιδί είναι πλέον 3μιση χρονών. Η μητρότητα μου έμαθε να έχω υπομονή, να είμαι πιο παρατηρητική, να κατανοώ τι συμβαίνει και να μην αντιδρώ όπως παλαιότερα. Είναι αντικρουόμενα τα συναισθήματα ώρες-ώρες. Είμαι πολύ ευγνώμων για κάθε βουναλάκι που έρχεται στη ζωή μου. Ο χωρισμός ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Ήταν σαν ένας μικρός θάνατος μετά από 10 χρόνια σχέσης. Όταν πήραμε την απόφαση του χωρισμού, ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο γιος μου. Σκεφτόμουν τι πρότυπο θέλω να είμαι για το παιδί μου. Ήταν μία σφαλιάρα. Όλα επιστρέφουν τελικά στο παιδί».

Και πρόσθεσε: «Με δυσκόλεψαν πάρα πολλά. Είναι αντικρουόμενα τα συναισθήματα. Με το παιδί, εκεί που έχεις την απόλυτη αγάπη, την ίδια στιγμή θέλεις να το πάρεις και να πεις αγάπη μου γλυκιά για ποιο λόγο; Είμαι άλλος άνθρωπος. Κάθε φορά εξελίσσομαι και προσπαθώ να τον παρατηρώ και να δω τι καινούριο έχουμε να μάθουμε σήμερα. Δεν νιώθω ότι έκανα πίσω στην καριέρα μου για τη σχέση μου. Όταν ξεκίνησε ήμουν σε μια φάση αλλαγής. Από τους Otherview τραβήχτηκα και έκανα πιο ήρεμα πράγματα αλλά πάντα όλα ήταν προσωπικές μου επιλογές. Πάντα είχα στο μυαλό μου ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Για εμένα προτεραιότητα, πάντα, ήταν η οικογένεια. Είχα στο μυαλό μου ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια και παιδί και καριέρα, οπότε ήταν σαν να τράβαγα εμένα πίσω. Το σκεφτόμουν γιατί μου έλειπε η μαμά μου, που δούλευε πάρα πολλές ώρες. Τη θαύμαζα αλλά σαν μαμά μου έλειπε και έλεγα ότι δε θέλω το παιδί μου να νιώσει έτσι».

https://www.instagram.com/p/C8pSzhItjAR/

Η ίδια εξήγησε πως η καθημερινότητα μας εργαζόμενης μαμάς με ένα παιδί δεν είναι εύκολη τονίζοντας: «Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο από τον σύντροφό μου. Το παιδί το έχω εγώ αποκλειστικά, δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Όταν είσαι μόνος με ένα παιδί, έχεις πολλά ζόρια στην καθημερινότητα. Συμβουλεύτηκα και εξακολουθώ να συμβουλεύομαι ειδικό για το πώς θα το χειριστώ. Έτσι πρέπει να κάνουμε, δεν είναι αδυναμία».

Μιλώντας για την εμπειρία της στην τηλεόραση η Κρυσταλλία εξήγησε: «Δεν έχω ξανακάνει κάτι μετά το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ήταν ωραία όσα έχω κάνει στην τηλεόραση. Αν έκανα κάτι θα έκανα βραδινό, να είμαι πιο ελεύθερη, γιατί είμαι αθυρόστομη. Με έχουν πάρει τηλέφωνο για το «Booth» αλλά δεν έχω ιδέα αν θα γίνει. Εκεί θα ήταν πολύ ωραίο να το κάναμε. Είχε δέσει αρκετά το παρεάκι».

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό με ένα maxi φόρεμα σε magenta απόχρωση που της ταίριαζε πολύ.

Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία βάφτισε τον γιο της: Το παραμυθένιο σκηνικό (photos)

Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν θα γίνει επανένωση των «OtherView» η Κρυσταλλία απάντησε: «Πλέον σε αυτή τη ζωή δεν λέω σε τίποτα όχι».

Πηγή κεντρικής: