Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για τη νέα της ζωή ως μαμά αλλά και για μια αναποδιά στη Γη της Ελιάς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε για τη νέα της ζωή ως μαμά αλλά και για μια αναποδιά στη Γη της Ελιάς

Εδώ και 4 μήνες η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου ζει την απόλυτη ευτυχία κρατώντας στα χέρια της τον γιο της.

Ήταν 12 Μαρτίου όταν η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γνωστό ψυχολόγο, Νίκο Ράικο. Aπό τότε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η ηθοποιός, όπως ανέφερε και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη (27/6) δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για εκείνον.

Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω ώρες μόνο για το παιδί μου. Νομίζω ότι χω κάνει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, νομίζω μάλλον ότι δεν θα κάνω κάτι πιο σημαντικό από αυτό.

https://www.instagram.com/p/C4a8cHvI6oJ/

Η μητρότητα όπως τη βιώνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με casual look και ανανεωμένη εμφάνιση όσον αφορά τα μαλλιά της, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

See-through bangs: H Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε τις πιο ανάλαφρες αφέλειες του καλοκαιριού

Όπως ανέφερε η ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τη γέννηση του γιου της υπήρξαν στιγμές που ένιωσε άσχημα. Για παράδειγμα, από τη μία δεν αισθανόταν πολλά σε σχέση με την μητρότητα, από την άλλη δεν έκλαψε όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί της, όπως είχε ακούσει από άλλες μαμάδες.

Μετά τον πρώτο θηλασμό βέβαια, η ίδια είπε πως δέθηκαν και από τότε είναι «αυτοκόλλητοι».

Όσον αφορά τις αλλαγές που έχει δει στον εαυτό της μετά τη γέννηση του παιδιού της η ηθοποιός είπε τα εξής:

Δεν "μικραίνουν" τα πράγματα, μετά τη γέννηση ενός παιδιού, αλλά δεν υπάρχει στρες, άγχος, νεύρα κλπ. Είσαι ζεν. Αντιλαμβάνεσαι τι έχει σημασία στη ζωή και δεν έχουν σημασία αυτά που σε θύμωναν και σε στενοχωρούσαν.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μίλησε και για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε:

«Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οπότε πάντα μέχρι τελευταία στιγμή φοβόμουν μήπως συμβεί κάτι. Με είχε ευαισθητοποιήσει κι ο γιατρός μου και λόγω της ηλικίας μου και λόγω του ότι ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη ότι μέχρι τελευταία στιγμή έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί».

antigoni1.jpeg

Η σχέση που έχουν τα παιδιά του συντρόφου της με τον γιο της

Ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, τα οποία έχουν πολύ καλή σχέση με την ηθοποιό.

Η ίδια ανέφερε λοιπόν, πως και τα παιδιά του συζύγου της έχουν πολύ καλή σχέση με το νέο μέλος στην οικογένεια, κάτι που είναι πολύ ευχάριστο.

«Δεν ήμουν μόνη μου πριν δύο χρόνια, απλώς δεν μιλούσα για τα προσωπικά μου. Υπήρχε ο σύντροφός μου και τα παιδιά του. Λέω πως είμαι μητέρα τριών παιδιών. Τα παιδιά του συντρόφου μου προσέχουν πολύ το μωρό. Δεν ήθελα να κάνω παιδιά, δεν το απέκλεια, αλλά σκεφτόμουν να υιοθετήσω. Ήταν όμως, πολύ δύσκολο. Δεν έχει σημασία αν το υιοθετήσεις, είσαι μαμά. Γεννιόμαστε μανούλες απλά η καθεμία επιλέγει τον δικό οτης τρόπο να δείξει αυτή την φροντίδα της. Υπάρχουν και πολλές γυναίκες που μόνες τους αποφασίζουν να έχουν ένα μωρό κι αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν θα απαντήσω ακόμα για το αν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου».

Τι θα γίνει με τον γάμο της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς;

H Aντιγόνη Κουλουκάκου δεν γινόταν να παραλείψι να μιλήσει και για τον ρόλο της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς.

Όπως είπε η ίδια με το ξεκίνημα της νέας σεζόν αυτή και ο Στάθης θα παντρευτούν. Η Ιουλία βέβαια, δεν θα πάει στον γάμο γιατί θα αρρωστήσει το μωρό, αλλά παρ' όλα αυτά αυτός θα γίνει τελικά. Θα υπάρξει όμως, μια ακόμα ανατροπή που θα γίνει στον γάμο και θα επηρεάσει τις ζωές όλων των ηρώων. Θα είναι κάτι που δεν θα έχει ξαναδεί το κοινό είπε η ηθοποιός.