See-through bangs: H Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε τις πιο ανάλαφρες αφέλειες του καλοκαιριού

Είναι απίστευτα ανάλαφρες και αέρινες, ιδανικές για τις hot ημέρες του καλοκαιριού.

Οι αφέλειες είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να φρεσκάρει το βαρετό κούρεμά σου χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου. Ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνονται και αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι super κολακευτικός, ενώ τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τις κλασικές αφέλειες. Οι see-through bangs είναι η τεράστια τάση του καλοκαιριού. Πρόκειται για πιο αραιές από τις κλασικές αφέλειες οι οποίες επιτρέπουν το μέτωπο να φαίνεται. Το γεγονός ότι είναι αραιές τις κάνει απίστευτα ανάλαφρες και αέρινες, ιδανικές για τις hot ημέρες του καλοκαιριού.

Αντηλιακό στα μαλλιά; Κι όμως πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ της παραλίας

Στη γοητεία των see-through bangs φαίνεται πως υπέκυψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο της κούρεμα. Η αγαπημένη ηθοποιός, μπορεί να διατήρησε το μήκος των μαλλιών της, ωστόσο, πλέον γύρω από το μέτωπο πλαισιώνονται αραιές αφέλειες οι οποίες χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη πινελιά στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/C8C1Soqo7Ng/

Πώς θα πετύχεις την τέλεια κίνηση;

Οι see-through bangs είναι εύκολες στο styling και ταιριάζουν με οποιοδήποτε χτένισμα. Είτε πιάσεις μισά-μισά τα μαλλιά σου, είτε κότσο ή αλογοουρά, είτε ακόμα και να τα αφήσεις όλα κάτω το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό. Οι αραιές αφέλειες θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα χτενίσματά σου.

448107318_482364391121558_6464777068437798351_n.jpg

@antigonekouloukakos

Για να πετύχεις το επιθυμητό όγκο θα χρειαστείς ένα σεσουάρ και μία στρογγυλή βούρτσα. Έτσι, θα καταφέρεις να δώσεις στις αφέλειες σου την τέλεια κίνηση, αγκαλιάζοντας τέλεια το μέτωπο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Δες την παρακάτω gallery και πάρε έμπνευση από την ανατρεπτική αλλαγή της Αντιγόνης Κουλουκάκου. Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή στην εμφάνισή σου;

Τα πιο εμβληματικά χτενίσματα των supermodels του 90' επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι