«Το κορίτσι είναι 25 και μας κοροϊδεύει» είπαν στη Μαρία Σολωμού- Οι διακοπές & οι πόζες με μπικίνι

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Το κορίτσι είναι 25 και μας κοροϊδεύει» είπαν στη Μαρία Σολωμού- Οι διακοπές & οι πόζες με μπικίνι

Η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις διακοπές της και δεν σταματά να μοιράζεται αυθόρμητα στιγμιότυπα. Οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού με μαγιό και τα κολακευτικά σχόλια των followers.

Στη Θεσπρωτία και συγκεκριμένα στα Σύβοτα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Μαρία Σολωμού, η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με φίλους.

«Μαρία τη Νύχτα»: 16 χρόνια χωρισμού και ο Μάριος Αθανασίου είπε δημόσια στη Σολωμού πολλές αλήθειες

Oι νέες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με μαγιό

Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Σολωμού έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε ένα καρουζέλ με τα highlights των διακοπών της. Μαζί με αγαπημένους φίλους η ηθοποιός χαλάρωσε δίπλα στο κύμα, έκανε ηλιοθεραπεία και φωτογραφήθηκε στη φύση.

Η ίδια είναι μεγάλη λάτρης των ταξιδιών και σε κάθε ευκαιρία επισκέπτεται καλοκαιρινούς προορισμούς όπου απολαμβάνει τις βουτιές της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Screenshot-2024-07-01-122909.png

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά κοσμήματα η ηθοποιός πόζαρε στον φακό makeup free και μας υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τη φυσική της ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/C8zNEJ0tZfy/

«Λίγο από Σύβοτα….. #λαλαλαλαλα #χαλαρουιτα #παρεακι», έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πού πάει η γυναικεία αλληλεγγύη όταν κάνεις σχέση με τον πρώην φίλης σου; Η Μαρία Σολωμού απαντά

«Το κορίτσι είναι 25 και μας κοροϊδεύει όλους» λένε οι followers στα σχόλια

Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 30.000 likes και εκατοντάδες σχόλια, με τους fans να επισημαίνουν πόσο φυσικά όμορφη και καλλίγραμμη είναι η ηθοποιός.

Screenshot-2024-07-01-115626.png

«Μαρία θα ήθελα να κυκλοφορείς μόνο με μαγιό όλο το καλοκαίρι»,«Το κορίτσι είναι 25 και μας κοροϊδεύει όλους», «Κουκλάρα στυλάρα τυπάκι τρελό μοναδική σαν τις βασίλισσες», ήταν μόνο μερικά από τα κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2024-07-01-130003.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδραση της ηθοποιού στα Σύβοτα.

Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα καθώς εκτός από το επιτυχημένο της podcast πρόσφατα ξεκίνησε δική της εκπομπή στο Youtube με τίτλο «Μαρία τη νύχτα».

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που «άνοιξαν» την καρδιά τους στην ηθοποιό είναι η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Μάριος Αθανασίου, ο Νίνο, η Δέσποινα Βανδή και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όλες οι φορές που η ηθοποιός μίλησε ακομπλεξάριστα για την ηλικία της και το πέρασμα του χρόνου

Πριν από μερικούς μήνες η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The2NightShow». Απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ποια ήταν η χειρότερη φάση της ζωής της, η ηθοποιός εξήγησε πως πέρασε λίγο δύσκολα την ηλικία των 30 έως τα 40, που ήταν και η χειρότερη φάση της ζωής της.

«Υπήρξε κρίση ζωής. Ένιωθα ότι γέρασα. Φέρτε μου ένα πλεκτό, πηγαίνετέ μου στο βουνό, γέρασα. Κουράστηκα αφόρητα, είχα ένα παιδί και αυτή η δεκαετία ήταν ενοχική προς το παιδί μου και κάποια στιγμή έπαθα τη μέση μου πολύ άσχημη και ένιωθα και γριά», είχε δηλώσει με χιούμορ η καλλιτέχνης.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day» η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Για την ηλικία μου δεν μιλούσαν ποτέ και κανείς δεν ήξερε και την ηλικία μου. Αυτό έλεγα στον Fipster, και ξαφνικά δίπλα στο όνομά μου φιγουράρει πάντα ένα νούμερο το οποίο… Εμένα δεν μου αρέσουν τα νούμερα γενικώς. Με ενοχλεί, γιατί δείχνει εμπάθεια. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιον λόγο».

Αναφερόμενη στο πέρασμα του χρόνου και τη beauty ρουτίνα της η ηθοποιός είχε εξηγήσει: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να είμαι πολύ τυπική και να βάζω τις κρέμες μου και να κάνω τις επισκέψεις μου στους δερματολόγους, γιατί τέρμα τα ψέματα. Αρχίζουν να κρέμονται όλα προς τα κάτω σιγά σιγά. Η βαρύτητα είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς μας».

Kαι πρόσθεσε: «Botox κάνω όταν έχω κέφι, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια, έχει τύχει. Το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν μου ταιριάζει τίποτα με βελόνα. Δεν μου ταιριάζει λόγω πόνου, πονάω υποφέρω, πεθαίνω. Αν με κοίμιζαν, μπορεί και να τα έκανα όλα, με πολλή προσοχή εννοείται. Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κατά τα άλλα, κάν’ τα όλα, αρκεί να μην το βλέπω σημαία από χιλιόμετρο».

https://www.instagram.com/p/CxPwVMnNmbE/

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official