«Στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί» λένε Νάργες-Σαντικάι και γιορτάζουν 3 χρόνια κοινής πορείας

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί» λένε Νάργες-Σαντικάι και γιορτάζουν 3 χρόνια κοινής πορείας

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι γιορτάζουν 3 χρόνια σχέσης και τη δημιουργία μιας πολύ όμορφης οικογένειας. Οι τρυφερές δηλώσεις της παρουσιάστριας και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Mε τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκαν τον Ιούλιο η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι οι οποίοι σήμερα γιορτάζουν τρία χρόνια κοινής πορείας.

Η παρουσιάστρια-ραδιοφωνική παραγωγός και ο γνωστός τραγουδιστής συνδέονταν για αρκετά χρόνια με στενή φιλία όμως ήρθαν πιο κοντά και κατέληξαν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο μονάκριβος γιος τους, Αλέξανδρος θα τους ενώνει για πάντα και από κοινού προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του.

Στη νέα της ανάρτηση με μαγιό η Λάουρα Νάργες έδειξε χωρίς κανένα φίλτρο το σώμα της και αποθεώθηκε

Νάργες-Σαντικάι γιορτάζουν 3 χρόνια κοινής πορείας- Το τρυφερό post της παρουσιάστριας

Πριν από μερικές ώρες η Λάουρα Νάργες έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram όπου μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/C84FMDYipLH/

«Σήμερα κλείνουμε τρία χρόνια κοινής πορείας με τον Χρήστο. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια αποκτήσαμε το πιο γλυκό, τρυφερό και αστείο πλάσμα-μπαλαδόρο-χορευτή, τον σχεδόν 2χρονο μας Αλέξανδρο, τον Cookie και την Sisi (την υιοθέτησε ο Χρήστος από την εποχή του single life μου). Ο Χρήστος το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί (what?!), εγώ πάλι είχα ένα άγχος όταν ήρθε η στιγμή μας να ρισκάρω μία φιλία. Ωστόσο βγήκαμε κερδισμένοι. Στα πάνω και στα κάτω μαζί, στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί, φροντίζοντας την οικογένεια μας που αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητα ότι και να λένε, όσο και να θέλουν να κυνηγάμε απλώς μία «καριέρα». Ακόμα και εκεί ωστόσο, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να κάνουμε παρέα τα όνειρα μας πραγματικότητα και να χτίσουμε την όποια διαθήκη για τα παιδιά μας. Σ´αγαπάω πάρα πολύ καλλιτέχνη της ζωής μου», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ανάμεσα στις λήψεις που μοιράστηκε η 33χρονη με τους διαδικτυακούς της φίλους ξεχώρισε μια throwback φωτογραφία του ζευγαριού, από την εποχή που παρέμεναν φίλοι.

narjes3.jpg

Εμφανώς διαφορετικοί, Νάργες-Σαντικάι δεν φαντάζοταν ποτέ τότε ότι η μοίρα θα τους ενώσει και θα τους χαρίσει τον 1,5 έτους γιο τους.

Στο νέο της βήμα η Λάουρα Νάργες έχει τη στήριξη και των Survivors- Τι αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

Πρόσφατα η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δημιουργία οικογένειας με τον Χρήστο Σαντικάι, στον γιο τους, το νέο της εγχείρημα αλλά και στην απόφαση να απέχει από την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/C8PtVzViM9f/

«Μέσα σε 6 μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου. Δεν είχα την ανάγκη να επιστρέψω στη ζωή όπως ήταν πριν αλλά είχα την ανάγκη της οικογένειας», δήλωσε η Λάουρα Νάργες.

https://www.instagram.com/p/C8CSGwliUPP/

Η Λάουρα Νάργες έχει μόνο μια απάντηση για τις καμπύλες μετά τη γέννηση του γιου της

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω την ανάγκη να είμαι με το άντρα μου και το παιδί μου. Δεν το αλλάζω αυτό το πράγμα. Νιώθω συναισθηματική ασφάλεια με τον Χρήστο. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό».

Τον Οκτώβριο του 2023 η Λάουρα Νάργες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram και εξήγησε τον λόγο που απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο διάστημα.

Όπως η ίδια ανέφερε πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση καθώς η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό του γιου της. Η ίδια είχε εξηγήσει πόσο όμορφα περνά με την οικογένειά της και τόνισε την ανάγκη να βρει λίγο χρόνο μόνο για εκείνη, χωρίς ενοχές.

Πηγή κεντρικής: lauranarjes