Μετά από 29 χρόνια γάμου ο Παύλος Γλύξμπουργκ παραμένει o no1 στην καρδιά της Μαρί Σαντάλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά από 29 χρόνια γάμου ο Παύλος Γλύξμπουργκ παραμένει o no1 στην καρδιά της Μαρί Σαντάλ

Παύλος Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους. Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ και τα σχόλια.

Ξεχωριστή ημέρα είναι η 1η Ιουλίου για τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρί Σαντάλ καθώς σαν σήμερα πριν από 29 ολόκληρα χρόνια επισφράγισαν τον έρωτά τους και παραμένουν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια.

Ο 57χρονος και η 55χρονη έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμων, Αριστείδης Σταύρος), με τα οποία πραγματοποιεί συχνά κοινές εξόδους και οικογενειακές αποδράσεις, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα.

Ο εγγονός τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό με την Delevingne

Παύλος και Μαρί Σαντάλ γιόρτασαν 29 χρόνια γάμου

Πριν από λίγες ώρες η Μαρί Σαντάλ θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της για την 29η επέτειο του γάμου τους και μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/C84NJ5SoMqA/

Αγκαλιασμένοι και εμφανώς ευδιάθετοι, Παύλος και Μαρί Σαντάλ πόζαραν στον φακό και μας υπενθύμισαν πόσο ταιριαστοί είναι μαζί. Τα τελευταία 24ωρα οι δυο τους βρίσκονται στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Wimdledon για να παρακολουθήσουν το διάσημο τουρνουά tennis.

«Χαρούμενη επέτειο στον ένα και μοναδικό μου @pavlosgreece», έγραψε η Μαρί Σαντάλ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ θέλοντας να ευχηθεί στο ζευγάρι.

sxolio1.jpg

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η νέα εμφάνιση με τη μαμά της στο κέντρο απέδειξε πως τις ενώνει η κομψότητα

Aκολούθησε η ανάρτηση του Παύλου Γλύξμπουργκ ο οποίος έκανε μια πολύ γλυκιά αφιέρωση στην γυναίκα της ζωής του τονίζοντας: «Σήμερα γιορτάζουμε 29 χρόνια ευτυχισμένου γάμου – σε ευχαριστώ για τα υπέροχα παιδιά μας και την ζωή μας. Ακόμη αισθάνομαι ακριβώς όπως αισθανόμουν την ημέρα που παντρευτήκαμε».

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έγινε 57 ετών: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρί Σαντάλ και η απουσία του Αχιλλέα

https://www.instagram.com/p/C84P3e4xMW1/

Λίγο αργότερα ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η κόρη του, Μαρία Ολυμπία έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon και μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

olympia1.jpg

Μπαμπάς και κόρη παρακολούθησαν τον αγώνα και παρευρέθηκαν σε lunch event γνωστoύ Οίκου Μόδας.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε με άνεση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon και μετρά αντίστροφα για τον επόμενο αγώνα της ενάντια στην Arantxa Rus.

sakkari.jpg

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε: «Αισθάνθηκα πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα. Προφανώς και δυσκολευόμουν στα τελευταία Grand Slams, με ήττες σε πρώτους γύρους, οπότε αυτό ήταν στο μυαλό μου. Νομίζω πως σήμερα ήμουν γενναία και αρκετά δυνατή, ώστε να ξεπεράσω αυτόν τον φόβο. Σίγουρα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου. Όσο περισσότερο παίξω στο τουρνουά, τόσο καλύτερα θα αισθανθώ. Το θέμα είναι η νίκη στον 1ο γύρο, ειδικά όταν έρχεται εύκολα. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου, γιατί αυτό που συνέβη στο Roland Garros ήταν πολύ σκληρό. Ελπίζω να κερδίσω κι άλλα ματς εδώ»

Πηγή κεντρικής: mariechantal22