Ο εγγονός τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό με την Delevingne

Ο εγγονός τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό με την Delevingne

Ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος Γλύξμπουργκ εμφανίστηκε παρέα με μία νέα παρουσία που πιθανότητα είναι η νέα του κοπέλα.

Ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ,Κωνσταντίνος - Αλέξιος Γλύξμπουργκ, φαίνεται να περνά μια ωραία περίοδο στη ζωή του καθώς είναι και πάλι ερωτευμένος.

Χθες το Σάββατο ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού γάμου της Olivia Culpo και του Christian McCaffrey στο Ρόουντ Άιλαντ του Σαν Φρανσίσκο. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όμως, είναι ότι πήγε στην τελετή παρέα με μία νέα παρουσία που πιθανότητα είναι η νέα κοπέλα του 25χρονου.

Συγκεκριμένα η κοπέλα που τον συνόδευε ονομάζεται Brooks Nader, με καταγωγή από την Αμερική και το Λίβανο και εργάζεται ως μοντέλο. Μάλιστα έχει δουλέψει για το Sports Illustrated Swimsuit Issue και κέρδισε το Swim Search το 2019.

https://www.instagram.com/p/C8pUDFsAFyC/

Εκτός από μοντέλο ωστόσο, έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής σε ένα θρίλερ δράσης με τίτλο «Backtrace». Είναι γεννημένη το 1997 και είναι 27 χρονών δηλαδή 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο.

Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι ήδη στα 27 της μετρά και είναι διαζύγιο, αφού το 2019, είχε παντρευτεί τον William Haire. Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου ώστε να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του ξεχωριστά.

Στον γάμο που παρευρέθηκαν το νέο ζευγάρι, έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς ήταν φρέσκοι και όμορφοι, προσέχοντας ακόμα και την εμφάνιση τους αφού ήταν ντυμένοι αρμονικά και ήταν δίπλα ο ένας στον άλλον πολύ ταιριαστοί.

Συγκεκριμένα η Brooks Nader επέλεξε να βάλει ένα στράπλες μπλε σκούρο φόρεμα με εντυπωσιακά ανοίγματα στη μέση, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν σε πιο ήπιου ύφος. Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ από την άλλη, έβαλε παρόμοιο χρώμα με την αγαπημένη του στο σακάκι με μαύρο παντελόνι, παπιγιόν και λευκό πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/C810u_LPvdV/

Ο Αλέξιος Κωνσταντίνος και η Nader βρέθηκαν σε έναν ονειρεμένο γάμο

Ο γάμος της Olivia Culpo και της Christian McCaffrey ήταν παραμυθένιος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα παρεκκλήσι στο Watch Hill.

Η εστεμμένη ξάφνιασε το κοινό της με το νυφικό που επέλεξε καθώς ήταν αρκετά χειμωνιάτικο για την εποχή. Η πρώην Μiss Universe επέλεξε ένα custom made νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana και όπως αποκάλυψε στη Vogue ήθελε το σχέδιό του να είναι τόσο σοβαρό όσο και η δέσμευση του γάμου.

https://www.instagram.com/reel/C80HsQXJUgV/

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Η κόρη του τέως βασιλιά παντρεύεται στην Αθήνα -Όλες οι λεπτομέρειες

Νωρίτερα οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες από το ιδιωτικό τζετ που επέλεξαν για να τους μεταφέρει στην τοποθεσία της γαμήλιας τελετής. Το αεροσκάφος είχε στολιστεί ειδικά για το ζευγάρι ενώ το menu είχε διαμορφωθεί στην περίσταση.

https://www.instagram.com/p/C8m74fYu339/