Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά την Τήνο κι αυτό φαίνεται κάθε καλοκαίρι! Το δεύτερο εξοχικό στο νησί

Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά την Τήνο κι αυτό φαίνεται κάθε καλοκαίρι! Το δεύτερο εξοχικό στο νησί

Ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει την Τήνο στην οποία αγόρασε το πρώτο του σπίτι όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Φαίη Σκορδά.

Από το 2012 ξεκίνησε και επίσημα να φαίνεται η μεγάλη αγάπη που τρέφει ο Γιώργος Λιάγκας για το νησί της Τήνου.

Τη χρονιά εκείνη, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Φαίη Σκορδά αποφάσισε να επενδύσει στο νησί των Κυκλάδων αγοράζοντας ένα εξοχικό εκεί, το οποίο και κράτησε και μετά το διαζύγιο από τη Φαίη.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε όσα ξέραμε για τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά σήμερα

Το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο:

Το εξοχικό του παρουσιαστή στην Τήνο αγαπούν και οι δύο γιοι του, Γιάννης και Δημήτρης και ξεχωρίζει για την πισίνα και την πέτρα με την οποία είναι διακοσμημένη η βεράντα! Οι μεγάλοι καναπέδες με θέα στην κοντινή παραλία αποτελούν αγαπημένο spot του Γιάννη και του Δημήτρη ενώ και ο παρουσιαστής επιστρέφει πάντα στην Τήνο και το πάσχα αλλά και με κάθε ευκαιρία!

https://www.instagram.com/p/CCah-4CAK5Y/
https://www.instagram.com/p/CDUDQJMg--k/
https://www.instagram.com/p/CDVpAhzgQI-/
https://www.instagram.com/p/CEwxyYWgv_c/

Το νέο σπίτι που απέκτησε ο Γιώργος Λιάγκας στην Τήνο

Η μεγάλη αγάπη για την Τήνο, φαίνεται πως οδήγησε τον Γιώργο Λιάγκα να αποκτήσει ένα ακόμα ακίνητο, το οποίο κέρδισε σε πλειστηριασμό και το οποίο κόστισε στον παρουσιαστή 458.002 ευρώ. Ο ίδιος έκανε προσφορά στον πλειστηριασμό μόλις δύο ευρώ πάνω από την αρχική τιμή και έτσι το ακίνητο πέρασε στα χέρια του.

Σύμφωνα με το OPEN, ο παρουσιαστής αγόρασε τη βίλα στην Τήνο που άνηκε Παναγιώτη Νίκα.Το οίκημα βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ και βρίσκεται κοντά στην περιοχή Κιόνια με θέα με θάλασσα. Το οίκημα ήταν κλειστό για χρόνια, οπότε θα χρειαστεί μια σχετική ανακαίνιση και περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδό 111,51 τ.μ. που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο. Στην ίδια στάθμη υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 19,92 τ.μ. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδό 50,04 τ.μ. και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια , μπάνιο και τη σκάλα καθόδου.

Η Αντωνά θέλει να προστατεύσει την ευτυχία της αλλά το όνομα Γιώργος ήταν MVP στη συνέντευξή της