Η Αντωνά θέλει να προστατεύσει την ευτυχία της αλλά το όνομα Γιώργος ήταν MVP στη συνέντευξή της

Η Αντωνά θέλει να προστατεύσει την ευτυχία της αλλά το όνομα Γιώργος ήταν MVP στη συνέντευξή της
3447327

Η συνέντευξη  της Μαρίας στο ΟΚ ήταν γεμάτη πολλά «δεν θέλω να μιλήσω για τον Γιώργο Λιάγκα» αλλά μιλάω!

Θέλω να προστατεύσω την ευτυχία μου»! Αυτή ήταν η φράση - κλειδί της Μαρίας Αντωνά στην πρώτη συνέντευξη στο ΟΚ όπου και μιλάει για τη νέα της σχέση.

Στη συνέντευξη αυτή, στον Νίκο Γεωργιάδη, η Αντωνά, αναφέρεται αρκετές φορές στο όνομα Γιώργος και Λιάγκας αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλάει για τον παρουσιαστή.

Στο αν διαβάζει ό,τι γράφεται για εκείνη και την προσωπική της ζωή, η Αντωνά είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι τα διαβάζω. Δεν ξέρω τι να πω, δεν είναι κάτι που περίμενα να συμβεί αλλά συνέβη. Δεν περίμενα ότι σε μισό χρόνο θα συνέβαιναν περισσότερες αλλαγές στη ζωή μου από όσες είχαν συμβεί την τελευταία δεκαετία», κι αργότερα τονίζει:

«Όχι, δεν τρόμαξα. Συνειδητοποίησα όμως ότι η προσέγγιση μου πλέον πρέπει να είναι τελείως διαφορετική. Δεν θέλω πια να είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι. Να μη μιλάω συνέχεια για αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι αποποιούμαι μια κατάσταση.

Δεν θέλω να πω ψέματα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το προβάλω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ούτε με την προηγούμενη σχέση μου ήμουν έτσι, μέχρι που ήρθε στη ζωή μου το reality. Διαπίστωσα ότι αυτό είναι κακό».

mariaantona2.jpg
3427841


Στο αν θα είναι στο Πρωινό ΑΝΤ1, η Μαρία δεν έκρυψε την αλήθεια:

«Είχε μια τέτοια ιδέα ο Γιώργος (Λιάγκας) κάποια στιγμή, αλλά δεν θεωρώ ότι θα συμβεί, δεν έχει συζητηθεί καν, τουλάχιστον για τώρα».

Και κάπου εκεί, η Μαρία ξεκινά να μιλά για τη γνωριμία με τον Λιάγκα πριν 7 χρόνια, την παραλίγο συνεργασία, το τι άνθρωπος και παρουσιαστής είναι ο Γιώργος και ποια ήταν η σχέση τους με highlights τα εξής:

-«Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω.

-Τον γνώρισα πριν 7 χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν την Νικολέττα Ράλλη.

-Ήταν πολύ γρήγορος στον λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δυο λεπτά. Και εγώ έλεγα «Τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

-Ένα «γεια» το λέγαμε πάντα. Ανταλλάσσαμε και ευχές στις γιορτές.

Και κάπου εκεί ο δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση που όλοι περιμένουν: «Έχεις παραδεχτεί όμως ότι βγαίνετε, υπάρχουν και φωτογραφίες».

Κι εκεί η Μαρία έδωσε την πιο σύντομη απάντησή της:

Ο Σοϊλέδης φέρεται να έκανε το επόμενο βήμα ενώ η Αντωνά απάντησε σε Q&A αυτό που τη ρωτάνε όλοι

Κι εκεί έρχεται η δεύτερη σημαντική ερώτηση για το επόμενο βήμα στη σχέση της: «Λέγεται έντονα ότι ετοιμάζεστε να μείνετε μαζί», με την Αντωνά να απαντά:

Το φημολογούμενο ζευγάρι, Λιάγκας και Αντωνά, έχουν κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις αλλά και εξορμήσεις με τον Λιάγκα να αρκείται στην εκπομπή του να τονίσει:

«Επειδή έγινε συζήτηση και σε άλλες εκπομπές. Τι να κάνουμε παίζουμε και σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που βγήκαν κάτι φωτογραφίες. Το σκάφος είναι του φίλου μου του Λάζαρη, δεν πήγα βόλτα. Μία μέρα πήγα και το ξενοδοχείο του ήταν γεμάτο και δεν είχε ξαπλώστρες, μία μέρα πήγαμε και επειδή είχε κόσμο λόγω τριημέρου και δεν είχε ξαπλώστρες πήγα και έκατσα στο σκάφος, ήταν αγκυροβολημένο στην προβλήτα. Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω είχε έξι μποφόρ. Λύθηκε το μυστήριο».

Η Μαρία Αντωνά έδωσε το παρόν και στον ημιτελικό του Survivor και αναμένεται να είναι εκεί και στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο μπήκε ενώ ήταν σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά ο αρραβώνας του ζευγαριού έληξεω άδοξα μετά την επιστροφή της Μαρίας στην Αθήνα μετά τον Άγιο Δομίνικο.

mariaantona.jpg

Ο χωρισμός της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη που έγινε γνωστός στις αρχές του Απρίλη και ύστερα από την επιστροφή της δημοσιογράφου -ραδιοφωνικής παραγωγού από το Survivor, είναι αλήθεια πως έχει απασχολήσει πολύ τα media αλλά και τον κόσμο που τους αγαπούσε.

Παρ' όλα αυτά η Μαρία Αντωνά έκανε πρώτη κάποιες δηλώσεις για την μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή της, το βράδυ της 27ης Μαΐου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή το να απασχολήσει σε αυτό το επίπεδο η προσωπική μου ζωή. Ήταν δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, πάρα πολύ ήσυχη και ήρεμη, όπως νομίζω ότι πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό. Δεν νομίζω ότι είναι μια περίπτωση που πρέπει να διατυμπανίζεις. Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία.