«Γυμναστήριο και χαρά» για Κλέλια Ρένεση και Κατερίνα Παπουτσάκη που «χτίζουν» σώμα παρέα

«Γυμναστήριο και χαρά» για Κλέλια Ρένεση και Κατερίνα Παπουτσάκη που «χτίζουν» σώμα παρέα

Ο καλύτερος τρόπος να γυμναστείς είναι πάντα παρέα με φίλους. Πώς κατάφεραν τα κορίτσια να κατακτήσουν τους fitness στόχους τους. 

Φαίνεται πως η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στη ζωή της Κλέλιας Ρένεση τους τελευταίους μήνες. Η γνωστή ηθοποιός, που προσεχώς θα απολαύσουμε στις ταινίες «Σπασμένη Φλέβα» και «Υπάρχω», μπορεί να έχει βεβαρυμμένο πρόγραμμα λόγω (και) των back to back γυρισμάτων, ωστόσο βρίσκει πάντα τον απαραίτητο χρόνο στην προσωπική της ζωή για να θρέφει το σώμα και το πνεύμα της.

Σε στόρι που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου, η Κλέλια μάς έδειξε πως παραμένει πιστή στον στόχο της και το «Γυμναστήριο και χαρά» είναι πλέον χρυσός κανόνας στη ζωή της.

klelia_renesi_1719908555_3061583003.jpg

Ποζάροντας με τις partners in crime, ανάμεσά τους και η Κατερίνα Παπουτσάκη, τα τέσσερα κορίτσια κοίταξαν με χαμόγελο στον φακό και στην ολόσωμη φωτoγραφία έδειξαν τα αποτελέσματα της γυμναστικής.

Το ίδιο πλάνο έκανε repost και η συνάδελφός της και πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν την ομοιότητά τους και στο στιλ. Με παρόμοιο αθλητικό look, όπως θα δεις παρακάτω, και τα τέσσερα κορίτσια μόνο θετικά vibes μετέδωσαν.

448502597_1180747249628977_7739209657119733364_n.jpg

H Κλέλια Ρένεση είναι πιο fit από ποτέ

Πριν από μερικές μέρες η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε ξανά ένα Instagram story στο οποίο την είδαμε να ποζάρει με φίλες μέσα σε ένα fitness studio. Τους τελευταίους μήνες η ηθοποιός είναι πιο fit από ποτέ, με την αλλαγή να οφείλεται τόσο στη γυμναστική όσο και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί.

renesi1.jpg

Το τραμπολίνο φέρεται να είναι το νέο χόμπι της Κλέλιας Ρένεση, με την ίδια να δείχνει αρκετά χαρούμενη μέσα στο γυμναστήριο. Φορώντας μαύρο κολάν και μια ριγέ αμάνικη μπλούζα η ηθοποιός πόζαρε στον φακό και μας χάρισε ένα πολύ αυθόρμητο στιγμιότυπο.

Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση ως Καίτη Γκρέυ μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ μοιάζουν

Η αποκάλυψη για τη διατροφή της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Στις αρχές Απριλίου, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε κάποια στόρι απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις των followers της. Στο Q&A απάντησε και σχετικά με τη διατροφή της και πώς κατάφερε να χάσει κιλά που ήθελε και που είχαν προέλθει από την εγκυμοσύνη της πριν από πέντε χρόνια.

«Πολλά και συχνά γεύματα, πεντανόστιμα, βιταμίνες, φυτικές ίνες, λαχανικά μπήκαν στη διατροφή μας φουλ κι άλλαξαν το παιχνίδι. Κιλά που είχαν κατακάτσει από τη γέννα και μετά πήραν το δρόμο τους», έγραψε χαρακτηριστικά η 42χρονη Κλέλια.

Κλέλια Ρένεση απώλεια κιλών

Η κόρη της Κλέλιας Ρένεση, Κοραλία ευχήθηκε στον παππού της και τον Manu Chao με τον πιο γλυκό τρόπο