Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση ως Καίτη Γκρέυ μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ μοιάζουν

Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση ως Καίτη Γκρέυ μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ μοιάζουν

Εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή της Κλέλιας Ρένεση η οποία θα υποδυθεί την την Καίτη Γκρέυ , έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες του Στέλιου Καζαντζίδη

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Υπάρχω», βασισμένη στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, έχουν ήδη ξεκινήσει και η αλήθεια είναι ότι έχει ξεχωρίσει τόσο για το cast των ηθοποιών όσο και για την πλοκή της.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου και ήδη έχει αποσπάσει θετικές κριτικές, αφού έχουν κυκλοφορήσει στιγμιότυπα τα οποία μαρτυρούν ότι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καλό.

Τα δάκρυα της Κλέλιας Ρένεση και ένας αποχωρισμός που έφερε αντιδράσεις στους φανς της

Η Καταπληκτική ομοιότητα των πρωταγωνιστών με τους

Τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή, Γιώργο Καζαντζίδη, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τον ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία ο Χρήστος Μάστορας ενώ έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνει και η Κλέλια Ρένεση.

Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί η ομοιότητα των πρωταγωνιστών με τους ήρωες της ταινίας, αφού όπως πρόσφατα είδαμε στον λογαριασμό του, ο Χρήστος μάστορας είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών ως άλλος Στέλιος Καζαντζίδης και δίπλα τον αείμνηστο τραγουδιστή σε νεαρή ηλικία. Η ομοιότητα πραγματικά είναι εκπληκτική.

Το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή της Κλέλιας Ρένεση η οποία θα υποδυθεί την την Καίτη Γκρέυ , έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες του τραγουδιστή. Η ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο που υποδύεται και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

2bcf25313f68428abb94a5346fd1e7f2.webp

Ο ρόλος αυτός την έχει μεταμορφώσει σε μία διαφορετική εικόνα από αυτή που την έχουμε συνηθίσει αλλά αναμφισβήτητα της ταιριάζει εξίσου. Μέσα το τελευταίο story της με hashtag «Υπάρχω» η ηθοποιός εμφανίζεται σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που την προσοχή τραβάει το έντονο eyeliner αλλά και τα έντονα χείλη, ένα χαρακτηριστικό μακιγιάζ που παραπέμπει σε εκείνη την εποχή.

98c78b44860141a7b39eb8a53c8ebe34.jpg

Τα λόγια του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή ήταν έμπνευση για την ταινία της ζωής του

«Υπάρχω σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος απ’ τον καιρό που εσείς, οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, με αγαπήσατε και με κάνατε δικό σας. Υπάρχω εφόσον εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι εκφράζω τους καημούς, τα προβλήματά σας, την πίκρα της ξενιτιάς, τον μόχθο του εργάτη, την εγκατάλειψη, τη μοίρα του ανθρώπου της συνοικίας και θα υπάρχω όσο υπάρχουν ταπεινοί, αγνοί και τίμιοι άνθρωποι του λαού» - Στέλιος Καζαντζίδης.

Η ταινία "Υπάρχω"

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία - αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του 'μίλησε' στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη - για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.