«Δίπλα στη γυναίκα σου λάμπεις» είπαν στον Τάσο Ιορδανίδη για τη νέα selfie του με την Θάλεια Ματίκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Δίπλα στη γυναίκα σου λάμπεις» είπαν στον Τάσο Ιορδανίδη για τη νέα selfie του με την Θάλεια Ματίκα

Η Θάλεια Ματίκα καμάρωσε τον Τάσο Ιορδανίδη να παίζει μπάσκετ και η selfie τους έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα δεν είναι μόνο δυο καλοί ηθοποιοί, είναι και ένα από τα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου που είναι πολύ αγαπητά στο κοινό. Οι δυο ηθοποιοί είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια και την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, ο 10χρονος Δάνος και η 7χρονη Νάγια.

1706716526657-575478359-iordanidis_tasos_1692347499_3171963185077119287_6565154907.jpg

Αν και δεν είναι πολύ συχνές οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media ή τα στιγμιότυπα με τα παιδιά τους, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα ενθουσίασαν τους followers τους με την πρόσφατη selfie τους.

Οι μπασκετικές ικανότητες του Τάσου Ιορδανίδη και η cheerleader Ματίκα

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε (29-30/6) διοργανώθηκε στην Σύρο, όπως κάθε χρόνο το μπασκετικό τουρνουά 3x3 που σκοπό έχει να προωθήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμού αλλά και τον τουρισμό στο νησί.

Αστέρες του μπάσκετ αλλά και πολλοί γνωστοί Έλληνες από κάθε χώρο παίρνουν μέρος στο τουρνουά για να βοηθήσουν τον σκοπό της διοργάνωσης. Ανάμεσά τους αυτή τη χρονιά βρέθηκε και ο Τάσος Ιορδανίδης. Αφήνοντας λοιπόν, για λίγο την Γη της Ελιάς, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο «παρκέ» της Ερμούπολης για να δείξει τις μπασκετικές του ικανότητες.

Μαζί του για να τον καμαρώσει βρέθηκε η Θάλεια Ματίκα, βρίσκοντας την ευκαιρία για μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση με τον αγαπημένο της αλλά και με φίλους τους που έδωσαν το παρών στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Μάλιστα, το ζευγάρι μετά το τουρνουά και κατά τη διάρκεια της βραδινής του εξόδου, πόζαρε στον φακό και έτσι μετά από καιρό ο Τάσος Ιοδανίδης δημοσίευσε μια νέα selfie με την Θάλεια Ματίκα.

https://www.instagram.com/p/C81XIXYIJP4/

Τα πλατιά τους χαμόγελα έδειχναν πόσο χαρούμενοι ήταν που βρίσκονταν μαζί στην Σύρο, με τους followers τους να σχολιάζουν πέρα από το πόσο ωραίο ζευγάρι είναι, πόσο «λάμπει» ο Τάσος Ιορδανίδης κάθε φορά που βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του.

Η σχέση του Τάσου Ιορδανίδη με την Θάλεια Ματίκα και τα στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

Σε συνέντευξή του ο Τάσος Ιορδανίδης έχει αναφέρει πως ήξερε αμέσως πως η Θάλεια Ματίκα θα είναι η γυναίκα της ζωής του. «Είμαστε ο ένας για τον άλλο» είχε πει στο Happy Day το 2023.

Όσο για το πώς είναι με τα παιδιά του, ο ηθοποιός δηλώνει «χαζομπαμπάς».

Με γοητεύει η αθωότητά τους, γιατί μας υπενθυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε και εμείς παιδιά. Όλη αυτή η έννοια του παιχνιδιού, το ότι ανακαλύπτουν τον κόσμο καθημερινά, με ενθουσιάζει. Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος και κάπως εξισορροπεί τα πράγματα.

Η Θάλεια Ματίκα από την πλευρά της έχει πει σε συνεντεύξεις της πως στην αρχή δεν περίμενε πως θα καταλήξουν μαζί καθώς ο Τάσος Ιορδανίδης είχε παρόμοια ηλικία με τον αδερφό της. Παρ' όλα αυτά όχι μόνο κατέληξαν μαζί αλλά 16 χρόνια μετά είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, οι διαφωνίες δεν λείπουν, όπως είχε πει η ηθοποιός στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Δύο στις 10» τον Οκτώβριο του 2023.

«Στην οικογένειά μας εγώ είμαι η αυστηρή και ο Τάσος ο καλός. Ο Τάσος δεν λέει "όχι", δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό του, δεν μπορεί να πει όχι. Τσακωνόμαστε γι’ αυτό, γιατί όταν λέω κάτι πάει να υπερασπιστεί αμέσως τα παιδιά. Δεν μπορεί διαφορετικά γιατί στεναχωριέται και εκεί τσακωνόμαστε. Του λέω συνεχώς "μην το κάνεις αυτό, μην με αναιρείς", αλλά δεν μπορεί. Δεν το αντέχει ο ψυχισμός του» είχε πει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα.