Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το στοιχείο που αποκάλυψε το όνομα του μωρού

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η έξοδος από το μαιευτήριο και το στοιχείο που αποκάλυψε το όνομα του μωρού
Photo: NDP Photo Agency

Ευτυχισμένη μαμά για δεύτερη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που πήρε εξιτήριο σήμερα και μια αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram έκανε 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της. Μόλις πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, που είναι και αυτό αγόρι, το οποίο ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της ήρθε ξαφνικά, εκεί που πολλοί περίμεναν η ξανθιά παρουσιάστρια να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό. Εκείνη, όμως, φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια και αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά της, φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο γιο της. Τα νέα της γέννησης έφτασαν στη δημοσιότητα μόλις πριν λίγες μέρες και η Κωνσταντίνα πήρε εξιτήριο πριν από λίγο σήμερα από το νοσοκομείο Ιασώ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι κι αυτό αγόρι

https://www.instagram.com/p/C6wUw3Bo7eA/

Εννοείται ότι στο πλευρό της βρέθηκε ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος ήταν εκεί για να συνοδεύσει την Κωνσταντίνα και το νέο μέλος της οικογένειάς τους στο σπίτι. Χαμογελαστοί και άκρως κεφάτοι οι δυο τους πέρασαν το κατώφλι του Ιασώ με το μωράκι τους στο ειδικό κάθισμα, όπως το θέλουν οι κανονισμοί και πόζαραν για τους δημοσιογράφους, που τους περίμεναν για να κάνουν μία δήλωση.

konstantina_spyropoulou-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

konstantina_spyropoulou-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ολόλευκο look στο μαιευτήριο.

Η Κωνσταντίνα είναι πραγματικά στα καλύτερά της και αυτό φάνηκε και από τη σημερινή λαμπερή της εμφάνιση μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια έκανε ένα chic look, ακολουθώντας μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, το φόρεμα-καφτάνι.

konstantina_spyropoulou-(11).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα mini, oversized φόρεμα σε ανάλαφρο λινό ύφασμα, με ιδιαίτερα κεντήματα εμπνευσμένα από το grechian chic. Όλες οι λεπτομέρειες του φορέματος ήταν στην απόχρωση του beige, για αυτό και η ίδια φρόντισε να συμπληρώσει το outfit με μία shoulder bag στο χρώμα της άμμου.

Ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια με straps και χρυσές αλυσίδες ολοκλήρωσαν το look, το οποίο έγινε αμέσως πιο glam με μία τέτοια προσθήκη. Αν και μιλάμε για ένα πρωινό outfit η Κωνσταντίνα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή με ένα after pregnancy look που σίγουρα θα συζητηθεί και πάλι, όπως και η πρώτη της εμφάνιση έξω από το μαιευτήριο με ολόσωμη φόρμα.

konstantina_spyropoulou-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίζει τον γιο της στην πισίνα

konstantina_spyropoulou-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Ο «Βασίλης junior» έρχεται;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το που έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της έκανε μια αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram, προδίδοντας με αυτόν τον τρόπο το όνομα που θα πάρει το νέο μέλος της οικογένειας.

Όπως θα δεις η παρουσιάστρια γράφει στις λεπτομέρειες του προφίλ της μεταξύ άλλων ότι είναι «Mom of 2 V», δηλαδή «Μαμά των 2 Β».

Ο πρωτότοκος γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου λέγεται Βλάσσης, άρα και ο δεύτερος γιος της θα έχει ένα όνομα που να ξεκινάει με το ίδιο γράμμα.

448855391_461530649831694_1959948975900465265_n.jpg

Σύμφωνα με την παράδοση τα παιδιά συνήθως παίρνουν τα ονόματα των παππούδων τους. Κάπως έτσι, το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος γιος της παρουσιάστριας απ' ότι μπορούμε να καταλάβουμε θα είναι Βασίλης, όπως είναι το όνομα του μπαμπά της.

Βασίλης ωστόσο, λέγεται και ο σύζυγός της, επομένως θα έχει ακόμα πιο μεγάλη σημασία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν πάρει αυτό το όνομα τελικά ο δεύτερος γιος της, αφού θα έχει και τον «Βασίλη junior» στο σπίτι.