Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Όχι μόνο flip flops! Αυτά είναι τα κορυφαία σχέδια στα παπούτσια παραλίας.

Summer look στην παραλία. Τα βασικά essentials που θέλεις -και πρέπει- να έχεις μαζί σου είναι πολύ συγκεκριμένα. Ένα μαγιό, μία πετσέτα, ένα καπέλο και αντηλιακό. Κάτο ξεχνάς όμως. Τα παπούτσια που θα βάλεις μέσα στη beach bag σου. Γιατί μπορεί να θέλουμε να απολαύσουμε την καυτή άμμο και την αίσθηση των ποδιών μας πάνω στα βραχάκια των ελληνικών νησιών, αλλά η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας απαραίτητα και ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μας ακολουθήσουν στο μπάνιο μας. Και θα μου πεις γιατί τι συζητάμε; Σαγιονάρες! Το πιο εύκολο και δημοφιλές ζευγάρι στις παντόφλες του καλοκαιριού δεν μπορεί παρά να είναι και φέτος ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Τι θα έλεγες, όμως, αν αλλάζαμε λίγο τα πράγματα και φρεσκάραμε την εικόνα μας στην παραλία;

H Melissa Odabash στο Queen: «Για μένα δεν υπάρχει τέλειο σώμα, κάθε σώμα είναι ένα bikini body»

https://www.instagram.com/p/C8ja6YNIgIm/

Θα ανοίξω το θέμα μιλώντας για τις προσωπικές μου εμπειρίες και την άποψή μου ότι οι σαγιονάρες δεν είναι το πιο κατάλληλο ζευγάρι για το καλοκαίρι. Ή τουλάχιστον για το ελληνικό καλοκαίρι. Εκτός από τα οργανωμένα beach bars οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται συχνά σe ανοργάνωτες παραλίες, βραχάκια και κολπίσκους, κάνοντας πειρπάτους στη φύση ή διασχίζοντας μία ολόκληρη διαδρομή για να φτάσουμε στη θάλασσα. Άρα χρειαζόμαστε κάτι πιο πολύ πιο σταθερό από ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

enallaktika_papoutsia_paralias-(4).jpg

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις εξόδους μας μετά τις βουτιές, για το dinner που θα ακολουθήσει σε ένα εστιατόριο ή μία ταβέρνα δίπλα στο κύμα, ή στο party του beach bar όπου θα απολαύσουμε το ποτό μας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές νέες τάσεις σε παπούτσια για την παραλία και το 2024, που είναι η τέλεια εναλλακτική στα αναμενόμενα flip flops.

https://www.instagram.com/p/C7GqtNuI2Se/

Tα jelly sandals προφανώς και είναι η πρώτη πρόταση που θα σου κάνω και δική μου αγαπημένη. Είναι μαλακά, πολύχρωμα και μπαίνουν άφοβα ακόμα και στο νερό. Ακολουθούν τα δερμάτινα αρχαιοελληνικά σχέδια σε slip ons ή δετά σανδάλια. ΣΤην παρακάτω gallery θα βρεις τα δικά σου αγαπημένα παπούτσια για ένα beach look που θα ξεχωρίσει το φετινό καλοκαίρι.

H Diane Keaton κυκλοφορεί το δικό της fashion book -Το μοναδικό στυλ της που την έκανε icon

Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια παραλίας: