Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι κι αυτό αγόρι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι κι αυτό αγόρι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η σπάνια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη 2η εγκυμοσύνη και οι στιγμές με τον Βλάσση της

Σε αυτήν την δεύτερη εγκυμοσύνη της η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού και γενικά η παρουσία της στα social media ήταν πιο περιορισμένη.

Οι αναρτήσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα ήταν ελάχιστες, ενώ προτιμούσε να δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον 1 έτους γιο της Βλάσση ή χιουμοριστικά βίντεο που έδειχναν τη ζωή μιας εγκύου.

778b4cf2-441927182_436084749121242_5083032466755200585_n.jpeg

Η διαφορετική δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ζευγάρι από το 2020, ενώ στις 2 Οκτωβρίου 2022 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, αφού σε 3 μήνες θα ερχόταν στη ζωή ο γιος τους.

https://www.instagram.com/p/CjQiR0EoxWy/

Η διεθνολόγος Κατερίνα Σπυροπούλου και αδελφή της Κωνσταντίνας είναι η δεύτερη σταρ της οικογένειας

Όπως είχε πει η ίδια στους δημοσιογράφους, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της η παρουσιάστρια είχε περισσότερα συμπτώματα σε σχέση με την περίοδο που ήταν έγκυος στον μικρό Βλάσση. Ίσως γι' αυτό δεν ήταν και τόσο ενεργή στα social media ή δεν έκανε συχνές εμφανίσεις, δίνοντας το παρών σε διάφορα κοσμικά event.

Τους πρώτους μήνες είναι η αλήθεια σε αυτήν την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα - όπως θες πες το - που στην πρώτη δεν είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

https://www.instagram.com/p/C3NdU4jIwiX/

Στις αναρτήσεις πάντως που έκανε η παρουσιάστρια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον Φεβρουάριο, όπως θα δεις, πρωταγωνιστής είναι ο Βλάσσης.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της είχε μιλήσει και για τη μητρότητα και το πώς ήταν η πρώτη της επαφή με αυτήν φέρνοντας στον κόσμο τον Βλάσση, το πρώτο της παιδί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ήθελα πολύ να του δώσω το δικό μου γάλα, προσπάθησα πολύ τρεις μήνες. Ίσως δεν έκανα και κάποια πράγματα σωστά που δεν ήξερα. Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Τα ρούχα που του είχα πάρει ήταν για άλλο μέγεθος, του ήταν πολύ μεγάλα. Στην πρώτη βόλτα κάναμε μία ώρα να δούμε πώς κλείνει το καρότσι. Πήρα την κοπέλα που πήρα το καρότσι και της είπα ότι μου το έδωσε χαλασμένο. Κόντεψα να πεθάνω με τον αφαλό μέχρι να πέσει. Άστο! Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόμασταν τις νύχτες. Ο Βασίλης το πρώτο τετράμηνο μέχρι τις 6 δεν κοιμόταν, έκανα τη νυχτερινή βάρδια. Ο θηλασμός ήταν πολύ δύσκολο. Τι πάλευα, ήταν και μικρό, δεν έπιανε. Ίσως κατηγορείς τον εαυτό σου, αν τα κάνεις σωστά. Όταν βγήκα πρώτη φορά να κάνω ψώνια, κόντεψα να πεθάνω. Τα λέει κανείς; Είναι λεπτή ισορροπία.

Η αναποδιά στην πρώτη εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού έφερε στον κόσμο τον Βλάσση στις 3 Ιανουαρίου το 2023, είχε ένα ατύχημα. Χτύπησε το πόδι της και έπρεπε να βάλει γύψο αλλά και να είναι στο κρεβάτι και την ακινησία για αρκετές μέρες. Η αλήθεια είναι πως για μία γυναίκα που γίνεται για πρώτη φορά μαμά αλλά και γενικά για μία λεχώνα η κατάσταση αυτή είναι σίγουρα πολύ δύσκολη.

Οι followers της παρουσιάστριας αναρωτιούνταν πώς τα καταφέρνει όλα, ωστόσο η ίδια χωρίς να κρύβει την δυσκολία της κατάστασης προσπάθησε να

Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωση μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρει στο παιδί μου, όσο για όσο μπορέσω.

konstantinaspyropoulou_3060657279288169545.jpg