Η απόλυτη καταστροφή στον επίλογο του Έρωτα Φυγά για Πέμη Ζούνη και Σταύρο Ζαλμά

Κατερίνα Μπούσιου
Η απόλυτη καταστροφή στον επίλογο του Έρωτα Φυγά για Πέμη Ζούνη και Σταύρο Ζαλμά

Φινάλε - βόμβα στην κυριολεξία για τον Έρωτα Φυγά. Η σκηνή με τον Ιάσονα να βλέπει ξανά τη μητέρα του. 

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όλες οι σειρές της μυθοπλασίας θα έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα είναι ο μεγάλος επίλογος και για τον Έρωτα Φυγά. Με όχι αναμενόμενο σενάριο και εξέλιξη για το αγαπημένο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά.

Αλλά και μία μεγάλη έκπληξη για τον Αντώνη Καρυστινό.

Αντιμέτωπη με τον εχθρό και τον γιο της

Ο αριθμός 2 είναι καθοριστικός για τον Έρωτα Φυγά. Μετά από δύο σεζόν σε δύο διαφορετικά κανάλια, σήμερα με το διπλό επεισόδιο θα κλείσει ο κύκλος για 2 αγαπημένα ζευγάρια. Της Πέμης Ζούνη και του Σταύρου Ζαλμά αλλά και του Αντώνη Καρυστινού και της Ντάνης Γιαννακοπούλου. Η μοίρα τους έχει συνδέσει τα τελευταία χρόνια.

Θα τους συνδέσει και στο τέλος.

Ιάσονας και Φάνης στην τελευταία τους αναμέτρηση στον Έρωτα Φυγά όταν αποκαλυφθεί πως είναι αδέλφια

Η πιο σημαντική στιγμή στο φινάλε, είναι το βλέμμα του Ιάσονα που ξαναβλέπει τη μητέρα του, έστω και από μακριά την ώρα του γάμου του Νικόλα και της Ρηνιώς. Ενώ κανείς δεν τον πιστεύει, εκείνος τη βλέπει ξεκάθαρα. Δες καi στο βίντεο.

Τι θα συμβεί όμως όταν φτάσει κοντά; Τότε θα συμβεί μία μεγάλη έκρηξη. Οι εχθροί της Μαργέτας και του Στέφανουν δεν έχουν ακόμη εξοντωθεί και καραδοκούν. Αμφίβολο είναι ακόμη αν θα ζήσει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, καθώς τα τελευταία spoilers αναφέρουν θα έχουν κοινό τέλος η Μαργέτα και ο Στέφανος. Κρατάμε όμως μία μικρή επιφύλαξη.

Πριν από αυτόν τον γάμο θα έχει προηγηθεί η τελική αναμέτρησή της με τον Κοντογιάννη, τον επίδοξο δολοφόνο της. Είναι η ώρα του τελικού ξεκαθαρίσματος. Και του δικού του τέλους. Εκεί λοιπόν θα δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση στην Μαργέτα πως είναι ασφαλής και όλα τελείωσαν. Μετά από συζήτηση με τον Στέφανο που έχει τις αντιρρήσεις του θα του ζητήσει να επιστρέψουν επιτέλους στο Κιάρι για να δει τον γιο της.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμη πως θα γίνει αυτή η μετάβαση, καθώς όλοι τη θεωρούν νεκροί. Η Αλεξάνδρα άλλωστε είναι η μόνη που την έχει δει. Σίγουρα θα έχουμε εκπλήξεις.