Η Σίσσυ Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή είπε το πιο σπουδαίο πράγμα για όλες τις συνεργασίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου στην τελευταία εκπομπή είπε το πιο σπουδαίο πράγμα για όλες τις συνεργασίες

Διανύοντας μία επιτυχημένη χρονιά η Σίσσυ Χρηστίδου στο τέλος της εκπομπής θέλησε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες της έναν έναν.

Την τελευταία εκπομπή του «Χαμογέλα και πάλι» για φέτος, είδαμε σήμερα Κυριακή 7/7 και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου, αποχαιρέτησε το κοινό της συγκινημένη αλλά και ευγνώμων για όσο της έφερε η φετινή χρονιά.

Διανύοντας μία επιτυχημένη χρονιά η Σίσσυ Χρηστίδου στο τέλος της εκπομπής θέλησε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες της έναν έναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αν και δεν της αρέσουν οι αποχαιρετισμοί όπως δήλωσε η ίδια, μίλησε με λόγια αγάπης για όλη την ομάδα της και έδωσε ραντεβού για του χρόνου. Μετά τις ευχαριστίες ωστόσο είπε με χιούμορ ότι η ομάδα πιθανόν θα είναι η ίδια, παρά τα αστεία πειράγματα που έκανε κατά καιρούς ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του μεγάλου καναλιού είπε στην τελευταία εκπομπή:

«Δεν είναι η αγαπημένη μου στιγμή, καθόλου δεν μ’ αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, οι πρεμιέρες και οι ενάρξεις. Ευχαριστούμε που θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Όποιος θέλει να φύγει, ας το πει τώρα, αλλιώς να σωπάσει για πάντα. Θα είμαστε και πάλι εδώ τον Σεπτέμβριο να πιούμε το Σαββατοκύριακο το καφεδάκι μας. Καλό καλοκαίρι.»

449053585_1597247830838471_9142264720095154029_n.jpg

Λίγο αργότερα έκανε και μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram μέσα στην οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους συνεργάτες της, αποκαλώντας τους οικογένεια αλλά και καλά παιδιά.

Το λόγια που είπε για όλη την ομάδα της εκπομπής:

Η ομάδα που ανήκεις. Αυτή την ομάδα να κοιτάς. Είτε είναι δουλειά, είτε παρέα, είτε οικογένεια.

Η ομάδα σε καθορίζει, σε οδηγεί, σε αγκαλιάζει, σε ανεβάζει ή σε ρίχνει. Σε στηρίζει ή σε κρεμάει. Σε δυναμώνει ή σε αδειάζει.

Περήφανη και ευλογημένη που ανήκω στην ομάδα αυτή. Καλά παιδιά ρε γαμώτο. Καλά, καθαρά παιδιά. Όλα τα άλλα φτιάχνονται.

Σας ευχαριστώ όλους, έναν έναν ξεχωριστά, που χέρι χέρι παλεύουμε για το ίδιο όνειρο. Και φυσικά, όλοι μαζί, ευχαριστούμε όλους εσάς. Για την εμπιστοσύνη, την στήριξη, την αγάπη.

Ευχαριστούμε που μας κρατάτε εδώ.. Που κρατάτε το όνειρο μας ζωντανό. Ευγνωμοσύνη. Καλό καλοκαίρι αγάπες μου...Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/C9HmrUcITom/

Μέσα από μια επιπλέον φωτογραφία θέλησε να ευχαριστήσει ξεχωριστά και την αρχισυντάκτρια του «Χαμογέλα και πάλι», Βένια Καραγιάννη. Μάλιστα πάνω στη φωτογραφία η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Our captain». Με αυτή την ατάκα θέλησε να δείξει το πόσο καθοδηγητική ήταν για την παρουσιάστρια η συνεργασία τους.

448957897_457696210345566_8452961346687804152_n.jpg