Οικονομάκου - Cerella σε διακοπές για δύο: Το ποστ- μήνυμα του μπασκετμπολίστα γραμμένο στα ελληνικά

Οικονομάκου - Cerella σε διακοπές για δύο: Το ποστ- μήνυμα του μπασκετμπολίστα γραμμένο στα ελληνικά

Αθηνά Οικονομάκου και Bruno Cerella απόδραση για δύο στις Κυκλάδες. Το ποστ του Ιταλού παίκτη για τις πιο αληθινές διακοπές στην Ελλάδα.

«Vedi traduzione», δηλαδή «Δείτε τη μετάφραση», ήταν η λεζάντα του Bruno Cerella για τις διακοπές του στην Τζια με την Αθηνά Οικονομάκου.

Και η λεζάντα που ξεχώρισε και χρειάστηκε μετάφραση από τους ιταλούς φανς του μπασκετμπολίστα δεν ήταν άλλη από το ελληνικότατο:

«Πρώτες μέρες από τις αληθινές διακοπές»!

brunoathina.jpg

Η Αθηνά δεν είχε εμφανίσει αρχικά τον Bruno στα δικά της stories και posts από τη Τζιά αλλά την εξαίρεση έκανε για κοινό story just the 2 of them με τον νέο αγαπημένο της, στο οποίο ο Cerella την αποθέωσε γράφοντας One & only, δηλαδή με τη μία και μοναδική!

https://www.instagram.com/p/C9F0JTLNLPu/

Στην πρόσφατη επίσκεψη της Αθηνάς στην Ιταλία για τον φιλανθρωπικό αγώνα του αγαπημένου της, ήταν εκείνος που υπήρξε και πάλι πιο εκδηλωτικός στα social γράφοντας για εκείνη You are the best in the world, δηλαδή, «είσαι η καλύτερη στον κόσμο».

Η Αθηνά από τη μεριά της, στις διακοπές αυτές στη Τζιά, αρχικά δημοσίευσε ένα reel μέσα από την πισίνα ενώ στο story του Bruno απάντησε με repost και μια κόκκινη καρδιά.

https://www.instagram.com/reel/C9FgGg2N6dQ/

Μετά τη φωτογραφία με τη μαμά του νέου της αγαπημένου η Οικονομάκου έκανε ένα dolce vita post

hert.jpg

Λίγο αργότερα ωστόσο, η ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά στο προφίλ της τον Bruno Cerella, μέσα στην πισίνα, γράφοντας «infinity» που σημαίνει «άπειρο».

449471093_1847177542457102_4697960229820576925_n.jpg

Ο Bruno Cerella και η Αθηνά Οικονομάκου ωστόσο, φαίνεται να έχουν πάει ακόμα ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους, αφού εκτός των άλλων η ηθοποιός γνώρισε και τη μητέρα του συντρόφου της και πόζαραν μαζί στα social στην πιο πρόσφατη επίσκεψη της influencer.

1719578865171-660981491-oikonomakoy.webp

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση της Οικονομάκου με τον ιταλό μπασκετμπολίστα έγινε στους Coldplay και το ρεπορτάζ έπαιξε στο Πρω1νό του ΑΝΤ1.

Ήταν απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου 2024, όταν η Αθηνά ανακοίνωσε το διαζύγιό της μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, του Μάξιμου και της Σιένας.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.
Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου» έγραφε η ανακοίνωση.

Τι δήλωνε η Αθηνά για τη ζωή μετά τον χωρισμό και για την ανατροφή των παιδιών της

««Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά. Δεν τα μεγαλώνω (τα παιδιά) καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και αυτό δεν θα αλλάξει», είχε τονίσει η Οικονομάκου στην πρώτη συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ μετά τον χωρισμό.