Αθηνά Οικονομάκου - Νατάσα Θεοδωρίδου σε αγώνα μπάσκετ στην Ιταλία με φανέλα Cerella για καλό σκοπό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αθηνά Οικονομάκου - Νατάσα Θεοδωρίδου σε αγώνα μπάσκετ στην Ιταλία με φανέλα Cerella για καλό σκοπό

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε ξανά στην Ιταλία για να βρεθεί κοντά στον φημολογούμενο σύντροφό της, Bruno Cerella. Οι φωτογραφίες με Παναγιώτου-Θεοδωρίδου στο γήπεδο και η στήριξη της ηθοποιού στον μπασκετμπολίστα.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την κολλητή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μετά τη δημοσιοποίηση των τρυφερών φωτογραφιών με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Bruno Cerella, η δημοφιλής ηθοποιός έχει επιβεβαιώσει έμμεσα τη σχέση τους με αρκετούς τρόπους, με αποκορύφωμα την mini απόδραση στην Ιταλική μητρόπολη της μόδας.

Το ξεχωριστό δώρο που έκανε η Αθήνα Οικονομάκου στον Bruno Cerella «μαρτυρά» πολλά για τη σχέση τους

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με φανέλα του φημολογούμενου συντρόφου της- Mαζί της και η Νατάσα Θεοδωρίδου

Το βράδυ της Πέμπτης (27/06) η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε το παρών στο Palaborsani για να στηρίξει τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Bruno Cerella, «Slums Dunk ODV».

Στόχος της ΜΚΟ του μπασκετμπολίστα είναι να χρησιμοποιείται ο αθλητισμός ως εργαλείο εκπαίδευσης και δημιουργίας αξίας, μέσα από διάφορες δράσεις.

1719561001272-178172142-Screenshot-2024-06-28-094902.png

Η δημοφιλής ηθοποιός, η Νικόλ Παναγιώτου και η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκαν από νωρίς στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και δεν δίστασαν να μοιραστούν αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Η ηθοποιός και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν μέσω της Νικόλ Παναγιώτου, με την ενδυματολόγο να δημιουργεί άθελά της μια πολύ όμορφη παρέα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους διασκεδάζουν μαζί σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και μοιράζονται αυθόρμητες εικόνες στα social media.

Screenshot-2024-06-28-094731.png

Λίγο αργότερα η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε φορώντας φανέλα με τον αριθμό «11» και το όνομα του Ιταλοαργεντίνου αθλητή ενώ ακολούθησε και ομαδική φωτογραφία των τριών γυναικών, οι οποίες στήριξαν έμπρακτα τον Bruno Cerella με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Οικονομάκου-Cerella δεν κρύβουν τον έρωτά τους, με τα likes, τις φωτογραφίες και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποτελούν πλέον καθημερινότητα.

1719561131352-18910272-Screenshot-2024-06-28-095548.png

«Forca Italia» γράφουν στην Αθηνά Οικονομάκου και την ανάρτησή της μέσα από το αεροπλάνο

Mετά την ολοκλήρωση του αγώνα όλοι οι συντελεστές διασκέδασαν σε γνωστό club του Μιλάνου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον μπασκετμπολίστα να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος και όχι άδικα καθώς είχε στο πλευρό του συμπαίκτες και την αγαπημένη του «Nana».

Screenshot-2024-06-28-105655.png

Στις νέες φωτογραφίες της Οικονομάκου με μαγιό τα σχόλια με τον Cerella «φωνάζουν» τον έρωτά τους

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε βίντεο που προβλήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Το πρωινό» βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου να ανταλλάζει φιλιά με το νέο της αγαπημένο στη συναυλία των Coldplay, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα», είχε δηλώσει όλο νόημα η ηθοποιός στον Γρηγόρη Μπάκα μετά το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία.

Πηγή κεντρικής: nikolpanagiotou