Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε την άσπρη φούστα της με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια -Θα το τολμούσες;

Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε την άσπρη φούστα της με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια -Θα το τολμούσες;

Η Αθηνά είναι και επίσημα η trend setter του φετινού καλοκαιριού.

Νέα εποχή. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για αυτή την περίοδο που διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της έκανε το δικό της come back χωρίς κανέναν απολύτως φόβο. Ανανκοίνωσε με τον δικό της τρόπο τη νέα της σχέση με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα, έναν πολύ γοητευτικό κύριο, που φαίνεται ότι έχει φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της. Οι δυο τους μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας με την Αθηνά να έχει πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία για έναν φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίο θα συμμετείχε και ο νέος αγαπημένος της. Ανέβασε μάλιστα και μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με τη μαμά του με τη φανέλα του συντρόφου της.

Δούκισσα Νομικού: Οι νέες πόζες με μπικίνι και το summer αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

https://www.instagram.com/p/C8rdfjVtQ7g/

Το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό, λοιπόν, για την Αθηνά, η οποία παρέμεινε στην Ιταλία και απόλαυσε τη νυχτερινή ζωή της πόλης για λίγες μέρες, ανεβάζοντάς μας και τα σχετικά στιγμιότυπα από τις εξόδους της. Και ήταν φυσικά, super stylish με ένα ολόλευκο outfit και sleek beauty look που ξεχώρισε και κέρδισε πολλά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/C8xi8nltfRd/

Αθηνά Οικονομάκου: Τα ανατρεπτικά παπούτσια που επέλεξε.

Επιστροφή στην Αθήνα, back to reality διάθεση και για την Αθηνά, η οποία φαίνεται ότι συνεχίζει να έχει πολλές υποχρεώσεις με τις επιχειρήσεις της, παρόλο που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Ο Πρώτος Από Εμάς» στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με ένα λαμπερό cast ηθοποιών. Έτσι, μοιράστηκε με τους followers της στα social media δύο φωτογραφίες με το outfit check της μπροστά στον καθρέφτη λίγο πριν βγει από το σπίτι.

athina-oikonomakou-(3).jpg

Mini άσπρη φούστα με σκισίματα, beige cami top με λεπτομέρειες από δαντέλα και ένα cropped πουκάμισο με χρυσοκλωστή ήταν τα κύρια συστατικά του συγκεκριμένου look, που συμπληρώθηκε με ένα μεγάλο clutch. Αυτό που πρόσεξαν, όμως, οι περισσότεροι ήταν τα λευκά μποτάκια με τα buckles που φόρεσε μέσα στο καλοκαίρι.

athina-oikonomakou-(2).jpg

Πόσες φορές δεν έχουμε πει ότι η μόδα δεν έχει πια αυστηρούς κανόνες και ξενώρετα πρέπει και μη; Μπορείς και εσύ να φορέσεις ένα ζευγάιρ λευκά μποτάκια μέσα στο καλοκαίρι με το κατάλληλο styling. Και παρακάτω θα βρεις τρία σχέδια ιδανικά για να αντιγράψεις το look της Αθηνάς.

Ο Παύλος και η Μαρία Ολυμπία μαζί στο Wimbledon -Το Ralph Lauren look και οι παρουσίες στις κερκίδες

Shop the look: