Στη νέα ανάρτηση της Ήβης Αδάμου τα καταγάλανα μάτια της Ανατολής «έκλεψαν» την παράσταση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα ανάρτηση της Ήβης Αδάμου τα καταγάλανα μάτια της Ανατολής «έκλεψαν» την παράσταση

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ήταν καλεσμένοι σε γάμο και αυτή που ξεχώρισε ήταν η κόρη τους με το λευκό της φόρεμα και την ασορτί βεντάλια.

Μπήκε κι ο Ιούλιος και πέρα από τα παγωτά και τις βουτιές στη θάλασσα, όπως συνηθίζεται τα καλοκαίρια στη χώρα μας, τα καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις είναι πολλά.

Σε ένα τέτοιο κάλεσμα σε γάμο βρέθηκε και η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την 6χρονη κόρη τους, Ανατολή.

H κόρη του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβης Αδάμου έγινε 6 ετών και το γιόρτασε με τον πιο όμορφο τρόπο

Το look της Ήβης Αδάμου και της κόρης της

Η Ήβη Αδάμου, όπως είδαμε μέσα από την ανάρτησή της, επέλεξε για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της ένα maxi λινό φόρεμα με animal print στην απόχρωση του λευκού και του καφέ, κάτι που ταίριαζε υπέροχα με τα καστανά μαλλιά της και τη σταρένια επιδερμίδα της.

Η ανοιχτή πλάτη και το ιδιαίτερο άνοιγμα στο μπούστο ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακό το look της, όπως και η χρυσή αλυσίδα που φορούσε στη μέση.

Την παράσταση, ωστόσο «έκλεψε» η μικρή Ανατολή, η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη, η οποία δεν ξέρουμε αν ήταν παρανυφάκι στο γάμο, πάντως έδειχνε πολύ όμορφη μέσα στο λευκό φουστάνι της, το οποίο τόνιζε τα γαλάζια μάτια που έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά της.

Όπως θα δεις και από τη φωτογραφία που την τράβηξε η Ήβη Αδάμου, η Ανατολή κρατούσε και μια βεντάλια σε λευκό χρώμα, ενώ τα μαλλιά την ήταν πιασμένα ψηλά με περίτεχνες πλεξούδες.

450019755_497445006188668_5615663864410491842_n.jpg

Η τελευταία φωτογραφία στην ανάρτηση της Ήβης Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram της με στιγμιότυπα από τον γάμο που βρέθηκαν, φύλαξε την τελευταία θέση για την φωτογραφία εκείνη που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή της.

Ήταν η φωτογραφία της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

Οι followers της Ήβης Αδάμου ευχήθηκαν «Και στα δικά σας» στο ζευγάρι, το οποίο ωστόσο δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η 24χρονη αδερφή της Ήβης Αδάμου, Κλεοπάτρα της μοιάζει απίστευτα και έχει επίσης πολύ καλή φωνή

Όπως είχε εξηγήσει ο Μιχάλης των Stavento σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, ο λόγος που δεν παντρεύονται είναι για να μην χωρίσουν.

Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου.

Από τη δική της μεριά η Ήβη Αδάμου είχε αναφέρει κάτι αντίστοιχο σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Real Life, προσθέτοντας πως ο γάμος σε ένα ζευγάρι είναι το παιδί.

Έχουμε αποφασίσει, όπως λέει και ο Μιχάλης, να μην παντρευτούμε ποτέ, για να μην χωρίσουμε ποτέ. Δεν ξέρω, θα το δούμε. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι για την οικογένεια που δημιουργήσαμε και με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γάμος είναι το παιδί.