Η Δωροθέα Μερκούρη έγινε η μούσα της κόρης της: Η πόζα με το μαγιό που σχεδίασε η Γκάια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δωροθέα Μερκούρη έγινε η μούσα της κόρης της: Η πόζα με το μαγιό που σχεδίασε η Γκάια

«Δεν θα μπορούσε να το φορέσει ωραιότερο μοντέλο» είπαν στην Δωροθέα Μερκούρη που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο στηρίζει τις κόρες της.

Η Δωροθέα Μερκούρη πέρα από την ενασχόλησή της με το modelling, ήταν ένα από τα μοντέλα της δεκαετίας του '90 που απασχόλησε με την μεσογειακή ομορφιά της πολλά εξώφυλλα περιοδικών, ενώ δεν ήταν λίγες και οι συμμετοχές της στην τηλεόραση και τις διάφορες διαφημίσεις.

Η Γκάια έγινε 20 ετών και η Δωροθέα Μερκούρη της ευχήθηκε με τρεις φωτογραφίες

Για την Δωροθέα Μερκούρη ωστόσο - ή αλλιώς την Ελληνίδα Μπελούτσι ή Σοφία Λόρεν (άλλωστε έχει ιταλική καταγωγή από τη μεριά του μπαμπά της) όπως την αποκαλούν - το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή της είναι οι δύο κόρες της, η Ηλέκτρα και η Γκάια.

Η ίδια πάντα στηρίζει κάθε τους βήμα, ενώ είναι πολύ ενεργή και στα social media, δείχνοντας δημόσια την αγάπη της σε αυτές είτε με κάποιο σχόλιο είτε κάνοντας κάποια ιδιαίτερη ανάρτηση.

Η Δωροθέα Μερκούρη ποζάρει με μαγιό που σχεδίασε η κόρη της

Αυτή τη φορά η Δωροθέα Μερκούρη θέλησε να στηρίξει έμπρακτα το νέο επαγγελματικό βήμα της μικρότερης κόρης της.

Η Γκάια ξεκίνησε πριν από περίπου 1,5 χρόνο να ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της στον χώρο του modelling. Αυτό το καλοκαίρι ωστόσο, η 20χρονη συνεργάστηκε με γνωστό brand με μαγιό, κυκλοφορώντας για πρώτη φορά τα δικά της σχέδια.

Η Δωροθέα Μερκούρη λοιπόν, δεν γινόταν να μην ποζάρει περήφανα, φορώντας ένα από τα μαγιό που σχεδίασε η κόρη της. Όπως θα δεις από την ανάρτησή της η ίδια έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην κόρη της, ενώ όπως ενημέρωσε και τους followers της τα μαγιό που σχεδίασε η Γκάια είναι από βιώσιμα υλικά και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/C89jE2gI5t2/

Το ποστ της Δωροθέας Μερκούρη γέμισε με likes και σχόλια, με όλους να συμφωνούν πως καλύτερο μοντέλο από αυτήν για να δείξει τα μαγιό της η Γκάια Μερκούρη δεν υπήρχε.

Η σχέση της Δωροθέας Μερκούρη με την Ηλέκτρα και την Γκάια

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η σχέση της 50χρονης με τις κόρες της είναι από τις πιο δεμένες.

Η ίδια έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Votre Beaute:

Με τα παιδιά μου τα πηγαίνω καλά. Δεν έχουμε ανταγωνιστική σχέση ως γυναίκες. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες χωρίς να είμαι υπερβολικά αυστηρή. Το μεγάλωμα των παιδιών είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, ίσως η πιο δύσκολη που έχω κάνει ποτέ. Δεν το ήξερα όταν το επέλεγα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μάνα. Με τη γέννηση της Ηλέκτρας ενηλικιώθηκα κι εγώ αυτόματα. Όταν γνώρισα τον πατέρα των παιδιών μου ήθελε κι εκείνος παιδιά. Νομίζω πως αυτός ήταν ο προορισμός της σχέσης μας. Να κάνουμε μαζί παιδιά! Ήμουν 24 χρονών. Δεν ξέρω αν ήταν έρωτας.

Παράλληλα, η Δωροθέα Μερκούρη είχε πει παλαιότερα σχετικά με τις κόρες της: «Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη».

https://www.instagram.com/p/CY96v14M_Bh/