Παύλος και Μάγια έκαναν φινάλε στις Ψυχοκόρες και το «αντίο» της Γιούλικα Σκαφιδά ήταν συγκινητικό

Κατερίνα Μπούσιου
Παύλος και Μάγια έκαναν φινάλε στις Ψυχοκόρες και το «αντίο» της Γιούλικα Σκαφιδά ήταν συγκινητικό

Λίγο πριν τη μεγάλη συνάντηση των 4 αδελφών στις Ψυχοκόρες το κοινό στο Χ αποθέωσε τη Βασιλική για τον χωρισμό της από τον Παύλο. 

Είμαστε πια, μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε στις Ψυχοκόρες. Και το τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης, δεν πρέπει να το χάσεις. Πριν αποχαιρετήσουμε τις αδελφές Πολύζου, χθες το κοινό αποχαιρέτησε τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και τη Γιούλικα Σκαφιδά με την τελευταία στο δικό της «αντίο» στη Μάγια της, να μας αποκαλύπτει για ποιο λόγο αυτή η σειρά θα είναι πάντα στην καρδιά της. Γιατί συνδέθηκε και με το σπουδαιότερο γεγονός της ζωής της.

Η Βασιλική και η Φρόσω μία ανάσα πριν τη μεγάλη συνάντηση

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μας απέδειξε για μία ακόμη φορά χθες στις Ψυχοκόρες το τεράστιο υποκριτικό του ταλέντο. Το εύρος της έκφρασης και το βάθος της τέχνης του, έδωσαν στον ρόλο του ως Παύλος μία διαφορετική υπόσταση. Χθες η Βασιλική τον αποχαιρέτησε οριστικά. Και ο λόγος της ήταν ξεκάθαρα ηθικός και υποστηρικτικός προς τη Μάγια και τις τύψεις που αισθανόταν.

Το γράμμα της Φρόσως στις Ψυχοκόρες μαρτυρά το αιματηρό τέλος: «Εγώ θα σταματήσω το κακό»

Η γυναίκα που την εκμεταλλεύτηκε για τους πολιτικούς της στόχους, της άνοιξε παράλληλα και τους ορίζοντες στη μόρφωση. Οι τηλεθεατές εξέφρασαν τη μεγάλη τους συγκίνηση για αυτή την κορυφαία σκηνή της σειράς.

Η Μάγια της κάνει δώρο το δρόμο προς τις αδελφές της, έχοντας κρυφακούσει την προηγούμενη σκηνή και ο Παύλος ακόμη μεγαλύτερο, τη δωρεάν υποτροφία στην Ιταλία για τις σπουδές της στη Νομική. Η Βασιλική δικαιώνεται ως ρόλος, σε όλα τα επίπεδα.

https://www.instagram.com/p/C9NmmEUIOyu/

Τυχερή και χωρίς καμία τιμωρία είναι και η Ευανθία. Μοίρασε την περιουσία, απαλλάχτηκε από τη Φρόσω και μεγαλώνει και τον γιο της. Εδώ προφανώς ευνοείται η ηρωίδα για να γίνει ακόμη πιο τραγικός ο ρόλος της Φρόσως στη συνέχεια.

evantia.jpg

Λίγο πριν το μεγάλο και συγκλονιστικό πέρα από κάθε άποψη φινάλε της Πέμπτης, είδαμε και τη σκηνή του τέλους στο τρέιλερ που ο ΑΝΤ1 δημοσιοποίησε. Τον φόβο στα μάτια της Βικτωρίας και ένα όπλο να τη σημαδεύει. Η Φρόσω έχει ορκιστεί εκδίκηση και την πραγματοποιεί. Η Λουκία Πιστιόλα κάνει θεαματικό φινάλε. Για πρώτη φορά φοβισμένη, αλλά ξανά μετά αδίστακτη. Θα το δεις και την Πέμπτη.

Οι Ψυχοκόρες για το κάθε ηθοποιό σε μικρό ή μεγάλο ρόλο, θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο μυαλό και στην καρδιά του. Για τη Γιούλικα Σκαφιδά θα είναι ένα ορόσημο της ζωής της. Μας το εξήγησε στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, μιλώντας για την εγκυμοσύνη που προέκυψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Και μας εκπλήσσει με αυτό που λέει για το πρώτο της δοκιμαστικό και τη γέννηση του παιδιού της : «Μεγάλη χαρά έχω που ήμουν μέρος της ομάδας που διηγήθηκε την ιστορία αυτών των κοριτσιών. Πόσο πολύ γελούσα στις αρχές όταν έλεγα ότι θα παίξω στη σειρά ψυχοκόρες και με ρωτούσαν αν θα κάνω και εγώ μία ψυχοκόρη αλλά εγώ απαντούσα ότι έχω μεγαλώσει πια! Τι σκεφτόταν άραγε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης όταν με πρωτοσυνάντησε στο δοκιμαστικό όπου εμφανίστηκα με ρούχα ότι να ναι και μαλλιά ανακατεμένα από τη μηχανή και χωρίς να έχω μάθει απέξω το κείμενο που μου έστειλαν γιατί νόμιζα ότι είχα πάει να πάρω το ρόλο και όχι ότι είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό! Τι καλή και ευγενική ήταν μαζί μου η Φρόσω Ράλλη που μου έδωσε 10 λεπτά να μάθω τα λόγια και τι όμορφα που ήταν να τη βλέπω με την άκρη του ματιού μου να χαμογελάει την ώρα που έκανα το δοκιμαστικό. Πόσο χάρηκε η Ειρήνη Σουγανίδου με το νέο της εγκυμοσύνης μου και ποσό με ελάφρυνε η στάση της!
Πολλοί όμορφοι άνθρωποι μαζεμένοι και πόσο πολύ γελάσαμε σ’ εκείνο το σπίτι στη Δροσοπούλου! Αλέξανδρε, Οδυσσέα, Μαργαρίτα, Δημήτρη, Οδυσσέα
Ευχαριστώ πολύ για όλα! Μετά τον πρώτο μήνα γυρισμάτων ξεκίνησε η εγκυμοσύνη μου, ευτυχώς η κοιλιά άρχισε να φαίνεται προς τον 7ο μήνα! Γέννησα 20 μέρες μετά το τελευταίο μου γύρισμα! Αυτή η δουλειά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

https://www.instagram.com/p/C9NSaD3M-cy/