Τα νέα για τον Brad Pitt και την σχέση που έχει με τα παιδιά του αυτή τη στιγμή δεν ενθουσιάζουν

Πατούλια Κατερίνα
Τα νέα για τον Brad Pitt και την σχέση που έχει με τα παιδιά του αυτή τη στιγμή δεν ενθουσιάζουν
prostarpics.com

Μετά τη νέα εμφάνιση του Brad Pitt με το κορίτσι του, Ines De Ramon, οι αποκαλύψεις για τη σχέση του 60χρονου με τα παιδιά του δεν ενθουσιάζουν.

Μετά την προχτεσινή εμφάνιση του Brad Pitt, με αγαπημένη του Ines De Ramon, στο βρετανικό Grand Prix, ήρθε ένα ρεπορτάζ του περιοδικού People με πηγή μέσα από το περιβάλλον του 60χρονου.

Σύμφωνα με άτομο του περιβάλλον του ηθοποιού, ο Pitt δεν βλέπει ούτε διαδυκτιακά τα μεγαλύτερα παιδιά του.

«O Brad δεν έχει καμία επαφή, ούτε καν μέσω τεχνολογίας με τα ενήλικα παιδιά του. Περιορισμένες είναι και οι επισκέψεις του στο μικρότερα παιδιά, εξαιτίας του δύσκολου προγράμματός του, μιας και έκανε τα γυρίσματα για το F1. Η Angelina έχει τα παιδιά τον περισσότερο καιρό, παρότι βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει, έχει κι εκείνος δικαίωμα επίσκεψης στα ανήλικα παιδιά».

Ο Pitt μοιράζεται έξι παιδιά με την 49χρονη Jolie, Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 18 και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15. Το 2021 είχε δοθεί κηδεμονία 50:50 στους δύο γονείς κάτι που αργότερα άλλαξε.

Κι ενώ το ένα μετά το άλλο τα παιδιά πετούν το επώνυμο Pitt από πάνω τους, ο πρώην φρουρός της Jolie, Tony Webb υποστήριξε σε δικαστικά έγγραφα που έγιναν γνωστά, πως η Jolie ενθάρρυνε τα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους στις προγραμματισμένες συναντήσεις.

O Pitt δεν θέλει να παρατήσει τα παιδιά του

Μετά και την πιο πρόσφατη απόφαση της Shiloh, της 18χρονη κόρης των Pitt- Jollie, να πετάξει το επώνυμο Pitt από το όνομά της, πηγή από το Us Weekly κοντά στον Brad εξηγεί τον τρόπο που εκείνος αντέδρασε στην είδηση αυτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το περιβάλλον του ηθοποιού, ο Brad θεωρεί πως η κίνηση αυτή της ενήλικης πια κόρης του είναι πολλά παραπάνω από ένα επώνυμο:

«Ο Brad βλέπει την κίνηση αυτή ως μια βαθιά προσπάθεια αποστασιοποίησης που σιγοβράζει εδώ και χρόνια. Ο Pitt δυσκολεύεται πολύ να αποδεχτεί αυτό που συνέβη».

Ο μόνος που αυτή τη στιγμή δεν έχει κινηθεί νομικά ή δεν προσδιορίζεται ως μόνο Jolie είναι ο 15χρονος Knox ενώ από το πλήρες όνομά τους έχουν πετάξει το επώνυμο Pitt, τόσο ο Maddox, όσο και η 20χρονη Zahara αλλά και η 15χρονη Vivienne.

Η Page Six υποστηρίζει πάντως πως παρά την εξέλιξη που έχει να κάνει με το όνομα, ο Pitt δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει με τα παιδιά του όσο τυπικές κι αν είναι οι σχέσεις τους.

LA Premiere of

λη πηγή από το περιβάλλον του Pitt υποστήριξε πως ο 60χρονος θεωρεί πως η Jolie ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε τα παιδιά τους ως όπλο εναντίον του και φέρει ευθύνη για τη δικαστική διαμάχη η οποία ακόμα συνεχίζεται για την κηδεμονία των παιδιών.

Την ημέρα που η Shiloh έγινε 18 και πέταξε το Pitt από την ταυτότητά της, πηγή του People υποστήριξε πως ο Brad ξέρει ότι έχει χάσει τα παιδιά του, του λείπουν αλλά συνεχίζει να τα αγαπά.

Η αντίδραση του Brad Pitt στην απόφαση της Shiloh για την αλλαγή του επωνύμου της λέει πολλά