Το πρώτο trailer του Brad Pitt ως οδηγός F1 είναι γεγονός και τα σχόλια είναι επικά

Πατούλια Κατερίνα
Το πρώτο trailer του Brad Pitt ως οδηγός F1 είναι γεγονός και τα σχόλια είναι επικά

 Γίνεται ένας 60αρης να μπαίνει πίσω από το τιμόνι σε αυτοκίνητο της Formula 1; Αν είσαι ο Brad Pitt γίνεται και το τρειλερ για την ταινία F1 είναι εδώ. 

Τα γυρίσματα για την ταινία αυτή του Brad Pitt ξεκίνησαν πριν έναν χρόνο. Η F1 έπρεπε να βρεθεί στους κινηματογράφους στα τέλη του 2024, όμως η περσινή απεργία των δημοσιογράφων άλλαξε τα πλάνα της Apple, του Brad Pitt και των υπόλοιπων συμπαραγωγών κι έτσι το φιλμ που αφορά στην Formula 1 θα βγει τελικά στα σινεμά το καλοκαίρι του 2025.

Nέο trailer για την F1 του Brad Pitt

Έναν χρόνο μετά τα πρώτα γυρίσματα και έναν χρόνο πριν την προβολή της ταινίας η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 27 Ιουνίου του 2025, έχουμε το πρώτο τρέιλερ. Στο teaser ο Brad σαν άλλον Benjamin Button ζητάει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στην Formula 1 και ο Pitt εξηγεί πως δεν θέλει ένα αυτοκίνητο ασφαλές.

Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski, ο μαέστρος πίσω από το Top Gun Maverick με τον Tom Cruise, είναι και παραγωγός ο ίδιος μαζί με τους Pitt αλλά και τον Lewis Hamilton τον θρύλο της Formula 1.

Ο Hamilton, 39 ετών σήμερα, είχε αποκαλύψει στο GQ τον Απρίλιο του 2024, πως γνωρίστηκε με τον Cruise το 2014 και ως fan του Τop Gun είχε ζητήσει από τον Tom, αν ποτέ γίνει Top Gun 2, να πάρει μέρος. Η πρόταση του έγινε το 2018 αλλά ο Lewis δεν μπόρεσε να πάρει μέρος λόγω φόρτου εργασίας.

Εφιάλτης για τον Brad! Κι όμως, ο Pitt έχασε πολλά εκατομμύρια για μια ταινία

Britain F1 GP Auto Racing

Tα προβλήματα και το μεγάλο κοστος της ταινίας:

Ο Pitt ξεκίνησε να ετοιμάζει την ταινία για τη Formula 1 με δεκάδες γυρίσματα. Με την απεργία των σεναριογράφων, η παραγωγή σταμάτησε. Όταν τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά, οι σπόνσορες της Formula είχαν αλλάξει ριζικά, και έτσι δεκάδες πλάνα από αυτά που είχαν γυριστεί δεν θα χρησιμοποιηθούν πλέον. Τα νέα αυτά ήταν τα χειρότερα που θα μπορούσαν να ακούσουν οι συμπαραγωγοί του Pitt, Jerry Bruckheimer και ο σούπερ σταρ Lewis Hamilton. Ο Lewis ήταν αυτός που βοήθησε τον Brad στις δικές του σκηνές και θα πρωταγωνιστήσει και αυτός στην ταινία F1.

Η φανταστική 11η ομάδα APX, έχει το δικό της γκαράζ και pitwall stand για τους οδηγούς Sonny Hayes, τον χαρακτήρα του Pitt, και Joshua Pearce, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Idris Elba. Στο επερχόμενο δράμα χρησιμοποιούν ένα μονοθέσιο F2 που έχει μετατραπεί για να μοιάζει με μονοθέσιο F1.

Το επερχόμενο δραματικό φιλμ με σκηνοθέτη τον Joseph Kosinski και με παραγωγό τον Jerry Bruckheimer, φιλοδοξεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβές, πιστευτό και πιο κοντά με αυτό τον κόσμο της formula. Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο αληθοφανής η ταινία, ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, εξήγησε:

«Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε στην αφήγηση. Ο Lewis είναι παραγωγός και ήθελε να βεβαιωθεί ότι όταν βγει η ταινία θα είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική. Είναι μια πολύ, πολύ καλή αφήγηση και μετά υπάρχει η προσπάθεια που κατέβαλαν.

Τους βοηθήσαμε να χρησιμοποιήσουν ένα μονοθέσιο F2 και να φτιάξουν το αμάξωμα γύρω του, ώστε να μοιάζει με μονοθέσιο F1. Το γκαράζ και το pitwall, όλα αυτά, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε και τους δώσαμε το σχέδιο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Όταν μπαίνεις στο γκαράζ, όλο το στήσιμο από πίσω είναι πραγματικά απίστευτο».

Ο Brad Pitt γίνεται οδηγός της F1: Νέα racing ταινία από τον σκηνοθέτη του μεγαλύτερου blockbuster

Τα αστεία σχόλια για τον Pitt

Βλέποντας τον Pitt, στα 60 του, να μπαίνει στη θέση του οδηγού μονοθεσίου στη Formula 1, φυσικά και υπήρξαν σχόλια και αστεία και καυστικά για τον ηθοποιό με το Pitt Stop να παίρνει τα περισσότερα likes!