O Jon Voight δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την Angelina Jolie και τα εγγόνια του

Πατούλια Κατερίνα
O Jon Voight δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την Angelina Jolie και τα εγγόνια του

Σε μια σπάνια δήλωση για την κόρη του Angelina Jolie και τα παιδιά της, ο Jon Voight δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι για την πορεία που ακολούθησε η κόρη του.

Σε μια σπάνια εξομολόγησή του στο TMZ, ο 85χρονος Jon Voight μίλησε για την κόρη του Angelina Jolie αλλά και για τα εγγόνια του. Η Jolie πρόσφατα γνώρισε μια ακόμα επιτυχία στα Tony Awards με την παραγωγή του μιούζικαλ The Outsiders στο οποίο συμμετείχε και η κόρη της Vivienne και το οποίο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου μιούζικαλ της χρονιάς.

Ο Voight μίλησε για την επιτυχία της 49χρονης κόρης του και τόνισε:

«Είμαι πραγματικά περήφανος για την Angie επειδή προσπαθεί να εμψυχώσει τα παιδιά να γίνουν αυτό που θέλουν πραγματικά, είμαι περήφανος και για την Vivienne», τόνισε ο 85χρονος.

Ο Jon τόνισε πως θεωρεί την κόρη του κορυφαία σκηνοθέτη και εξήγησε πως πιστεύει ότι η Jolie βοήθησε τους ηθοποιούς στο μιούζικαλ να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.

Tony Awards 2024: Η Angelina Jolie είχε τη δική της mother & daughter στιγμή στο κόκκινο χαλί

Και δεν σταμάτησε εκεί με τις αποκαλύψεις ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός μιας και όπως εξήγησε ήταν η Vivienne εκείνη που έπεισε τη μαμά της να εμπλακεί στην εν λόγω παραγωγή:

«Η Vivienne διάβασε το βιβλίο και είδε μια εκτός Broadway εκδοχή στο San Diego, πήγε τέσσερις φορές, και μετά έπεισε τη μαμά της να δει κι εκείνη την παράσταση».

Τα λόγια αυτά του Voight έρχονται ενώ η σχέση του με την κόρη του έχει γνωρίσει πολλά σκαμπανεβάσματα, με μια συνεργασία στην Lara Croft: Tomb Raider το 2001 και με τη Jolie να παραδέχεται στη Vogue το 2002 πως δεν μιλάει με τον πατέρα της.

Η ταραγμένη σχέση πατέρα και κόρης

Η Jolie φαίνεται πως δεν συγχώρεσε ποτέ τις απιστίες του πατέρα της εις βάρος της μητέρας της Marcheline Bertrand, που οδήγησε και στο διαζύγιο.

Η εξίσου ταραγμένη σχέση της Jolie με τον πατέρα των έξι παιδιών της, Brad Pitt έχει τελευταία κορυφωθεί με το ένα μετά το άλλο τα παιδιά να αφαιρούν το επώνυμο Pitt από το όνομά τους και σε σχέση με τον νόμο.

Η Jolie έχει πάντα στο πλευρό της τον 22χρονο Maddox, τον 20χρονο Pax, την 19χρονη Zahara, την 18χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox. Η Vivienne παρότι δεν έχει ακόμα ενηλικιωθεί, δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο Pitt όπως και τα υπόλοιπα αδέρφια της και μένει να δούμε τι θα κάνει και ο Knox.

Η αντίδραση του Brad Pitt στην απόφαση της Shiloh για την αλλαγή του επωνύμου της λέει πολλά